φετος παντως μια χαρα τη κανει τη δουλεια του...[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βασιλίτσα 25 Γενάρη
Collapse
X
-
πχ. τη προηγουμενη κυριακη ημουν στη περιφεριακη του 2πλου οπου σ ενα σημειο στη μεση περιπου απο ρατρακια σε ρατρακια ειχε σκαλοπατι...βλεπω τον φωτη να ειναι με τα πεδιλα και να το σπαει....σταματαω,χαιρεταω και φευγω....κατεβαινω στο τριπλο, παιρνω το λιφτ, στα καπακια παιρνω το 2πλο και ξαναπαιρνω τη περιφεριακη.....ε ηταν ακομα εκει κ εσπαγε το κρασπεδο....δουλεια του πιστερ δεν ηταν αυτη??τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Comment
-
μπραβο του τοτε!!!!μακαρι φετος να τα παει πολυ καλυτερα απο ολα τα προηγουμενα χρονια!!εγω δεν βγαζω ομως συμπερασμα απο μια φορα που θα τον δω τον καθε φωτη(δεν εχω τιποτα με το παιδι)!βγαζω συμπερασμα μεσα στα χρονια που ειναι εκει σε αυτο το ποστο!!!και φυσικα δεν φταιει αυτος!!!παντως τους μοναδικους πιστερ που εχω δει εγω και που ξερουν πραγματικα ποια ειναι η δουλεια τους ειναι στον παρνασσο!!!τα παιδια πραγματικα ηταν ολη μερα στις πιστες,δεν εβγαζαν τα σκι απο τα ποδια τους!σηματοδοτουσαν,εφραζαν..ξεφραζαν,κοιτουσαν αν υπαρχουν πετρες εβαζαν σηματα,και γενικα προσπαθουσαν να διορθωσουν τα κακως κειμενα επιτοπου!οτι περνουσε απο το χερι τους!!!αυτα ειναι τα ελαχιστα που ειδα εγω!!!!και μια πιστερ ηταν συμφοιτητρια μου στη ειδικοτητα στη σχολη και μιλουσαμε για τη λειτουργια του χκ κλπ και μου ειπε αρκετα!!ποσες φορες δηλ ειδαμε τον πιστερ της βασιλιτσας να κανει εστω κατι απο αυτα κατα τη διαρκεια της μερας????τον πιστερ σε ενα χκ πρεπει να βαρεθεις να τον βλεπεις μεσα στις πιστες να κανει κατι!!!!εκτος και αν στη βασιλιτσα δεν υπαρχει κατι!!!!μακαρι φετος να πανε ολα καλυτερα!!!τωρα παντως ειναι στο courchevel o φωτης!!!μακαρι να γυρισει σοφοτερος απο κει!!θα αναθεωρησει πολλα πραγματα απο αυτα που ηξερε μεχρι τωρα με αυτα που θα δει εκει!!μακαρι να μπορουσαν να πανε ολοι που σχετιζονται με το χειμερινο τουρισμο της περιοχης να ανοιξουν λιγο τα ματακια τους!!
Comment

Comment