Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Time
    καλησπέρα, μια απορία έχω για το σάββατο, γιατί οι πίστες δεξιά απο την άγκυρα ήταν αφημένες χωράφια?
    πραγματικά έπρεπε να βγάλεις σανίδα για να περάσεις.εκεί δεν τις στρώνουν τις πίστες?

Μάλλον τις... ξεχάσανε!

Comment

• KAPTEN τα φωτα σου για αυριο. Να την παρουμε την αδεια ή οχι?

Comment

• Originally posted by QOTSA21
        KAPTEN τα φωτα σου για αυριο. Να την παρουμε την αδεια ή οχι?
        δεν την πήρες ακόμα?

ήλιο φαίνεται να έχει αύριο στο βουνό

Comment

• Ήλιο πιθανότατο, απο αέρα όμως???

Comment

• σημερα πηγα πανω και διαπιστωσα οτι χτες το βραδυ εβαλε 5-10 φρεσκα ποντακια, σωστα?

Εχω 2 αποριες

1) πως γινεται με θερμ βασης -1 σημερα να σουπιασε στην βαση και να λιωνει το χιονι την σκεπη του σαλε και να σταζει
            2) πως γινεται με αρνητικες Τ να μην παγωνει το χιονι?

Τοσο πολυ χαλασε η ποιοτητα του απο τις προηγουμενες μερες?....

Nothing is impossible...
            You are only limited by fear
            and even that, you can overcome!

Comment

• Originally posted by Slalom
              Originally posted by Time
              καλησπέρα, μια απορία έχω για το σάββατο, γιατί οι πίστες δεξιά απο την άγκυρα ήταν αφημένες χωράφια?
              πραγματικά έπρεπε να βγάλεις σανίδα για να περάσεις.εκεί δεν τις στρώνουν τις πίστες?
              Μάλλον τις... ξεχάσανε!
              Τι...τις ξέχασαν, τι πάει να πει τις ξέχασαν?
              τότε γιατί δεν μας ενημέρωσαν ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε στα ταμεία ?
              και γελούσα με έναν τύπο που έλεγε στα ταμεία οτι λόγο καιρού αν έχει μειωμένο, να λέμε και τα καλά αλλά να λέμε και τα άσχημα!!!!
              εδώ για εμένα είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ λάθος!!!!
              ζούμε το πιο κρύο καλοκαίρι φέτος

Comment

• Νομίζω ρε παιδιά ότι πρέπει να σταθούμε στην συνολική επίδοση του χκ φέτος που ήταν πολύ καλά οργανωμένο...
                -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• Originally posted by Time
                  Originally posted by Slalom
                  Originally posted by Time
                  Μάλλον τις... ξεχάσανε!
                  Τι...τις ξέχασαν, τι πάει να πει τις ξέχασαν?
                  τότε γιατί δεν μας ενημέρωσαν ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε στα ταμεία ?
                  και γελούσα με έναν τύπο που έλεγε στα ταμεία οτι λόγο καιρού αν έχει μειωμένο, να λέμε και τα καλά αλλά να λέμε και τα άσχημα!!!!
                  εδώ για εμένα είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ λάθος!!!!
                  τι ώρα ανέβηκες και δεν ήταν πατημένη?

Comment

• Αν κάνω λάθος διορθωστεμε αλλα νομιζω οτι οταν εχει θετικες Τ δεν τις πατανε και πολυ τις πιστες γιατι θα τις χαλασουν τελειως...και δευτερον οτι παλι οταν εχει θετικες Τ και εχει σουπιασει το χιονι τα πεδιλα και οι σανιδες χαλανε το χιονι για πλακα, κανουν σαμαρακια κλπ
                    Το σαββατο λογικα θα τις ειχαν αφησει για να μην τις καταστρεψουν μετα εριχνε και χιονακι... ε δεν θελει και πολυ να γινουν χωραφια οι πιστες
                    Edited by: the_sath

Comment

• καπως ετσι πρεπει να ειχει γινει οπως λεει ο the sath!η ειρηνη κ κυριως η προεκταση της η φαιδρα κατα τις 11 ηταν κατι χειροτερο απο χωραφια!κατι η Τ κατι το φρεσκο χιονακι που επεφτε κατι οι πρωινοι χιονοδρομοι εφεραν αυτη την κατασταση!αν ηταν πατημενες η ποσο ηταν δεν το ξερω!αλλα μου φαινεται περιεργο να μην ειχαν πατηθει καθολου αφου φετος εχουν γινει πολυ καλα πατηματα(βλεπε κ αυτη την κυριακη αλλα κ αλλες προηγουμενες μερες)!

Comment

• Με θετικές θερμοκρασίες οι πίστες δεν πρέπει να πατηθούν.
                        ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                        http://www.e-achaia.gr

Comment

• Originally posted by AKIS-EGIO
                          Με θετικές θερμοκρασίες οι πίστες δεν πρέπει να πατηθούν.

γιατί?

αν δεν εχουμε πρόβλημα χιονιού (πάρα πολυ, φρέσκο ή αντίθετα ελάχιστο, στα όρια), ενα πέρασμα απο το ρατράκ κακό δεν κάνει.

Απλά με θετικές τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν λίγο ( δηλ. οι πίστες θα γίνουν χωράφια απο νωρίς). Αν τις αφήσουμε χωράφια απο την προηγούμενη μέρα απλά κάνουμε οικονομία στο καυσιμο.
                          ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• ένα πάτημα να κάνει το ρατρακ με +5 παει το χιονάκι -εξαφανήστηκε..

Comment

• Originally posted by dynamits
                              ένα πάτημα να κάνει το ρατρακ με +5 παει το χιονάκι -εξαφανήστηκε..
                              ΣΩΣΤΟ,ΤΟ RATRAK ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ!

Comment

• όπως πάει το πράγμα την βγάζουμε και την 25ή!ελπίζω να πέσουν πάλι η Τ!γιατί η ποιότητα του χιονιού δεν είναι για πολύ ψηλές Τ!κάπτεν μια ενημέρωση για αύριο?θα έχουμε snowpark?
                                In snow we trust...

Comment

Working...
                                X