Ελα 57 και σημερα λεμε.....[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ischgl 22/01/11 - 29/01/11
Collapse
X
-
γιαννη συγκρατησε τον ομορφο παρακαλω
[/QUOTE]
Δεν κρατιεται Κωστα με τιποτα!Καθε πρωι θα του κανουμε αντιτοπιγκ κοντρολ και μετα θα ανεβαινουμε στο βουνο!Δεν θα χτυπησουμε μπιελα εμεις, επειδη ο ομορφος ειναι κ@#$%*ος[i]
Εκτος και πινει καμμια μπυρα μαζι μας
"
Comment
-
Αν και δεν ειμαι ο καταλληλος να σου απαντισω γυρω απο ψωνια ,εχω την αισθηση οτι επειδη στο ISCHGL ειναι λιγο γκλαμουρια ,σε συνδιασμο οτι θα ειναι αρχη της σεζον δεν θα βρεις συμφερουσες τιμες(το παιζουν λιγο Μυνονος, και καλα...ξερεις[i])"
Comment
-
κοιτα...ενα ισοθερμικο της spyder το ειχα βρει φθηνοτερα απο Αυστρια...
πχ απο 59 ευρω το πηρα καπου 35 η 39...μαλλον 39 ομως...δεν θυμαμαι.
αλλα δεν θυμαμαι να ειδα και τοσα πολλα μαγαζια...γενικα δεν ειναι και τοσο μεγαλο....οχι οτι το Ischgl εχει και πολλα μαγαζια...στα ιδια περιπου. αν σκεφτεσαι για ρουχα ισως βρεις κατι σε καλη τιμη. Για σκι, μποτες κλπ δυσκολο πιστευω
αποψη μου παντα: για σκι-μποτες καλυτερα στο Altenmarkt. εκει ειναι το εργοστασιο της Atomic και η τιμολογιακη πολιτικη στα γυρω μαγαζια διαφερει απο την υπολοιπη αυστρια .
Την πρωτη φορα που πηγα με την γυναικα μου Αυστρια, χρειαζοσουν καπου 60 για ενοικιαση σκι για 6 μερες. Στο Altenmarkt βρηκαμε προσφορες για Atomic, αλλα super προσφορες. Και τελικα δωσαμε 179 για σκι+δεστρες...
Τα ιδια τα βρηκαμε μετα απο 3-4 μερες 220 χωρις δεστρες αλλου στην Αυστρια και 289 στην Ελλαδα με δεστρες. Edited by: TURMS
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Κανονισε εσυ και ο υποχθονιος κοντος φιλος σου να ειστε εγκρατεις και συνεσταλμενοι με το λευκο τοπιο εκει γιατι μου φαινετε οτι θα παρω εγω τηλεφωνο στην Ελβετια στους τελωνιακους και θα σε δωσω στεγνα, ετσι...[i]Originally posted by kostasbmwgia samnaun εννοω τι τιμες παιζουν λογω αφορολογητου
Και συ μπαρμπαμητρουση κοιτα να κρατας σφυχτα τα χαληναρια γιατι δεν εχει ουτε μαθηματα ουτε μπυρες ουτε πως το λενε το ποτο τους εκει....
ΥΓ.Καλα ρε ηθελα να ηξερα κοντα στα 250 χλμ., πιστες εχει, οι μοναδικοι Ελληνες θα ειμαστε εκει???
"Την υγειά μας ρε....
www.skimag.gr
Comment
-
turms
εχω παει στην ατομικ εχει αρκετο ενδιαφερον κυριως τωρα που φτιαχνει και σανιδια
απλα για ψιλα πραγματα λεω ισοθερμικα φλις και λοιπα
ρε σταθη εμεις παμε χωρις αγχος ουτε παμε για να σπασουμε καποια ρεκορ παμε για να περασουμε καλαορεινα μαντρια αρκαδιας
Comment
-
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;Originally posted by spider.grΚανονισε εσυ και ο υποχθονιος κοντος φιλος σου να ειστε εγκρατεις και συνεσταλμενοι με το λευκο τοπιο εκει γιατι μου φαινετε οτι θα παρω εγω τηλεφωνο στην Ελβετια στους τελωνιακους και θα σε δωσω στεγνα, ετσι...[i]Και συ μπαρμπαμητρουση κοιτα να κρατας σφυχτα τα χαληναρια γιατι δεν εχει ουτε μαθηματα ουτε μπυρες ουτε πως το λενε το ποτο τους εκει....Originally posted by kostasbmwgia samnaun εννοω τι τιμες παιζουν λογω αφορολογητου
ΥΓ.Καλα ρε ηθελα να ηξερα κοντα στα 250 χλμ., πιστες εχει, οι μοναδικοι Ελληνες θα ειμαστε εκει??? 
η παρεα σου, ο Γιαννης50 και ειστε μια χαρα....
θα εχεις 250 χλμ πιστες...αυτο και μονο φτανει."
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Την παροιμια που λεει μαθε γερο γραμματα τωρα στα γεραματα" την ξερεις φιλε μου καλε καλε μου φιλε.....κατσε λιγο παραπανω στο Ischgl μπας και σου δειξουμε τα μυστικα του σκι......οσο ζει καποιος, μαθαινει.....ελα τζαμπα μαθηματακι μην το αφησεις να παει χαμενο!!!!Originally posted by kostasbmwTurms
πρεπει να δειξει καπου αυτα που ξερει τι να κανουμε

"Την υγειά μας ρε....
www.skimag.gr
Comment

Comment