Announcement

Collapse
No announcement yet.

Απορια για δεστρα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

είναι βιδωμένο πάνω στο σκι, ή πάνω σε ένα πλαστικό?
    π.χ. (δες αν έχει κουμπί εκεί που είναι στην φωτό το άσπρο κομμάτι της εμπρός δέστρας.. θα είναι ενσωματωμένο, χωρίς να προεξέχει...)
    αλλιώς πές μου αν είναι βιδωμένη η δέστρα κατευθείαν πάνω στο σκι ή σε Πλαστικό που προεξέχει λίγο π.χ όπως στη φωτό)

Edited by: airboarder "
    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

φιλε δεν βλεπω να εχει καποιο κουμπι εβγαλα εγω φωτωγραφιες για να στις δειξω... επειδη δεν ξερω πως να της ανεβασω εδω μηπως εχει καποιο e-mail na στις στειλω απο εκει[i]"

Comment

έχεις pm

Comment

ti ennoeis (sou stelnw tis foto tora)

Comment

το e-mail πρεπει να ηρθε

Comment

ανδρέα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτή τη δέστρα...... αν το κέντρο της μπότας είναι 2εκ πίσω από το κέντρο του σκι όπως λές... είναι τρυπημένη πάνω στο πέδιλο.

Τώρα, θα κάνεις σκι (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ) [i] χεχεχεχχε
              απλά δεν θα έχει την απόδοση που πρέπει στην πίστα... αλλά θα μπορείς να κάνεις...
              κρίμα φίλε.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΩ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΠΟΤΑΣ / ΤΟΥ ΣΚΙ ΚΛΠ
              "

Comment

ευχαριστο φιλε η αληθεια ειναι οτι περυσι ειχα τα ιδια πεδιλα ακριβως δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο τη μποτα που μου εβγενε με το παραμικρο γιαυτο πηρα τα μετρα μου φετος και το εψαξα!!!
                χιλια ευχαριστο για το χρονο σου και που ξερεις ισως συναντηθουμε καμια φορα να κανουμε καταβαση παρεα!
                αν θελω να παραγγειλω κατι απο το site σου να σου στειλω στο αλλο e-mail etsi?
                Edited by: zami

Comment

Originally posted by zami
                  ευχαριστο φιλε η αληθεια ειναι οτι περυσι ειχα τα ιδια πεδιλα ακριβως δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο τη μποτα που μου εβγενε με το παραμικρο γιαυτο πηρα τα μετρα μου φετος και το εψαξα!!!
                  χιλια ευχαριστο για το χρονο σου και που ξερεις ισως συναντηθουμε καμια φορα να κανουμε καταβαση παρεα!
                  αν θελω να παραγγειλω κατι απο το site σου να σου στειλω στο αλλο e-mail etsi?
                  βέβαια η δέστρα αυτή δένει μέχρι τα 70 κιλά, είναι η tyrolia SR 70...

ναί φίλε, ότι θές... [i]
                  "

Comment

ntan etsi 70 ειμαι!!!

Comment

Working...
                    X