Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ (31/1-3/2)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ (31/1-3/2)

0
    τελικα θα παει τουρκια??
    0%
    0
    θα το μοιραστουμε με την τουρκια, και θα σκασει στο αιγαιο??
    0%
    0
    τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:

ρε παιδια.... λειπουνε αλλες 2 ερωτησεις γιατι κολλησε το φορουμ και μ το αποθηκευσε....

παρ' αυτα... ποια ειναι η γνωμη σας για την εξελιξη απο δευτερα, μεχρι και...??Edited by: xionoforos 13
    τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:

Comment

Θα το φαει ολο το αιγαιο!!!και η τουρκια θα παρει τα ριδια μου!!![i]"

Comment

εγω φιλτατε χιονοφιλε παρατηρω πως εδω το 65+ % ειναι θετικο ενω στα αλλα θεματα φοβουνται να πουν τι πιστευουν μηπως κ πεσουν εξω κ δεν τους παρουν στην εμυ!![i]
        οπως και να χει φιλτατε η δημοσκοπηση σου δειχνει πςσ τελικα οι περισσοτεροι εχουν βαθυαμεσα τους την θετικη ενεργεια πραγμα που χρειαζομαστε ολοι.
        αποψη μου την οποια εχω αναφερει απο χριστουγεννα αυτα τα κρυα που παν κι ερχονται ειναι απλα το προεορτιο για αυτα που θα ακολουθησουν μεχρι 13/3
        "

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Εγώ ψήφισα το δεύτερο. Εχω μία ελπίδα μέσα μου ότι θα πάρουμε και εμείs το κάτι μαs από αυτό.
          ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Originally posted by NEFOSKEPHS
            εγω φιλτατε χιονοφιλε παρατηρω πως εδω το 65+ % ειναι θετικο ενω στα αλλα θεματα φοβουνται να πουν τι πιστευουν μηπως κ πεσουν εξω κ δεν τους παρουν στην εμυ!![i]
            οπως και να χει φιλτατε η δημοσκοπηση σου δειχνει πςσ τελικα οι περισσοτεροι εχουν βαθυαμεσα τους την θετικη ενεργεια πραγμα που χρειαζομαστε ολοι.
            αποψη μου την οποια εχω αναφερει απο χριστουγεννα αυτα τα κρυα που παν κι ερχονται ειναι απλα το προεορτιο για αυτα που θα ακολουθησουν μεχρι 13/3

σωστος αγαπητε...! "

Comment

Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ
              Εγώ ψήφισα το δεύτερο. Εχω μία ελπίδα μέσα μου ότι θα πάρουμε και εμείs το κάτι μαs από αυτό.

τα καλυτερα απο οτι θυμαμαι τα ειχαμε μαζι με τουρκια ετσι[i]?

μεγαλη μουφα να μην μας το μοιρασουνε, τοσα μοιραστηκαμε μαζι τους... Edited by: xionoforos 13 "

Comment

Σιγα που θα το μοιραστουμε με την Τουρκια..εδω θα σκασει ολο στο Αιγαιο και θα βαλει σε ολη τη χωρα απο 1 μετρο!!!
                Π.Τριοβ 130μ.
                http://webcam.milos-greece.com/
                Μετεωρολογικος Σταθμος Μηλου http://milos.meteoclub.gr2-0-0-4 χαρες που ειδαμε ΑΣΠΡΗ μερα,μετα απο 10 χρονια...το θεωρησα πλεον "Σπανιο".αλλα δεν σταματω να ελπιζω!

Comment

Originally posted by SnowM4ν
                  Σιγα που θα το μοιραστουμε με την Τουρκια..εδω θα σκασει ολο στο Αιγαιο και θα βαλει σε ολη τη χωρα απο 1 μετρο!!!
                  Aυτα ειναι ποστ!!![i]
                  "

Comment

Πέστα ρε γείτονα !!!!!!!
                    "
                    www.braters.gr

Comment

εγω φιλτατε χιονοφιλε παρατηρω πως εδω το 65+ %  ειναι θετικο ενω στα αλλα θεματα φοβουνται να πουν τι πιστευουν μηπως κ πεσουν εξω κ δεν τους παρουν στην εμυ!![i]οπως και να χει φιλτατε η δημοσκοπηση σου δειχνει πςσ τελικα οι περισσοτεροι εχουν βαθυαμεσα τους την θετικη ενεργεια πραγμα που χρειαζομαστε ολοι.αποψη μου την οποια εχω αναφερει απο χριστουγεννα αυτα τα κρυα που παν κι ερχονται ειναι απλα το προεορτιο για αυτα που θα ακολουθησουν μεχρι 13/3
                      υπαρχει δυστυχως ομως και ενα σεναριο για μετα τις 7/2 που λεει για σταδιακη ανοδο της θερμοκρασιας, επιστροφη στις νορμαλ θερμοκρασιες, καταρρευση αν/κλωνα κλπ. Δε λεω οτι θα γινει απλα λεω οτι υπαρχει και αυτο το σεναριο. Εχουμε δρομο μπροστα μας, αυτο ειναι σιγουρο, κανεις δεν μπορει να προδικασει το τελος ενος χειμωνα απο τα τελη ιανουαριου αλλα θελει ναι μεν αισιοδοξια, συγκρατημενη δε καθως με το τρανο παραδειγμα της συγκεκριμενης αναμενομενης κακοκαιριας, νομιζω μαθαμε πολλοι.. πολλα ! "
                      what else is there..?

Comment

καλη ανοιξη
                        AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                        www.northmeteo.gr
                        Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!
                          1) απο νοεβμριο 21/11 εδωσα τα χιονια για τις 10/12 , ειχα μιλησει και ειχα δωσει ακριβως την ημερομηνια.
                          2) στις 14/12 ειπα για ηπιο αλλα οχι ζεστο καιρο για τις εορτες. εδωσα και ακριβως τις Τ και παλι επεσα εντελως τυχαια μεσα.
                          3)με το που μπηκε το νεο ετος ειπα πως ο γεναρης θα παει ησυχα χωρις χιονια αλλα με κανονικες Τ . δεν περιμενα κατι δλδ τον γεναρη. πραγμα που εγινε
                          4) απο 10/1 (οπου εβλεπα κιολας πως η φετινη μ προβλεψη οπως και η περσινη τα παει τελεια) ξεκινησα να λεω πως ο φλεβαρης θα μας δωσει τα πολλα κρυα με αποκορυφωση ενα μεγαλο της ταξης π.χ. του -13 -14 στην αττικη και μεχρι στιγμης τα παω καλα.
                          5)εχω αναφερει την τελευταια εβομαδα πως κρυο πολυ θα εχουμε κ μαρτη

εγω να πω πως επεσα και πεφτω εντελως τυχαια μεσα μεχρι στιγμης...... ε γιατι να μ το χαλασει τωρα τον φλεβαρη???? ειμαι πλεον συγουρος πως εχουμε πααααρα πολυ δρομο μεχρι να τελειωσει ο φετινος χειμωνας!!!

υ.γ. δεν ειμαι τιποτα παρα μονο ενας γερακος που κοιταει τον ουρανο και κανει μια προβλεψη!
                          Edited by: NEFOSKEPHS

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Για να ερθει ενα -14 στην αθηνα, καποτε, πρεπει να γυρισει ο κοσμος αναποδα....
                            what else is there..?

Comment

Συνδιαχειριση στα πετρελαια, συνδιαχειριση και στα χιονια με τα μεμετια?[i]"
                              No snow....no party

Comment

Working...
                              X