δλδ αν εχω και τα σκι μαζι μου και ανεβω μια βολτα στην βαθεια λακκα δεν θα κατεβω σκιαροντας???
Ρε τρελοκαλαματιανέ.... όταν ο Αχιλλέας λειτουργεί για βόλτα μόνο... το είσητήριο ισχύει για μονο και μόνο μια αναβαση.... Δεν ξέρω για έσας που έχετε ετήσιες...(ρωτηστε το αυτό γενικά...) αλλά αν δεν υπάρχει αρκετό χιόνι για σκι... τι θα πας να κάνεις....? Το πιο πιθανό είναι να τσακιστείς... να ξεχαρβαλώσεις... ακόμα και τον νοικιασμένο σου εξοπλισμο και να χασεις πολύτιμες μέρες σκι.... που κάποια στιγμή θα έρθουν...
Save your apetite and your money for later...[i]
μες τις γιορτές πιθανον να έρθει το χιόνι... αρκεί να μην υπάρξουν μεγάλες απώλειες από την ζέστη που έρχεται...
Φιλικά
Τεο...
χαχαχαχα
τρελογελαδο στην εκανα σημερα...ξερεις καλα σε ποιον απευθυνεσαι χαχαχα
παρε ενα ψευτοριπορτο σημερινο
το χιονι δεν ειναι καθολου για χιονοδρομια εκτος απο μερικους να μην πω τι...(καποιους σαν και μενα ας πουμε)
κρουστα στην επιφανεια οπου δεν εχει πετρες που ολες εξω ειναι απο τον αερα και απο κατω βαρυ χιονι
εριξα δεκα στροφες για να μην πω οτι δεν εκανα σκι
προσωπικα μου αρεσε αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι για σκι
περιμενοντας τα νεα χιονια λοιπον
μια φωτο για αν δειτε την κατασταση του αχιλλεα
πεντε δεκα στροφες καλες βγηκαν παντως στο αποτομακι του
καπτεν καλη επιτυχια στο εργο σου
για οσους εχουν ετησια και για βολτα να ειναι ο αχιλλεας τον χρησιμοποιεις κανονικα με την καρτα σου να κανεις σκι αμα θελεις και να ανεβεις οσες φορες θελεις
ο λιφτιερης κατω μου ειπε προσεξε μεγαλε μην σκοτωθεις:PPP χαχαχαχα ωραιος!
αυτο που ξερω Κωστα στην 10ετη πορεια μου στο σκι ειναι οτι την πρωτη μερα καθε σαιζον το σωμα σου ψιλοψαχνεται να ξαναβρει τα πατηματα του στο τεραιν με πεδιλα
τα τελευταια χρονια βεβαια μετα απο δυο τρεις κατεβασιες την πρωτη μερα συνηθιζω αμεσως γιατι ειναι και αυτο σαν το ποδηλατο
οποτε περιμενω να αρχισω τις ξαπλες οταν δουλεψουν κανονικα τα κεντρα
τωρα για πουδρι εχει ο θεος..[i]και εμεις τα σωστα πεδιλα χαχαχαχα
Aφού δεν τσακίστικες πουθενά ρε βλαμμένε... τι να σου πω...
Περριτό να σου πω τι δούλεμα θα εφαγες από τους λιφτιέρηδες....
Αλλά τι να κάνουμε .... αυτοί δεν είναι σαν και μας....[i]
"
Comment