Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος-χειμωνας 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• καλή και η προσπάθεια για το snb park στην Φτερόλακα αλλά δεν θα ήταν και άσχημα να υπήρχε και στα κελάρια όπου πάει ο πιο πολύς κόσμος!!!!
    ζούμε το πιο κρύο καλοκαίρι φέτος

Comment

• Πάνο μια απάντηση στο γιατί την Τρίτη 8-2-11 Οδυσσέας απότομα Ηρακλή ήταν απάτητα και άθλεια πατημένος (για την ποιότητα του χιονιού) ο Περικλής??????????

Comment

• καλησπερα σε ολους!!!σημερα ειμουνα απο το πρωι στο βουνο για σκι!!!!

να ενιμερωσω πρωτα απ ολα οτι το προβλημα που ειχαμε με τις συχνοτητες των σταθμων λυθηκε,αφου αλλαξα κονσολα στο 1950 και τωρα ο σταθμος δουλευει στην συχνοτητα 5 ενω ο σταθμος του ηρακλη στην συχνοτητα 1!!

απο εκει και περα ηταν τρομερη ημερα,με φουλ ηλιο και μαυρισμα και μικρες ουρες στον ηρακλη!

για τους χιονοενδιαφερομενους,η πρωτες χιονουρες στο βουνο ξεκινανε απο τα 470μ!!!ολικη χιονοστρωση εχει στα 750μ και συνεχομενα 1μ απο τα 1000-1100μ ως και τα 1650μ!το βουνο πιο πανω ναι μεν εχει χιονι,αλλα ειναι ολο μεσα στα λουκια!ολα τα αποτομα,ραχες και κορφες ειναι ξυρισμενα!!δεν αγχωνομαστε ομως γιατι ερχοναι κι αλλα καλα...!!!!

[i]

ο ψηλοτερος σταθμος της ελλαδας και στο βαθος το σεσι!

δυστυχως οι φωτο απο το χ.κ ειναι απο κινητο

"

Comment

• Κυριε Δριβα, καταρχην οφειλω να σας συγχαρω διοτι ειστε ισως ο μοναδικος διευθυντης ΧΚ που συμμετεχει ενεργα στο φορουμ και αυτο δειχνει τουλαχιστον σεβασμο προς τον κοσμο που ασχολειται με τη χιονοδρομια.Η αληθεια οντως ειναι καπου ενδιαμεσα και ειδικα για την Τριτη, τα οποια παραπονα μαλλον ειχαν να κανουν με το γεγονος οτι οι περισσοτεροι απο εμας ''στραβωσαν'' που αντικρυσαν τοσο κοσμο σε καθημερινη ημερα της εβδομαδος.Ετσι τα λεπτα αναμονης σε ταμεια και λιφτ φανηκαν στον καθενα μας λιγο περισσοτερα.Το μονο αρνητικο που παρατηρησα προσωπικα ηταν οτι δεν ανοιξε ο Βακχος, τη στιγμη που το προηγουμενο βραδυ, τον εδινε οτι θα λειτουργησει.δεν γνωριζω αν ηταν οικονομικο ή τεχνικο θεμα που τον κρατησε κλειστο αλλα στερησε σιγουρα σε αρκετους απο εμας, που δεν συνηθιζουμε να παιρνουμε συρομενους αναβατηρες,ενα μεγαλο κομματι του ΧΚ.

Comment

• κ. Δρίβα

απλά θα πώ οτι θέλει ΤΟΛΜΗ η αλήθεια....

οτι τσακίστικα στον Ερμή δεν είναι θέμα άποψης (άλλοι έτσι - άλλοι αλλιώς). Το ότι πέρασε μια βδομάδα χωρίς απάντηση ή αντίδραση εμένα μου λέει πολλά....

δεν μιλάμε για την προηγούμενη κυριακή, μιλάμε για τώρα. Επιτελους σιγά την κακοκαιρία, ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ, τι θα κάνετε σε πραγματική κακοκαιρία? μήπως ήταν η θεομηνία του αιώνα?

Αλλά και πάλι η πυθία το σάββατο της ΄<θεομηνίας> ηταν ανοιχτή, το ρατράκ άνοιγε τον <δρόμο>, η καλλιόπη ηταν γεμάτη κόσμο, την κυριακή το ίδιο και η σαχάρα, ο τυριάς απο Σάββατο. Τα μόνα έρημα 2 κολοδιάδρομοι σε δία και οδυσσέα....

Και μετα ενδιάμεσα στην βδομάδα όλα τα ατου του χιονοδρομικού κλειστά..... Προετημασία για αγώνες.... ελπίζω να είναι τουλάχιστον το παγκόσμιο πρωτάθλημα....

οσον αφορά το προσφιλές σας σπορ ενάντια στην μιζέρια το μόνο που έχω να πω είναι οτι εχετε κάνει με τις πράξεις σας την μιζέρια ΜΑΓΚΑ .....Edited by: vro
            ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Συγχαρητήρια στο ΧΚΠ για τις προσπάθειες που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια. Συνεχίστε έτσι και όσο καλύτερα γίνεται!!

Comment

• Συγχαρητηρια στο ΧΚΠ για τις δυο απολαυστικες ημερες που περασα εκει, Δευτερα & Παρασκευη!

Κριμα που δεν μπορουν ολοι να ειναι ικανοποιημενοι με φρεσκο χιονι, καλο στρωσιμο, λιγο κοσμο και ενα απιστευτο καιρο με ηλιο...

Comment

• καλημέρα.δουλειά σήμερα οπότε πάει το νυκτερινό...
                  πάντως για χθές:
                  15 ευρώ κάρτα - μια χαρά
                  ουρές μηδενικές ( η μεγαλύτερη αναμονή 3 λεπτά σε ηρακλή)
                  βάκχος σε λειτουργία - γιαυτό και μηδέν ουρες ίσως
                  χιόνι άριστο-μόνο μετά τις 13:00 ανακατώμένο (ας οψόμεθα εμείς οι χιονοδρόμοι)
                  δρόμοι πεντακάθαροι
                  καιρός τέλειος (αέρας μηδέν-ηλιοθεραπεία)
                  έξοδα ελάχιστα (σαντουιτς,νερό κλπ από σπίτι,βενζίνη μοιρασμένη )

το μόνο πρόβλημα η κίνηση στην έξοδο από αθήνα και στην αράχωβα (γιαυτό επιστροφή από δαδί-διαδρομή πανέμορφη) αλλά νομίζω οτι το ΧΚΠ δεν μπορεί να κάνει κάτι γιαυτά....

Comment

• Προς Κυριο Δριβα και ΧΚΠαρνασσου,
                    Σας ευχαριστουμε για τις ομορφες στιγμες που μας χαρισατε σημερα σαββατο 12/02/11[i]
                    "
                    Την υγειά μας ρε....
                    www.skimag.gr

Comment

• καλησπερα!!!!!!!!! ρε παιδια εχει snowboard event αυτη την κυριακη 20/2 στην φτερολακκα? κατι ακουσα στο ραδιοφωνο!!!

Comment

• Καλησπέρα σε όλους.
                        Σήμερα ανέβηκα για πρώτη φορά στο χ/κ παρνασσού σε μία υπέροχη ημέρα για χιονοδρομία. Το χιόνι ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση δεδομένων των συνθηκών, πολύς κόσμος δεν υπήρχε, οπότε οι ουρές ήταν μικρές και το μόνο που με δυσκόλεψε αρκετά ήταν η 6 της Φτερόλακας, η οποία στις 11 που πήγα ήταν και παγωμένη και σκαμένη, σίγουρα πάνω από τις δυνατότητες μου και των σκι μου.
                        Οι γενικές εντυπώσεις από το χ/κ Παρνασσού είναι θετικές. Καταρχάς είναι ένα πολύ όμορφο βουνό. Ειδικά τα βράχια πάνω από τον Περικλή (ή τον Βάκχο; Είναι πολλές οι πίστες και μπερδεύομαι ακόμα) είναι ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα, ειδικά σε μια μέρα με ήλιο όπως η σημερινή. Το ίδιο και η Φτερόλακα, επίσης πολύ όμορφο μέρος.
                        Οι πίστες είναι τελείως διαφορετικές από αυτό που έχω συνηθίσει, πολύ πλατιές, με αποτέλεσμα σήμερα που ο κόσμος δεν ήταν και πάρα πολύς, να κάνουμε όλοι άνετα σκι. Ειδικά στη φτερόλακα, που δεν υπήρχε πολύς κόσμος, η αναμονή στα λιφτ ήταν μηδενική και κάποιες στιγμές στην 7Α (ήρα ήμουν μόνος μου (επίσης πολύ παγωμένη, ακόμα και στις 12). Γενικά, απ'ότι κατάλαβα, με καλό χιόνι η Φτερόλακα πρέπει να είναι πολύ ωραία για σκι.
                        Τα μοναδικά παράπονα που έχω, είναι πρώτον ότι τα περισότερα λιφτ, εκτός από το τετραθέσιο, είναι σχετικά αργά. Επίσης, η στάση στον Ερμή δεν δούλευε λόγω έλειψης χιονιού, το οποίο πρέπει να είναι μεγάλο κρίμα γιατί η διαδρομή από το λιφτ φαινόταν υπέροχη για βόλτα με θέα. Α ναι, και το συρόμενο στην φτερόλακα χάλασε κάποια στιγμή, οπότε δεν είδα αυτό το κομμάτι του χ/κ.
                        Γενικά, πολύ καλή πρώτη εμπειρία, η οποία εύχομαι να επαναληφθεί.
                        Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread

Comment

• Originally posted by CANADIAN

καλησπερα!!!!!!!!! ρε παιδια εχει snowboard event αυτη την κυριακη 20/2 στην φτερολακκα? κατι ακουσα στο ραδιοφωνο!!!

ναι κάτι πρέπει να παίζει το άκουσα και εγώ![i]"
                          ΔΩΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΛΑΟ...

Comment

• Originally posted by CANADIAN

καλησπερα!!!!!!!!! ρε παιδια εχει snowboard event αυτη την κυριακη 20/2 στην φτερολακκα? κατι ακουσα στο ραδιοφωνο!!!
                            Για τις 20 δεν ξερω, αλλα για τις 26-27-28/02 εχει <a href=http://www.gforcecarving.com/&#101;vent.html" target="_blank">αυτο</a>"

Comment

• Καλησπέρα σε όλους,Ξέρει κάποιος αν θα λειτουργούν αύριο οι αναβατήρες στην Φτερόλακα γιατί δεν είναι πολύ σαφές στο σαιτ του χιονοδρομικού?

Σύνδεση με Κελλάρια θα υπάρχει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Comment

• Λοιπον Guys εχει και αυτη την κυριακη snowboard event στην φτερολακκα

<a href=http://www.mtvgreece.gr/article/&#101;vents/the-great-boarders-pare-ti-sanida-soy-kai-ela-sti-fterolaka-20-febroyarioy/8642" target="_blank">http://www.mtvgreece.gr/article/events/the-great-boarders-pare-ti-sanida-soy-kai-ela-sti-fterolaka-20-febroyarioy/8642</A>"

Comment

Working...
                                X