Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΛΑΔΑΔΙΚΑ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

χαχαχαχα Σωστόοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς!!!Πώς σε λένε φίλε?
    -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
    -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

χαρης ,,εσυ ?πανος αν θυμαμαι καλα ,σωστα?ε,ρε να μουνα στην ηλικια σου ,χωρις στρατηγους κτλ

Comment

Καλά θυμάσαι πάνος...Αυτά τα καλά έχω εγώ...Αν και μην νομίζεις έχουμε ''στρατηγό'' απλά είναι πιο ελεύθερα και ξενοκοιτάμε και λίγο..[i]..Σκι κάνεις?"

Comment

ο δικος δεν ειναι στρατηγος λοχιας ειναι και σου δινει διανυκτερευσεις ,δεν πιστευω να συζεις τοσο μικρος.εμεις την βαλαμε την θηλεια ,βγηκαμε στην εφεδρεια χαχαχαχαχχαχα.

μπα...οχι μου αρεσει πολυ αλλα δεν ετυχε.δυο φορες προσπαθησα ,μια στο καιμακ ,γινοταν χαμος απο κοσμο και την επεσα για φραπα,και πριν 10 χρονια στο πηλιο πηγα στο πηλιο για σνοουμπορντ,καλα το ειπα?αλλα αντι για χιονια βρηκαμε χωμα ,παραμονη πρωτοχρονιας ηταν.

εσυ μαλλον κανεις εεε??

Comment

Ναι κάνω 10 χρόνια...Το γουστάρω πολύ το σκι...Κρίμα ρε χάρη...’ντε και απο του χρόνου αν περάσω θεσσαλονίκη ξεκινάμε αμέσως μαθήματα σκι...[i]..Πάω για ύπνο!!Καληνύχταααααααααααα!!!"

Comment

αν περασεις θα κανεις μαθηματα στους γιους μου 5 και 7 ειναι και τρελαινονται για χιονι.καληνυχτα μικρε

Comment

Originally posted by TURMS
                θα πατε και θα ζητειστε μια μπουγατσα με κιμα, μια με τυρι, μια με κρεμα, και μια με σπανακι (4 ατομα θα ειστε σιγουρα)
                κακαο για συνοδευτικο, και ειστε σουπερ.
                μην τα μπλεξετε με τυροπιτες, οχι αυτο εινα μπουγατσα, οχι τι ειναι αυτο.
                επισης καλη μπουγατσα ετρωγα παλια εγω, στην αριστοτελους στο στενο που ειναι η Αγροτικη τραπεζα. κοιτωντας προς την θαλασα στα δεξια στο στενο.
                εινια πολλα μαναβικα εκει και ειναι απο νωρις στο ποδι ολοι.
                εκει επισης θα βρειτε τα περιβοητα βομβιδια.
                θα πατε εκει μεσημερακι, για σουτζουκακια (τα περιβοητα βομβιδια) στην λαδοκολα με το τεμαχιο, με παπρικα, καυτερη πιπερια, φετα ψητη, ρετσινουλα ή μπυριτσα, και στο ορθιο φυσικα μαζι με cult φιγουρες της πολης, δικηγορους, περαστικους, και οτι λαχει...που και που περναει και κανας ταμτακος με ταμπουρλο και κλαρινο και γινεται της ποπης.

[i] οντως πολυ cult το μαγαζι και τα βομβιδια

Edited by: Contanti "

Comment

Ω ρε διαφήμιση της Θεσσαλονικάρας μας!!!!!!

Το μπουγατσατζίδικο στο οποίο αναφέρεσαι είναι το ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ στη Βασιλέως Ηρακλείου. Από τις καλύτερες μπουγάτσες της πόλης.
                  If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

Πάντως Λαδάδικα μη πάτε! Μόνο ανα θέλετε καλό εστιατόριο. Τα λίγα μαγαζιά που έχουν μείνει είναι η αποθέωση του κιτς και της καγκουριάς! Πάτε λιμάνι, Βαλαωρίτου, Βίλκα, ΦΙΞ, Μύλο, στα clubs στα σφαγεία, στα μπαρ-clubs της Σοφούλη (AZZURO, SARK κλπ), στα μπαρ-clubs της Κρήνης (MISTRAL, ΡΕΜΒΗ κλπ).
                    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
                    ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

Ωραία ωραία!!Αρα τα λαδάδικα χάλασαν?

Comment

Για σωστό γύρο πλαζα στην Καλαμαριά και Γυράδικο στην Τούμπα...

Τώρα για έξοδο λογικά βόλτες στην παραλιακή και στα λιμανομπαράκια αρχικά, μετά πάτε και πρός τα δυτικά (σφαγεία). Την άλλη νύχτα μπορείτε να πάτε σε ρεμπετάδικο κλπ.Edited by: snowearth
                        Κλειστόν

Comment

Originally posted by Καπο
                          Ωραία ωραία!!Αρα τα λαδάδικα χάλασαν?
                          Πολύ!!!!!!!!!!!
                          Όταν έρθεις πάντως μείνε στο κέντρο. Μην τρέχεις από εδώ κι από εκεί. Πάνε Βαλαωρίτου όπως σου είπαν παραπάνω, αλλά και Καλαποθάκη (SOUL BAR, MINI BAR).....
                          If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

Ρεμπετάδικα?

Comment

Working...
                            X