Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by apost

...αλλά πιό επικίνδυνοι είναι οι κατσαπλιάδες που κατεβαίνουν με χίλια, χωρίς το επίπεδό τους να είναι ανάλογο.

Αυτούς εννοούσα και εγώ όταν χαρακτήρησα την πίστα Βιετνάμ! Δεν εννοούσα το στρώσιμο το πιστών, το οποίο ήταν υποδειγματικό!! Μην παρεξηγούμαστε [i]

Κατεβαίνουν μερικοί παγματικά καμικάζι χωρίς να το έχουν καθόλου, τους βλέπεις και σκέφτεσαι "τώρα θα πέσει και θα πάρει και 5-6 μαζί του" !!!

Εχω την αίσθηση ότι για αρκετούς χιονοδρόμους η επόμενη πίστα μετά το τριπλό είναι η Στύγα!

"

Comment

• ...η σεζόν μόλις ξεκίνησε........ [i]

http://www.snow-forecast.com/resorts/Helmos/6day/top"
      It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• Originally posted by hammersword
        σαν να εχω την εντυπωση οτι απο 15 και μετα πεφτει αρκετα η θερμ και κατι ερχεται...
        Λες να πιασει η παραγγελια του Καπτεν?
        σαν να επιασε
        [i]
        "

Nothing is impossible...
        You are only limited by fear
        and even that, you can overcome!

Comment

• Originally posted by Καπο
          Originally posted by liapos7
          εγω πετυχαινω και ''πτωματα'' στην στυγα και καμικαζι που κατεβαινουν ''σφαιρα''! οι δευτεροι δυστυχως ειναι πιο επικινδυνοι!
          Αυτοί οι ''καμικάζι'' που λές,ξέρουν ή τρέχουν και ο θεος βοηθός?
          Όταν βλέπεις κάποιον να τρέχει,αμέσως καταλαβαίνεις αν ξέρει να κάνει snowboard ή ski απο το στυλακι που έχει!η ένσταση μου ειναι η εξής,αυτός που δεν ξέρει θα φάει μια τούμπα θα χτυπήσει κ θα βάλει μυαλό (λέμε τώρα),ο άλλος που ξέρει ομως τους γράφει όλους εκει που δεν πιάνει μελάνι και κάνει το παιχνίδι του!για μένα ειναι ακυροι (για να μην πω τίποτα άλλο) και οι δυο!
          Απλή ΛΟΓΙΚΉ,δεν χρειάζεται ούτε να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο ούτε άλλες ανώτατες σχολές!όταν έχει κόσμο μια πίστα, ΔΕΝ ΤΡΈΧΟΥΜΕ κι ας έχουμε εμπειρία κάποιων χρόνων!το κακό δεν αργεί να γίνει και το ξέρετε καλα όλοι σας!
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Originally posted by liapos7
            όταν έχει κόσμο μια πίστα, ΔΕΝ ΤΡΈΧΟΥΜΕ κι ας έχουμε εμπειρία κάποιων χρόνων!το κακό δεν αργεί να γίνει και το ξέρετε καλα όλοι σας!
            +1

το πρόβλημα ξεκινά οτι αρκετοί δεν γνωρίζουν (ή όσοι γνωρίζουν δεν τηρούν) τους κανόνες ασφαλούς κίνησης εντός των πιστών..

Comment

• Στο βουνό πάμε για να διασκεδάσουμε,όχι να κάνουμε τους μάγκες ότι ξέρουμε πολύ καλό σκι ή sb...
              -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
              -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• Έρχεται πολύ καλό πράμα.!!!!
                -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• Αρκετοί χιονοδρόμοι και επισκέπτες σήμερα Σάββατο στο βουνό.

Η αναμονή στα λίφτ μέχρι τις 11:00 ήταν ολιγόλεπτη, αλλά όσο περνούσε η ώρα τα λεπτά γίνονταν περισσότερα.

Στις 2:30 ο άνεμος έγινε ισχυρός και δεν επέτρεπαι πλέον τη λειτουργία του αναβατήρα Στύγα.

Αύριο Κυριακή 13/2/2011, ηλιοφάνεια με ασθενείς ανέμους δείχνουν τα μετεωρολογικά μοντέλα. Χιόνι υπάρχει αρκετό στο βουνό το οποίο είναι άριστο σκληρό. Φίλοι χιονοδρόμοι και επισκέπτες , σας περιμένουμε για ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο.

Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού είναι στα 40 εκατοστά. Για αύριο Κυριακή, 13/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και ’λκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα και οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα ’ρτεμις. Το big airbag είναι έτοιμο και σας περιμένει.

Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων, τα Σαββατοκύριακα το Χ.Κ.Κ. διαθέτει δωρεάν βαν από την αρχή του parking μέχρι τα εκδοτήρια."

Comment

• Λοιπόν…εντυπώσεις από την σημερινή ημέρα
                    Κόσμος….για Σάββατο…. Ελάχιστος
                    Κατά τις 12:00, δημιουργήθηκαν κάποιες ουρές στην Στύγα…οι οποίες πρέπει να ήταν του 10λεπτου. Δεν είμαι σίγουρος μιας και Στύγα την ανεβοκατέβηκα από τις 9:30 μέχρι τις 11:00.
                    Το χιόνι ελάχιστα παγωμένο το πρωί, κυρίως στα σκιερά μέρη. Ψιλοσούπιασε μετά τις 13:30 στα χαμηλά στο κάτω σαλέ. Ελάχιστα πράγματα όμως και κυρίως στην αφετηρία του Αχιλλέα.
                    Ο αέρας απίστευτος στο τερματικό της Στύγας, στον διάδρομο και στα πρώτα 40-50 μέτρα της αρχής της κατηφόρας. Μιλάμε για απίστευτο αέρα που σε έριχνε κάτω.
                    Στα θετικά της ημέρας.
                    Ο λίγος κόσμος (κακό για το ΧΚΚ, καλό για εμάς), η πολύ καλή ποιότητα του χιονιού (παρ όλο που έχει να το φρεσκάρει 7-8 ημέρες), η πολύ καλή μουσική στο πρώην ΤΕΟ-μάγαζο (παρ όλα αυτά…ΤΕΟ μας λείπεις και το εννοώ [i] ), τα μαξιλαράκια στα καρεκλάκια της Στύγας (γλιτώσαμε τις μελανιές στα πόδια φέτος) και φυσικά ….η ίδια η Στύγα που μας εκπλήσσει μιας και είναι συνέχεια ανοιχτή…. κάτι που δεν το είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια..Γενικά η αίσθηση ότι το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο και…φρέσκο θα έλεγα και με το προσωπικό του στο τσεκάρισμα, χαμογελαστό. Οτι πρέπει για να ξεκινάς με χαμόγελο την ημέρα.
                    Στα αρνητικά….
                    Ο συνηθισμένος πανηλίθιος που δεν φόραγε λουράκι και του έφυγε το σανίδι στο Βιετνάμ ….. τσάκισε έναν Χριστιανό και πέρασε ξυστά από 2-3 παιδάκια, για να σταματήσει τελικά καμιά 70ρια μέτρα πριν τον Αγ.Υάκινθο.
                    Επίσης….. το ότι ακόμα επιτρέπουν να παίρνουν αγκαλιά, σανίδια και πέδιλα στον Αχιλλέα και να περνούν πάνω απ τα κεφάλια παιδιών στην bebe. Κάποια στιγμή, θα γίνει το κακό και δεν θα φταίει ο τύπος που του έφυγε από το lift και σκότωσε κάποιον από κάτω, αλλά το ίδιο το Χιονοδρομικό. Καταλαβαίνω ότι ο αρχάριος που θέλει να πάει στην επάνω bebe δεν μπορεί να ανέβει τον Αχιλλέα με τα πέδιλα.
                    Αλλά υπάρχουν λύσεις. Έτσι κι αλλιώς τρώμε καθυστέρηση από τους επισκέπτες που θέλουν να λιαστούν στο πάνω σαλέ. Ας μπει ο Αρχάριος χωρίς τον εξοπλισμό, ο οποίος θα ανέβει μόνος του με το επόμενο καρεκλάκι και ας περιμένει στο τερματικό να τον παραλάβει. Προτιμώ προσωπικά να φάω 2-3 λεπτά καθυστέρηση παρά να ανοίξει το κεφάλι κάποιου παιδιού από κάτω.
                    Επειδή δεν μου αρέσει να κλείνω ένα post με γκρίνια…. Μερικές φωτος

Όποτε μπορείτε να πηγαίνετε στο βουνό. Τελειώνει ο χειμώνας. ’ντε....Edited by: AKIS-EGIO "
                    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                    http://www.e-achaia.gr

Comment

• παιδια καλησπερα και απο εμενα. Την κυριακη κατεβενα την στυγα τερμα δεξια με αρκετα μεγαλη ταχυτητα και πολη μικρα σλαλομ. καποια στιγμη νοιοθω το σανιδι μου να μην το ελενγχω. καποιος ειχε ερθει απο πισω με μεγαλυτερη ταχυτητα μου ειχε πατησει το πισω μερος της σανιδας με αποτελεσμα να πεσω και να χτυπησω ασχημα το γονατο. ο τυπος ουτε που σταματησε εξαφανιστικε. κριμα που το αθλημα εχει γινει μοδα πολυ κριμα. ολοι ανεβενουν στυγα χωρις να ξερουν τα βασικα. πλεον πρεπει να εχουν πιστερ οι πιστες και να απαγορευουν σε αυτους να κανουν σκι/ σανιδα. ειναι πολυ επικυνδινοι τυποι.

Comment

• Με ηλιοφάνεια ασθενείς ανέμους και χαμηλότερες θερμοκρασίες ξεκινάει η μέρα στο Χελμό. Χιόνι υπάρχει αρκετό στο βουνό το οποίο είναι άριστο και σκληρό.

Φίλοι χιονοδρόμοι και επισκέπτες, σας περιμένουμε για ένα ακόμη απολαυστικό Σαββατοκύριακο. Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού είναι στα 40 εκατοστά. Για σήμερα Κυριακή, 13/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και ’λκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα και οι πίστες , Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα ’ρτεμις. Το big airbag είναι έτοιμο και σας περιμένει.

Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων, τα Σαββατοκύριακα το Χ.Κ.Κ. διαθέτει δωρεάν βαν από την αρχή του parking μέχρι τα εκδοτήρια. Edited by: KAPTEN "

Comment

• Η πίστα Αντιγόνη είναι απάτητη και δεν θα δωθεί για χιονοδρομία σήμερα, λόγω τεχνικού προβλήματος του χιονοστρωτήρα που πατούσε χθες το βράδυ.

Comment

• τελευταια βδομαδα του φλεβαρη απο 23-27 θα ειμαι στο χιονοδρομικο.απλα εχω προβληματιστει για αυτη τη βδομαδα που ερχεται οπου θα υπαρχουν χαμηλα απο πεμπτη παρασκευη με υετο αλλα με ασχημες θερμοκρασιες και φοβαμαι οτι κυριως η βαση θα φαει βροχη.βεβαια απο τελευταια βδομαδα παμε μαλλον για κρυα .ελπιζω ο χειροτερος εχθρος των χιονοδρομικων η βροχη να μην κανει ζημια
                            ΑΕΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Comment

• <table ="pane" style="border-collapse: separate; -webkit-border-horiz&#111;ntal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; "><t><tr><td valign="top" style="font-weight: normal; padding-bottom: 0px !imant; ">Κοσμοσυρροή και σήμερα Κυριακή στο Χελμό, η ηλιοφάνεια και οι ασθενείς άνεμοι έκαναν τη μέρα απολαυστική.Ο χρόνος αναμονής στα λίφτ κυμαινόταν σε λογικά πλαίσια.Χιόνι υπάρχει αρκετό στο βουνό το οποίο είναι άριστο και σκληρό.Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού είναι στα 40 εκατοστά.Η πίστα Αντιγόνη είναι απάτητη , λόγω τεχνικού προβλήματος του χιονοστρωτήρα.Το μηχανικό πρόβλημα του χιονοστρωτήρα prinoth everest θα αποκατασταθεί άμεσα για να δωθεί η πίστα Αντιγόνη στους χιονοδρόμους πατημένη.Η ηλιοφάνεια και οι ασθενείς άνεμοι συνεχίζουν την πορεία τους και αύριο Δευτέρα 14/2/2011Για αύριο Δευτέρα, 14/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα,οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και ’λκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα και οι πίστες, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα ’ρτεμις.Το big airbag είναι έτοιμο και σας περιμένει.Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park.Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων, τα Σαββατοκύριακα το Χ.Κ.Κ. διαθέτει δωρεάν βαν από την αρχή του parking μέχρι τα εκδοτήρια.</td></tr></t></table>Edited by: KAPTEN "

Comment

• Originally posted by windsiou
                                τελευταια βδομαδα του φλεβαρη απο 23-27 θα ειμαι στο χιονοδρομικο.απλα εχω προβληματιστει για αυτη τη βδομαδα που ερχεται οπου θα υπαρχουν χαμηλα απο πεμπτη παρασκευη με υετο αλλα με ασχημες θερμοκρασιες και φοβαμαι οτι κυριως η βαση θα φαει βροχη.βεβαια απο τελευταια βδομαδα παμε μαλλον για κρυα .ελπιζω ο χειροτερος εχθρος των χιονοδρομικων η βροχη να μην κανει ζημια

Ολοι αυτό ελπίζουμε... Με το καλό να έρθεις.

Comment

Working...
                                X