N.G.K., η μεγάλη επιστροφή στα Καλάβρυτα!! Να δω πότε θα κάνουμε και μαζί κανά ride....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011
Collapse
X
-
την τετάρτη που ανέβηκα
η μέρα ηταν απίθανη....
οι πίστες ηταν καλοστρωμένες (μπράβο στο ΧΚΚ),
το χιόνι εντος πολύ καλό, ακόμα και στις 4 που έφυγα, κρατούσε.
όλα δουλεύαν (7 στα 7),
το πάρκο απλα εντυπωσιακό, για τα δεδομένα μας απο άλλον πλανήτη...
εκτος το χιόνι βαρύ και σοβάς, αλλά τιποτα το δύσκολο...
θέλει κιάλο χιόνι για να θαφτεί, αρκετές πέτρες στο τελείωμα τις αγκυρας (10 μέτρα πριν το σπιτάκι, θέλει χιόνι)
το αυγό ξυρισμένο, ο δρόμος χωρις χιόνι κατω απ αυτό, πέτρινκ απο αρίσταρχο ως καταφύγιο απο πίσω ( για όσους πάνε απο πίσω). Οι 2 τουριστικές πίστες του χιονοδρομικού (στύγα και η μεγάλη της αγκυρας) πραγματική απόλαυση νωρίς 9-10 χωρίς καθόλου κοσμο.ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)
Comment
-
Για ακόμα μια μέρα ο κόσμος έδωσε το παρόν στο Χελμό.Η θερμοκρασία άρχισε να κατηφορίζει και η επόμενη εβδομάδα φαίνεται να έχει καιρικό ενδιαφέρον.Χιόνι υπάρχει αρκετό στο βουνό, αύριο Σάββατο φαίνεται να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες νιφάδες , νωρίς το πρωί.Φίλοι χιονοδρόμοι και επισκέπτες , σας περιμένουμε για ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο. Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού είναι στα 40 εκατοστά.Για αύριο Σάββατο, 12/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα,οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και ’λκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα και οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα ’ρτεμις.Το big airbag είναι έτοιμο και σας περιμένει.Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park."
Comment
-
Originally posted by vroΟι 2 τουριστικές πίστες του χιονοδρομικού (στύγα και η μεγάλη της αγκυρας) πραγματική απόλαυση νωρίς 9-10 χωρίς καθόλου κοσμο.
Και μετά τις 10-11 δυστυχώς Βιετνάμ Νο2 η Στύγα... [i]
Χθές και σήμερα παρατήρησα ότι το 1/3 τουλάχιστον των χιονοδρόμων που κατέβαιναν την Στύγα, δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί....
Νομίζω τα πράγματα έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα πλέον στη Στύγα..
"
Comment
-
Τη Δευτέρα που ήμουν στο βουνό σε μια από τις "Στύγειες" αναβασεις μου πήρα το λιφτ μαζί με ενα παληκάρι το οποιο με ρωτάει μόλις κάτσαμε στην καρέκλα : "Φίλε έχεις ξανα έρθει εδώ? Εμένα είναι η δεύτερη φορά..." ..θα υποθεσετε οτι εννοουσε τη δευτερη φορα στα καλαβρυτα αλλα απεδείχθη οτι εννοουσε τη δευτερη φορα για σκι στην πορεια της κουβεντας...Originally posted by sbird
Χθές και σήμερα παρατήρησα ότι το 1/3 τουλάχιστον των χιονοδρόμων που κατέβαιναν την Στύγα, δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί....
"
Comment
-
Το πρωί οι πίστες είναι τέλεια πατημένες, αλλά όχι και Βιετνάμ στις 11 η Στύγα. Μην υπερβάλλουμε.Originally posted by sbirdOriginally posted by vroΟι 2 τουριστικές πίστες του χιονοδρομικού (στύγα και η μεγάλη της αγκυρας) πραγματική απόλαυση νωρίς 9-10 χωρίς καθόλου κοσμο.
Πράγματι κυκλοφορούν διάφοροι αρχάριοι αλλά πιό επικίνδυνοι είναι οι κατσαπλιάδες που κατεβαίνουν με χίλια, χωρίς το επίπεδό τους να είναι ανάλογο.""Κρεμάστε τους ανάποδα
να δουν το ψέμα αλήθεια"
www.takismichopoulos.gr
Comment
-
καλήμερα!!!
Ηλιοφάνεια και σήμερα με μέτριους ανέμους να πνέουν στο βουνό. Η θερμοκρασία άρχισε να κατηφορίζει και η επόμενη εβδομάδα φαίνεται να έχει καιρικό ενδιαφέρον. Χιόνι υπάρχει αρκετό στο βουνό το οποίο είναι άριστο σκληρό. Φίλοι χιονοδρόμοι και επισκέπτες , σας περιμένουμε για ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο.
Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού είναι στα 40 εκατοστά. Για σήμερα Σάββατο, 12/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και ’λκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα και οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα ’ρτεμις. Το big airbag είναι έτοιμο και σας περιμένει.
Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park.
"
Comment
-
Αυτοί οι ''καμικάζι'' που λές,ξέρουν ή τρέχουν και ο θεος βοηθός?Originally posted by liapos7εγω πετυχαινω και ''πτωματα'' στην στυγα και καμικαζι που κατεβαινουν ''σφαιρα''! οι δευτεροι δυστυχως ειναι πιο επικινδυνοι!-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
-ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ
Comment
-
Ρε γ * * * ώτο όντως...Ντάξει αν ξέρουν πάω πάσο γιατί και εγώ τρέχω αλλά κάνω 10 χρόνια σκι,αυτοί πάνε στην Στύγα (αν και αρχάριοι) για να λένε μετά:''κατέβηκα την στύγα''...Εγώ έχω δει τέτοιον και σε κάποια φάση σταματάει με τούμπα στην Στύγα και του φεύγουν τα σκι.Εγώ τα μαζεύω τα σκι του και πάω κοντά του και του λέω:''Είσαι καλά φίλε? και μου λέει:''Ναι δεν έπαθα τίποτα... και του λέω:''Nα προσέχεις άλλη φορά και να μην τρέχεις τόσο γιατί δεν έχεις τον έλεγχο..'' και μου λέει:''Εγώ φυσικά και το ελέγχω αφού κάνω δεύτερη φορά...'' Μετά απο αυτό,κατάλαβα ότι το άτομο ήταν ψωνάρα και σταματησα την συζήτηση...-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
-ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ
Comment

Comment