Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ?

Παιδιά ξέρει κανείς ποια μαγαζιά νοικιάζουν καλό εξοπλισμό παρνασσό? Και ποιοι κάνουν μαθήματα? Τηλέφωνα αν υπάρχουν πρόχειρα κιόλας. Ευχαριστώ.

Comment

Originally posted by FD3S
      Παιδιά ξέρει κανείς ποια μαγαζιά νοικιάζουν καλό εξοπλισμό παρνασσό? Και ποιοι κάνουν μαθήματα? Τηλέφωνα αν υπάρχουν πρόχειρα κιόλας. Ευχαριστώ.
      Είχαμε απευθυνθεί κάποια φορά στην σχολή Πάππος-Μπαλντούμης γιά μάθημα σκι στην κόρη μας. Μείναμε ευχαριστημένοι...
      Edited by: Slalom

Comment

καλός ο πάππος αλλά θεωρώ ότι γίνεται πιο υπευθυνη δουλειά στον μπούμπα (πορτοκαλί στολές)!!! Σύγκρινε και τις τιμές!!!!! Αρκετά καλός εξοπλισμός σε parnass ski που βρίσκεται έξω από την Αράχωβα!!!!
        χιόνια πολλά - χρόνια καλά!!!

Comment

Πολύ προσεγμένος εξοπλισμός και καλές τιμές στο parnass ski συμφωνώ και εγώ !!!!!"
          Last edited by snowblaman; 23/10/2014, 12:17 PM.

Comment

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες.

Comment

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΣΤΑ ΚΑRT![i] "
              www.winter-x.gr

Comment

ταπεινή μου άποψη, χωρίς να είμαι και ο πλέον ειδήμονας: ο ενοικιαζόμενος εξοπλισμός στην Αράχωβα και στο Λειβάδι πουθενά δεν είναι πάνω του μέτριου και το χειρότερο, αυτοί που τον δίνουν είναι πολύ κάτω του μέτριου...
                Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

Και εγώ στο parnass πρωτινό έχει και κατηγορίες σκι αναλογα με το επίπεδο...

Για περισσότερες πληροφορίες <a href=http://www.parnass.gr/enoikiaseis.html" target="_blank">http://www.parnass.gr/enoikiaseis.html</a>"

Comment

Xerete an ehei enoikiaseis o KLAOUDATOS ???

Comment

Ναι εχει !
                      μετα την Αραχωβα στον δρομο για το χ/κ ,στο Λιβαδι αν δεν κανω λάθος ,λεγετε η περιοχη.
                      GVAFI72

Comment

O κλαουδατος απο περσυ ειναι πριν την Αραχωβα διπλα σε μια ταβερνα.Αλλα ο Parnas εχει καλυτερα σκι για ενοικιαση και δινει και με την σεζον (νομιζω 100 ευρω)

Comment

Αυτό έξω από την Θήβα στα cart ..μάλλον..έκλεισε....!

Τέλος μετά από γύρα σε όλα τα μαγαζιά ..προσωπικά μονο στο Parnass !!! και εύχομαι να τηρήσουν την εξυπερέτηση και την ποιότητα.!!!

Comment

Προς ενημερωση των φιλων του το καταστημα Wιnter-X ενοικιασεις-πωλησεις ειδων ski και Χ- sports oxι μονον δεν εκλεισε αλλα αντιθετως συνεχειζει πιο δυναμικα με την γνωστη ποιοτητα και εξυπηρετηση απο την νεα του διευθηνση στο κεντρο της θηβας!Ευχαριστω ολους τους φιλους-πελατες μου που τοσα χρονια με στηριξαν και θα χαρω πολυ να τους δω και στο νεο μου καταστημα!Μετα τιμης Πυτιροπουλος Προδρομος!
                            www.winter-x.gr

Comment

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ parnass ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ ??

Comment

Working...
                              X