Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αρα με τα λεγομενα του Wipika δεν θα ειναι δυσκολο να σε αναγνωρισουμε

καλα εισαι και πολυυυυυ μπροστα στη μοδα... μπουζοφουστα στο χιονι

Γιωργο

Εγω παντως ξεχωριζω.......................................... ειμαι μια ομορφηEdited by: mkmk "
    ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Comment

• Originally posted by mkmk
      καλα εισαι και πολυυυυυ μπροστα στη μοδα... μπουζοφουστα στο χιονι[i]
      μα δεν ειναι θεμα μοδας...η μπλουζοφουστα με κρατα ζεστο,στεγνο και καθαρο!

"
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• kai δεν εισαι ο μονος....ειδα αλλους 2 με την ιδια μπλουζα...χαχαχαχα...καψε την....η παρε αλλη..

Comment

• Σε έχω ειδα σου λεω, περπατουσες και πετουσες. [i]"
          www.exploremessinia.com

Comment

• Originally posted by N.G.K
            kai δεν εισαι ο μονος....ειδα αλλους 2 με την ιδια μπλουζα...χαχαχαχα...καψε την....η παρε αλλη..
            να παρει μλπουζα με το νουμερο 13

Comment

• Παιδια καλησπερα.Ειμαι σχετικα καινουριος στο forum και ειναι η πρωτη διμοσιευση που κανω.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν σημερα ηταν ανοικτες οι πιστες και αν γνωριζεται αυριο αν αξιζει να ανεβω(απο Πατρα ειμαι)!Σας ευχαριστω!
              pge ole

Comment

• Καλωσήρθες στο forum!!Αύριο κατα την γνώμη μου δεν θα πετύχεις ήλιο,αλλά ασθενή χιονόπτωση το πρωί και μετά συννεφιά...Το χιόνι είναι καλό,οποτε γνώμη μου είναι να ανέβεις...
                -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• Originally posted by xrhstos_pap
                  Παιδια καλησπερα.Ειμαι σχετικα καινουριος στο forum και ειναι η πρωτη διμοσιευση που κανω.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν σημερα ηταν ανοικτες οι πιστες και αν γνωριζεται αυριο αν αξιζει να ανεβω(απο Πατρα ειμαι)!Σας ευχαριστω!

καλώς ήλθες στο φορουμ,ολα δουλευαν σήμερα και απ οτι φαίνεται και αύριο μια απο τα ίδια

Comment

• Ευχαριστω πολυ!Οποτε αυριο λιωσιμο στο χιονι!!!
                    pge ole

Comment

• ’ντε κάνε και καμιά κατεβασιά και για εμάς!!![i]"
                      -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                      -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• Originally posted by N.G.K
                        kai δεν εισαι ο μονος....ειδα αλλους 2 με την ιδια μπλουζα...χαχαχαχα...καψε την....η παρε αλλη..
                        να παρουν αλλη μπλουζα οι αλλοι,εγω την φοραω τρια χρονια τωρα!εκτος κι αν με ειδαν να την φοραω και ζηλεψαν [i]
                        Originally posted by Wipika

Σε έχω ειδα σου λεω, περπατουσες και πετουσες.
                        κατσε να με δεις σε λιγο καιρο που θελω να μαθω και κατι αλλα κολπακια,δεν θα περταταω καθολου,μονο θα πεταω!
                        Originally posted by KAPTEN
                        να παρει μλπουζα με το νουμερο 13
                        πιο καλα να το γυρισω στο σκι παρα να βαλω αυτο το νουμερο πανω μου!απαπαπαπαπα "
                        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Χωνει καλα πανω !
                          http://www.kalavrita-ski.com/photos/file.asp?file=HPIM0132%2Ejpg

Λιγο χιονακι παιδια!!!!

Comment

• Originally posted by xrhstos_pap
                            Παιδια καλησπερα.Ειμαι σχετικα καινουριος στο forum και ειναι η πρωτη διμοσιευση που κανω.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν σημερα ηταν ανοικτες οι πιστες και αν γνωριζεται αυριο αν αξιζει να ανεβω(απο Πατρα ειμαι)!Σας ευχαριστω!
                            να ανέβεις γιατί και εγώ θα ανέβω... ξέρεις ψυχολογικό είναι!
                            θάμαι πάνω τρι-τετ αλλά πιστεύω αύριο θαναι καλά έστω και με συννεφιά.Για τις πίστες μην ανησυχείς φέτος είναι πάντα στρωμένες και ανοικτές...

καλώς ήρθες!

Comment

• Γλαροσουπα το χιονακι στην βαση σημερα ενω εις τα υψηλα ηταν αριστο.
                              Καποιες στιγμες η ορατοτητα δεν ειχε να ζηλεψει τπτ απο ενα χαμαμ, μεχρι που χανοταν και το προστα καρεκλακι της Στυγας....

Ομως περιοδικοι ηλιοι μας χαρισανε τρελες πουδροκατεβασιες στην ΙΝΩ

Ομως το Παρκο ηταν 100% κλειστο πλην του box

Nothing is impossible...
                              You are only limited by fear
                              and even that, you can overcome!

Comment

• Λιαπόπαιδο,πάλι καλά που θα με έπαιρνες τηλ να ανεβαίναμε παρέα,αν ανέβαινες!!!! [i] "
                                Beati Paoli.........

Comment

Working...
                                X