Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βασιλίτσα 25 Γενάρη

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βασιλίτσα 25 Γενάρη

Θα ξεκινήσω light δείχνοντας τη χιονοπτωσούλα στο τριπλό φτάνοντας...

[i]

Να πω ότι ο δρόμος από τους Μαυραναίους περίπου και μετά ήταν άσπρος (αρχικά όχι εντελώς) αλλά από Σμίξη και μετά ήταν κάτασπρος. Είχε χιονολάστιχα, είτε αλυσίδες σήμερα. Αύριο με τον ήλιο θα στρώσει όμως η κατάσταση λίγο...

Το διπλό ψιλοοργωμένο...

Πούδρες!!!

συνεχίζεται...."

Και τώρα στο ψητό....[i]

Σας λέει κάτι αυτό???

Σήμερα dimisz-snownaut-vasilitsa freak είχαμε την τιμή να προκαλέσουμε μια σπέσιαλ χιονοστιβάδα στην Κ2!!! Εφυγε ΟΛΗ Η ΠΛΑΓΙΑ!!!

Απολαύστε φωτό μετά το ξεκόλλημα όλης της Κ2!

Αυτός εδώ μπροστά που χαμογελάει έχει προκαλέσει άλλες 3 χιονοστιβάδες στο παρελθόν (στο διπλό όμως)

Λοιπόν: Κ2 μετά την χιονοστιβάδα!

Αυτό δεν ξεκόλλησε!Δεν ήθελε και πολύ

Κατεβαίνουμε λοιπόν την πίστα (τι πίστα δλδ, τον γκρεμό Κ2) χωρίς πούδρες, μόνο με το χιόνι το παλιό...

Ο συνήθης ύποπτος πάλι

συνεχίζεται...."

Comment

Η Κ2 από κάτω...[i]1000 συγγνώμη αλλά αύριο-μεθαύριο η Κ2 δεν θα έχει χιόνι

Πάλι καλά που από Πέμπτη βράδυ θα χώσει, οπότε θα φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν τη χιονοστιβάδα....μάλλον και σε καλύτερο

Η χιονοστιβάδα κατέβαινε σα σύννεφο και έφτασε 500-600μ παρακάτω! Εκλεισε τη συνδετική από συρόμενο προς τριπλό

ΠΟΥΔΡΕΣ!!!

Dimisz πριν πηδήξει τα φρύδια του διπλού...

Snownaut πριν κάνει την ίδια δουλειά...

Αύριο!!προσοχή! Θα ανοίξουν Μιγδάνης-Τυμφαία δοκιμαστικά για 1η φορά φέτος! Θα είναι όλα απάτητα! Αν μπορούσα θα πήγαινα και αύριο! Καλό σκίσιμο στις πούδρες εκεί σε όποιον τυχερό ανέβει...

Μια γεύση το μεσημέρι προς Μιγδάνη....

Ο δρόμος με -8 όταν έφευγα το μεσημέρι...

Η Τυμφαία πηγαίνοντας προς Σαμαρίνα....έτσι σαν γεύση για την πούδρα που έχει πάνω

συνεχίζεται..."

Comment

ωχ αμάν..............
        βρε ωχ αμάνννννννννννννν
        αααααααααααααχχχχχχχχχχ πούδρεςςςςςςςςςςςς [i]

μπράβο ρε Θεοδόση,, σούπερ ρε... σούπερ....... (άξιζε σήμερα ρε... όλα τα λεφτά λέμε)

snownaut προχωρημένος!!!! Icelantic φοράει το παλικάρι;

Edited by: airboarder "
        www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Η Σαμαρίνα και ο Σμόλικας από το Σταυρό..

[i]

Η θέα προς Γομάρα-Βασιλίτσα από Σαμαρίνα..

Και ο σταθμός της Σαμαρίνας..

Αυτά! Τα λέμε το ΣΚ που θα έχει χιονίσει φουλ απότι φαίνεται Πέμπτη βράδυ με Σάββατο πρωί! Χιόνι φαίνεται να δέχονται πολύ καλό και τα Γρεβενά. Σάββατο πρωί θα φτιάξει ο καιρός λίγο και Κυριακή θα ξαναχαλάσει..."

Comment

βάλε και άλλες ρε θείο.....
            έλα ρε.... [i]

εγώ δλδ που κλείσαν τα σχολεία... θα αναγκασθώ να ξαναανέβω πάνω για σκι... ΧΑΛΙΑΑΑΑΑ
            άσε που σήμερα έκανα μέχρι να έχω λιποθυμικές τάσεις... ΓΕΡΑΣΑ γμτ, που να κάνουμε όλη μέρα απάτητα ρε φίλε μαζί σου; πιπίνι..
            Edited by: airboarder "

Comment

Originally posted by airboarder
              ωχ αμάν..............
              βρε ωχ αμάνννννννννννννν
              αααααααααααααχχχχχχχχχχ πούδρεςςςςςςςςςςςς [i]

μπράβο ρε Θεοδόση,, σούπερ ρε... σούπερ....... (άξιζε σήμερα ρε... όλα τα λεφτά λέμε)

snownaut προχωρημένος!!!! Icelantic φοράει το παλικάρι;

Δε ξέρω πως λέγονταιπάντως έχουν 1-2εκ πιο φαρδιά μέση από τα JJ μου"

Comment

[i]

Είστε ωραίοι λέμε.....οι πιο τυχεροί Ελληνες...."

Comment

Φοβερές φωτoγραφιες!!! Κανενα βιντεακι....παιζει?

Comment

βάλε και άλλες ρε θείο.....
                    έλα ρε.... [i]

εγώ δλδ που κλείσαν τα σχολεία... θα αναγκασθώ να ξαναανέβω πάνω για σκι... ΧΑΛΙΑΑΑΑΑ
                    άσε που σήμερα έκανα μέχρι να έχω λιποθυμικές τάσεις... ΓΕΡΑΣΑ γμτ, που να κάνουμε όλη μέρα απάτητα ρε φίλε μαζί σου; πιπίνι..

Σιγάααα"

Comment

Θεοδόση πάντως να σταματάμε για φωτό / βίντεο και τέτοια δε λέει...
                      καλά λέει ο snowman.... κάμερα ΑΜΕΣΑ!

Comment

ωραίες Θεοδόση! εσύ και ο @airboarder μας δώσατε ωραίο υλικό σήμερα!

καλά που δεν ήσασταν μέσα ή περνούσε κάποιος από κάτω όταν κόπηκε η χιονοστιβάδα!

το περιμένατε ότι θα κοπεί?

Comment

Originally posted by snowman36
                          Φοβερές φωτoγραφιες!!! Κανενα βιντεακι....παιζει?

Βιντεάκι αν εννοείς της χιονοστιβάδας όχι. Εκείνη την ώρα απλώς την κοιτούσαμε πως κατρακυλούσε! Ο Ορέστης κινδύνεψε να τον πάρει μαζί οπότε δεν έβγαλα βίντεο τπτ....εν τω μεταξύ ήταν ο μόνος που είχε πάνω του πομποδέκτη για χιονοστιβάδες...και σάκο ειδικό που φουσκώνει σαν αερόστατο σε περίπτωση χιονοστιβάδας (σαν άνωση). Δε τα ξερα αυτά τα κόλπα...σήμερα τα έμαθα[i]

Αλλα βίντεο έχω από Σμίξη ως το τριπλό οδήγηση. Είναι περίπου 7 λεπτά νομίζω. Και έχω ένα ακόμα από χιονόπτωση στο τριπλό. Μπορεί να τα ανεβάσω αύριο. "

Comment

Originally posted by tirol
                            ωραίες Θεοδόση! εσύ και ο @airboarder μας δώσατε ωραίο υλικό σήμερα!

καλά που δεν ήσασταν μέσα ή περνούσε κάποιος από κάτω όταν κόπηκε η χιονοστιβάδα!

το περιμένατε ότι θα κοπεί?

Ελεγαν στο βουνό ότι είναι έτοιμα να φύγουν πολλά κομμάτια Κώστα γι αυτό και μπήκε το προειδοποιητικό. Είναι και λογικό άλλωστε....είχε να χιονίσει 1 μήνα και ξαφνικά έβαλε 50-70εκ πάνω στο παλιό που ήταν παγωμένο και πακτωμένο! Αρα το περιμέναμε (ας πούμε)....αλλά τρομάξαμε και οι 3 μας[i]

Δεν είχα ξαναδεί live! Πολλές μικρές στο διπλό έχω δει να γίνονται μπροστά μου ή δίπλα μου...αλλά εκεί έφυγε όλη η πλαγιά!

Θεοδόση πάντως να σταματάμε για φωτό / βίντεο και τέτοια δε λέει...
                            καλά λέει ο snowman.... κάμερα ΑΜΕΣΑ!

Ο Ορέστης είχε κάμερα μαζί του και έκανε το εξής κορυφαίο: Επειδή τις πρώτες 2-3 ώρες που είμασταν πάνω χιόνιζε και είχε ομίχλη με κάποια ανοίγματα αποφάσισε να τη βγάλει από το κράνος του...χωρίς να κοιτάει όμως...και έσπασε τη βάση της κάμεραςΟπότε μετά που έβγαλε ήλιο δεν είχαμε κάμεραΤο ΣΚ θα έχουμε κάμερα όμως"

Comment

Μπράβο ρε μάγκες μας φτιάξατε άσχημα.....[i]"

Comment

Working...
                              X