Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ischgl 22/01/11 - 29/01/11

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

αν βαλεις τα εξοδα εγω ερχομαι να μου κανεις μαθηματα
    οσα θες
    χαχα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Ski/snb κανετε, λεφτα εχετε, ειδικα για σενα Γενικε.....
      Την υγειά μας ρε....
      www.skimag.gr

Comment

γενικε;;; γενικος γραμματεας πχ?

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Εμείς έχουμε κλείσει για 26/01 με 30/01....3 ζευγάρια με πολύ όρεξη για σκι!

Comment

Originally posted by babiscon
            Εμείς έχουμε κλείσει για 26/01 με 30/01....3 ζευγάρια με πολύ όρεξη για σκι!
            Αν εχετε ασυρματους(pmr)τοτε συντονιστετα στο 8/20 και μιλαμε και αν γουσταρετε κανουμε και παρεα καναδυο κατεβασιες......πινουμε και ενα καφε βρε αδελφε να πουμε...[i]
            "
            Την υγειά μας ρε....
            www.skimag.gr

Comment

Αν δεν έχουμε  ασυρμάτους, πώς σας βρίσκουμε?

Comment

Αν δεν έχουμε ασυρμάτους, πώς σας βρίσκουμε?
                Για τσεκαρησε τα μηνυματα σου....
                Την υγειά μας ρε....
                www.skimag.gr

Comment

Originally posted by spider.gr
                  Originally posted by kostasbmw
                  gia samnaun εννοω τι τιμες παιζουν λογω αφορολογητου
                  Κανονισε εσυ και ο υποχθονιος κοντος φιλος σου να ειστε εγκρατεις και συνεσταλμενοι με το λευκο τοπιο εκει γιατι μου φαινετε οτι θα παρω εγω τηλεφωνο στην Ελβετια στους τελωνιακους και θα σε δωσω στεγνα, ετσι...[i]
                  Και συ μπαρμπαμητρουση κοιτα να κρατας σφυχτα τα χαληναρια γιατι δεν εχει ουτε μαθηματα ουτε μπυρες ουτε πως το λενε το ποτο τους εκει....

ΥΓ.Καλα ρε ηθελα να ηξερα κοντα στα 250 χλμ., πιστες εχει, οι μοναδικοι Ελληνες θα ειμαστε εκει???
                  "

Comment

Originally posted by spider.gr
                    Originally posted by kostasbmw
                    gia samnaun εννοω τι τιμες παιζουν λογω αφορολογητου
                    Κανονισε εσυ και ο υποχθονιος κοντος φιλος σου να ειστε εγκρατεις και συνεσταλμενοι με το λευκο τοπιο εκει γιατι μου φαινετε οτι θα παρω εγω τηλεφωνο στην Ελβετια στους τελωνιακους και θα σε δωσω στεγνα, ετσι...[i]
                    Και συ μπαρμπαμητρουση κοιτα να κρατας σφυχτα τα χαληναρια γιατι δεν εχει ουτε μαθηματα ουτε μπυρες ουτε πως το λενε το ποτο τους εκει....

ΥΓ.Καλα ρε ηθελα να ηξερα κοντα στα 250 χλμ., πιστες εχει, οι μοναδικοι Ελληνες θα ειμαστε εκει???

Ενας φίλος μου είπε ότι από τις 4 φορές που πήγε  ischgl  τις 3φορές τον σταμάτησαν κατά την επιστροφή του απο samnaun  τελωνιακοί  για έλεγχο ......... στην ΠΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!         Θα υπάρχουν λογικά κάποιοι περιορισμοί!

"

Comment

θα ανεβενε με κανενα τσουβαλι στην πλατη σαν τον αγιο-βασιλη[i] μην νομιζεις....εχουν εμπειρια .....κοβουν φατσες και σταματανε αναλογα.π.χ αν εχεις σακιδιο παραφουσκομενο και απο πισω η γκομενα με αερα τοπ μοντελ...εισαι για το πραιτωριο.Παντως εμενα 18 χρονια μια φορα με σταματησαν.Σοβαρα τωρα υπαρχει περιορισμος εως ενα ποσο Ε εχεις δικαιωμα.
                      (ρε τι μου βαλατε στο μυαλο τωρα!παω που παω περιπου 50 φορες τον χρονο..... δεν γινομαι και λιγο λαθρεμπορος?)και ασε την τροικα να μου κοβει την συνταξη
                      "

Comment

Εμείς την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε και πάθαμε παράκρουση, ψωνίζοντας ότι βρίσκαμε μπροστά μας, είχαμε μόνο ένα σακίδιο. Χώσαμε εκεί τα ποτά και τους καπνούς και επειδή είχε τιγκάρει το σακίδιο, σε σημείο να σε τραβάει πίσω στις καταβάσεις, τις σοκολάτες, τα αρώματα και κάτι μαγνητάκια και λοιπές παπαρίτσες τις χώσαμε στις τσέπες μας. Τελωνειακός δεν μας σταμάτησε, αλλά αν μας σταματούσε θα έβρισκε αφορολόγητα μέχρι και στις κάλτσες μας. Εμπειρία ζωής το Ischgl. Μόνοι Έλληνες θα τσουλούσαν με το Burberry στην πλαινή τσέπη του παντελονιού και με 2-3 σοκολάτες στην κωλότσεπη. [i]

Γιάννη, 52 και σήμερα!!!
                        Edited by: LeRoi "

Comment

Δημητρη ανεβαινω 25/12.Αρχιστε προπονησεις για βελτιωση της φυσικης καταστασης[i]"

Comment

ποτε θα περασεις απο το μαντρι μου?? τι ωρα?
                            ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Kωστα θα παω απο Πυργο-Πατρα στις 24/12.....Φοβαμαι μη φαω κανενα λουκι με την κινηση στο Κορινθος -Πατρα..οποτε ειναι το γραπτο μας να γνωριστουμε απο κοντα στα μεγαλα υψομετρα[i]..καλα χριστουγεννα...(25/12 ερχετε η οικογενεια αεροπορικως στο Μοναχο και πρεπει να ειμαι εκει να τους παρω)"

Comment

Originally posted by gianis50
                                Δημητρη ανεβαινω 25/12.Αρχιστε προπονησεις για βελτιωση της φυσικης καταστασης[i]
                                31 και αποψε....
                                "
                                Την υγειά μας ρε....
                                www.skimag.gr

Comment

Working...
                                X