Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ (31/1-3/2)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

THE PARTY IS OVER GUYS[i]......... Πάντως, επειδή ανέβηκα σήμερα στα λημέρια μου του Υμηττού και συγκεκριμένα στον Καρέα, μου ήρθε η ανάμνηση του δυνατού χιονιά ακριβώς πριν 30 χρόνια σαν σήμερα, 28-29/1/1981....και οι παλιοί θα θυμούνται ( την Εθνική Οδό Αθήνας - Λαμίας στην Υλίκη με 2 μέτρα και βάλε χιόνι σε αεροπορική λήψη έγχρωμη (για πρώτη φορά τότε!) στην ΕΡΤ να εκχιονίζεται ανά κατεύθυνση από ...ερπυστριοφόρα του Ε.Σ. Those were the days my friends...."
    Ο ..."κακός" καλός καιρός μας!!

Comment

Εννοείται το δεύτερο!!!
      -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
      -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

Originally posted by kostas2004thes
        Μαμα τι ειναι το κυμμα ψυχους?"
        Αγόρι μου ''κύμα ψύχους'' είναι ότι έχουμε να δούμε από το 2004 στην αθήνα..
        "
        -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
        -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

ψύχος??? Ποιο ψύχος??? [i]"
          www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!

Comment

Παιδια δυστυχως κανει μπαμ οτι στην καλυτερη θα παει προς Τουρκια... Next time....[i]"
            ''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''

Comment

ΕΓΩ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ χαχαχαχαχαχ [i]"
              ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Ενταξη φυσικα δεν υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που να πιστευει κατι για δευτερα και εννοω για αθηνα...!! απλα τους εαφτους μας δουλεβουμε... εβγαλε παλι μια αρκουδα στις 300+κατι ειναι κ αυτο...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΔΙΧΝΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!!
                ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

νεες διαμαχες μετα απο χρονια διαφαινονται μεταξυ ιραν -ιρακ!!!
                  <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Working...
                  X