Παιδιά ξέρει κανείς ποια μαγαζιά νοικιάζουν καλό εξοπλισμό παρνασσό? Και ποιοι κάνουν μαθήματα? Τηλέφωνα αν υπάρχουν πρόχειρα κιόλας. Ευχαριστώ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ?
Collapse
X
-
Είχαμε απευθυνθεί κάποια φορά στην σχολή Πάππος-Μπαλντούμης γιά μάθημα σκι στην κόρη μας. Μείναμε ευχαριστημένοι...Originally posted by FD3SΠαιδιά ξέρει κανείς ποια μαγαζιά νοικιάζουν καλό εξοπλισμό παρνασσό? Και ποιοι κάνουν μαθήματα? Τηλέφωνα αν υπάρχουν πρόχειρα κιόλας. Ευχαριστώ.
Edited by: Slalom
Comment
-
Πολύ προσεγμένος εξοπλισμός και καλές τιμές στο parnass ski συμφωνώ και εγώ !!!!!"Last edited by snowblaman; 23/10/2014, 12:17 PM.
Comment
-
ταπεινή μου άποψη, χωρίς να είμαι και ο πλέον ειδήμονας: ο ενοικιαζόμενος εξοπλισμός στην Αράχωβα και στο Λειβάδι πουθενά δεν είναι πάνω του μέτριου και το χειρότερο, αυτοί που τον δίνουν είναι πολύ κάτω του μέτριου...Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!
Comment
-
Προς ενημερωση των φιλων του το καταστημα Wιnter-X ενοικιασεις-πωλησεις ειδων ski και Χ- sports oxι μονον δεν εκλεισε αλλα αντιθετως συνεχειζει πιο δυναμικα με την γνωστη ποιοτητα και εξυπηρετηση απο την νεα του διευθηνση στο κεντρο της θηβας!Ευχαριστω ολους τους φιλους-πελατες μου που τοσα χρονια με στηριξαν και θα χαρω πολυ να τους δω και στο νεο μου καταστημα!Μετα τιμης Πυτιροπουλος Προδρομος!www.winter-x.gr
Comment

Comment