Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μεταφορα στο Καιμακτσαλαν - Αγιο Αθανασιο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Burtonstyle
    Στη πιστωτική αν παρατηρήσεις στις μηνιαίες καταστάσεις σε αγορές άνω των 150 ευρώ προστίθεται ένα πολύ μικρό επιτόκιο στον επόμενο λογαροιασμό οπότε ποτέ δε πληρώνεις ακριβώς το ποσό που ξοδεύεις όσο συνεπής και αν είσαι... Πλαστικό χρήμα = κοροϊδια.....
    Ώστε κι αυτό λειτουργεί διαφορετικά στην Ελλάδα... τι να πω. Χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω πληρώσει ούτε ένα cent επιπλέον καθώς πάντα επιστρέφω το ποσό εντός προθεσμίας και δεν υπάρχει αυτό το πολύ μικρό επιτόκιο που αναφέρεις.

Μια δυσάρεστη έκπληξη είχα πέρυσι όταν ένας γνωστός μου έπρεπε να μου στείλει 400 ευρώ με έμβασμα από την Ελλάδα. Παρέλαβα 388 ακριβώς. Απλά απίστευτο... 12 ευρώ εισφορά για μια τέτοια τραπεζική πράξη. Κάθε έμβασμα όμως που στέλνω εγώ φτάνει στην Ελλάδα ακέραιο καθώς από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχουν τέτοιες κρατήσεις.

Comment

Ναι εδώ οι τράπεζες μας κάνουν ότι γουστάρουν... Κοινώς τα αρπάζουν απο όπου θέλουν... Να σκεφτείς ότι πριν 10 μήνες ψηφίστηκε ώς αντισυνταγματικό το ότι στις περισσότερες τράπεζες αν για παράδειγμα εγώ πήγαινα να καταθέσω χρήματα σε λογαριασμό τρίτου ακόμη και του Πατέρα μου όπου έχουμε τα ίδια ακριβώς στοιχεία δηλαδή ήμουν αναγκασμένος να πληρώσω προμήθεια. Πράγμα τραγικό δηλαδή. Όπως και το σύστημα ΔΙΑΣ το οποίο σου τραβάει 1.50 ευρώ για οποιαδήποτε συναλλαγή. Όσο για τα εμβάσματα αστα να πάνε..... Μια χαρά είσαι εκεί που είσαι....
      sigpic

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ

​
      http://www.odik.gr/

Comment

για μεταφορα εκτος συνορων μονο με e-banking
        αλλιως 12 ευρω ειναι η ταριφα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

παιδια δεν βρισκω τιποτα για βανκσο εχω πεσει σε απελπισια ουτε ταξιωδιτικα πρακτορεια.
          Στο τελος θα ακυρωθει και δεν θελω?!
          τι να κανω?!?!

Comment

Γραψε ποτε ακριβως θελεις να πας και τι δωματιο ζητας μπας και μπορεσουμε να σε βοηθησουμε....
            http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Working...
            X