Επειδή θα πάμε 12 με 15 απριλίου στην θεσσαλονίκη με το σχολείο εκδρομή (3η λυκείου) για προτείνετε λαδάδικα όπου θα τα τιμήσουμε δεόντως!![i] Edited by: Καπο "
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΛΑΔΑΔΙΚΑ??
Collapse
X
-
αν και απο θεσνικη, εχω να παω τοσα χρονια που δεν εχω ιδεα τι παιζει.
πλεον η πιο cult περιοχη για μπαροτσαρκες ειναι στην Βαλαωριτου
λεπτομερειες ομως δεν ξερω..
λιγο η κριση, λιγο το σκι...
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
-
Εχουν χασει πολυ την αιγλη τους τα λαδαδικα. Θα απογοητευτειτε... διαλεξτε για χαλαρο ποτακι Βαλαωριτου οπως ειπε και και ο TURMS και κανενα κλαμπακι προς τα δυτικα στην περιοχη σφαγεια", εκει ειναι τα χειμερινα. Στο λιαμνι εχει επισης κανα δυο καλα, το ενα ειναι του Κανακη. Για φαγητο πλατεια Αθωνος, αλλα μην περιμενετε να φατε ποιοτικα. Ειναι ομως καλη φοιτητοκατασταση. Γενικα περπατηστε πολυ... περπατιεται η Σαλονικα και θα σας κανει και καλο καιρο. Αραξτε παραλια με καμια φραπα για κανενα τριωρο τουλαχιστον να νιωσετε ανθρωποι! "
Comment
-
σωστα...εχει στα σφαγεια κατι καλες καταστασεις απο οτι ακουω...ισως και κανα live αν πετυχετε ειναι καλη φαση.
καντε και καμια βολτα αριστοτελους-κορομηλα κλπ ειτε για φραπα (αριστοτελους), ειτε για ποτακι σχετικα νωρις το βραδυ.
επισης παραλιακη για ποτακι αν ειναι καλη μερα θα γινεται χαμος.
και στην Βενιζελου εχει 2-3 μπαρακια που λενε οτι αξιζουν.
φαγητο αθωνος ή τσακιστε κανα πιτογυρο για την φαση, οπου βρειτε, γιατι εχουν καποιες διαφορες με τα της Αθηνας (τουλαχιστον ετσι θυμαμαι γιατι εχω χρονια να φαω)
ουτως ή αλλως αν εξαιρεσουμε τα σφαγεια που ειναι 10λεπτα με ενα ταξι απο το κεντρο, ολα τα αλλα ειναι μαζεμενα στην θεσνικη.. οπως ειπε ο φιλος παραπανω περπατιεται πολυ ανετα.
απο λευκο πυργο μεχρι λιμανι ή βαλαωριτου (ευθεια πανω ας πουμε εινια καπως απο το λιμανι) ειναι για περπατημα, χαζι και αραλικι οπου γουσταρεις.
αντε καλα να περαστε , χαρειτε το γιατι ειστε ισως στα καλυτερα χρονια...
Edited by: TURMS
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Originally posted by TURMSφαγητο αθωνος ή τσακιστε κανα πιτογυρο για την φαση, οπου βρειτε, γιατι εχουν καποιες διαφορες με τα της Αθηνας (τουλαχιστον ετσι θυμαμαι γιατι εχω χρονια να φαω)
Σωστα.Αν μπορω να βοηθησω τα παιδια,ενα μικρο μαθημα [i]
Αυτα εινα σουβλακια:
Αυτα ειναι καλαμακια:
Και αυτο ειναι ο πιτογυρος:

"
Comment
-
Ρε παίζει να μας τα εξηγήσει κάποιος?Το σουβλάκι είναι το καλαμάκι το δικό μας,το σαντουιτς που λέτε τι είναι?Επίσης στην νάουσσα είχα φάει πιτόγυρο με τυροκαυτερή,μουστάρδα και κέτσαπ και ήταν μαμάτο...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας..Αρα από ότι κατάλαβα δεν αξίζει για λαδάδικα?-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
-ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ
Comment
-
οχι τα λαδαδικα ψοφησαν,βαλαωριτου και παραλιακα ,ολα τα πιπινια φορα παρτιδα ,τυχερε να ημουνα στη θεση σου!!!!!
σαντουιτς =πιττα εκεινο το ασπρο το στρογγυλο?και μεσα βαλε οτι θες .γυρο?= πιττα με γυρο .
σουβλακι=πιτα με σουβλακι,και απο σαλατα οτι θες βαζεις .
γυρος =το κρεας που που κοβουν εκεινο που γυρναει ...
πιστευω σε κατατοπισα χαχαχαχαχααχ
θα μαθεις και το ΄΄λ΄΄ το θεσαλονικιοτικο το ΄΄με΄΄ το ΄΄σε΄΄ και εισαι πρωτος χαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ
καλαμακι =αυτο που ρουφανε
Comment
-
Πλλλλλλλλλλλλλλλλλλάκααα με κάνεις?
Μπαλλλλλλλλλαλλλλλλλαϊκα
Λλλλλλλλαου λλλλλλλλλλαου
Κοίτα εγώ έχω πολλούς φίλους απο θεσσ/νικη και σας πάω πολύ...Αλλά η πλλλλλλλλλλλλλλακα πάντα γίνεται...[i]
"-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Comment
-
Ρε αν σου πω ότι δεν μας έχουν πει ακόμα...(το έχουν βρεί απλα εγώ δεν ασχολούμαι λόγω διαβάσματος) Λογικά άυριο θα ξέρω..Πάντως θα είμαστε σε κάποιο στο κέντρο...Στην αρχή λέγανε για το macedonian palace αλλά άλλαξε...-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Comment

"
Comment