Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μεταφορα στο Καιμακτσαλαν - Αγιο Αθανασιο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μεταφορα στο Καιμακτσαλαν - Αγιο Αθανασιο

Καλησπερα παιδια .

Καλως ηρθα στο φορουμ.

θελω τον χειμωνα να παμε στο ΑΓΙΟ Αθανασιο με την κοπελα μου,και δεν ξερουμε ακομα απο μεταφορικα.
    Στον αγιο αθανασιο ( παλιο ) θελουμε να παμε μονο και μονο γιατι εχει ακριβως ετσι οπως θελουμε να ειμαστε,πετρα,τζακι κτλ. ωραια ως εδω.

Η μεταφορα μας απο τον Αγιο Αθανασιο εως το καιμακτσαλαν πως θα γινετε ομως ?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ δεν υπαρχει.

Υπαρχει καποια ιδεα ? Γενικα για να μπορουμε να παμε στο χιονοδρομικο κεντρο ?

Ειμαι ευκολοπροσδεκτος στις προτασεις σας,και αναμενω απαντησεις σας.[i]

</div_prefs>"

καλως ηρθες φιλε ,για τα ερωτηματα σου θα σου απαντησουν τα παιδια απο κει ψηλα

Comment

με ωτοστοπ!!!!πλακα κανω ε....καλως ηρθες!!
      τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Originally posted by miscelano
        με ωτοστοπ!!!!πλακα κανω ε....καλως ηρθες!!

kαλως ορισες[i]

........οχι σε σενα ρε Χρηστο........"
        ....ο τρελος του χωριου

Comment

καμια απαντηση για το θεμα ομως ?!

Comment

Επικοινώνησε με τον Δήμο Πέλλας ή τον Δήμο Έδεσσας ή με το χιονοδρομικό για να σου πουν.

<table border=0" cellpadding="0" cellspacing="1" width="100%"><t><tr><td ="colum1"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><t><tr><td ="verd11div1" align="right" width="45%">Χιονοδρομικό κέντρο: </td> <td ="verd11div1">801.11.811.811, 23810.32.000 -3 </td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%">Νομαρχία Πέλλας </td> <td ="verd11div1">23810.37.224, 37.225 </td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum1"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div3" align="right" width="45%">Δήμος Εδεσσας:</td> <td ="verd11div3">23810.22.966</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%">Αστυνομική Διεύθυνση Εδεσσας:</td> <td ="verd11div1">23810.23.333</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum1"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%"> Δήμος Πέλλας:</td> <td ="verd11div1">23820.31.222</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%"> Δήμος Αριδαίας:</td> <td ="verd11div1">23840.21.204</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum1"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%"> Δήμος Βεγορίτιδας:</td> <td ="verd11div1">23810.31.214</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%"> Όμιλος Χιονοδρόμων Έδεσσας:</td> <td ="verd11div1">23810.29.161</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum1"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%">ΚΤΕΛ Εδεσσα:</td> <td ="verd11div1">23810.23.511</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%">ΚΤΕΛ Αθήνα:</td> <td ="verd11div1">210.51.52.548 </td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum1"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%">ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη:</td> <td ="verd11div1">2310.525.100</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%">ΟΣΕ Εδεσσας:</td> <td ="verd11div1">23810.23.510</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum1"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%">ΟΣΕ Αθήνας:</td> <td ="verd11div1">210.82.37.741</td> </tr> </t></table></td> </tr> <tr> <td ="colum2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <t><tr> <td ="verd11div1" align="right" width="45%">ΟΣΕ Θεσσαλονίκης:</td> <td ="verd11div1">2310.517.517</td></tr></t></table></td></tr></t></table>
            "

Comment

κατι μου λεει οτι θα σπασουν τα τηλεφωνα.

Καποιος που να εχει κανει κατι παρομοιο υπαρχει ?

Comment

Τι να σου πω, δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Μέχρι Aρνισσα είναι εύκολο με τρένο από Θεσσαλονίκη το εισιτήριο είναι περίπου 2-3 ευρώ νομίζω, από Aρνισσα μέχρι Aγ.Αθανάσιο η με taxi η μπορείς να μιλήσεις με αυτόν που θα κλείσετε τa δωμάτια να σας πάρει. Τώρα από Ag.Αθανάσιο μέχρι τo χιονοδρομικό είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Μεταφορά δυστυχώς δεν υπάρχει. Υπάρχουν κάποια σωματεία που ανεβαίνουν με λεωφορεία, αλλα πιστεύω είναι λίγο δύσκολο αν δεν είσαι μέλος.

Είναι λίγο δύσκολα να βρεθεί λύση αν δεν έχεις δικό σου μεταφορικό. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι ?????
                Kaimak inn

Comment

Φιλε μου καλως ηρθες στην παρεα μας!! Δυστηχως χωρις αυτοκινητο ειναι πολυ δυσκολη η μετακινηση σας ....Μια καλη λυση θα ηταν να νοικιασετε ΙΧ απο την Εδεσσα ....Σιγουρα θα κανετε την διαμονη σας πιο ευκολη!!
                  ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                  fotini_kostoglou@yahoo.gr
                  Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

1. νοικιασε αμαξι απο θεσσαλονικη..ακομα καλυτερα
                    2. συννενοησου με καποια απο τα ταξ. πρακτορεια της θεσσαλονικης που κανουν αυθημερον εκδρομες για σκι στο Καιμακ. Ισως κατι γινει...δυστυχως μονο σαβ/κα.

αλλη λυση δεν υπαρχει.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Και μετα μου λετε γιατι κραζω το Καιμακ και τους ελληναρες?

Εδω δεν υπαρχει ουτε μεταφορα απο τον Αγ.Αθανασιο μεχρι το Χ.Κ!

Και εχουν και το θρασος να ζητανε και 150 ευρω για μια βραδυα!

Στην βουλγαρια σε δωματιο των 40 ευρω εχει πουλμανακι που πηγαινοερχετε καθε τεταρτο στο χ.κ ,και το καλυτερο ηταν οτι περσι ξυπνισαμε το πρωι με ενα μετρο φρεσκο χιονι και οταν πηγα στο παρκινγκ το αυτοκινητο το ειχαν ξαθαψει και μου ειχαν ανοιξει και δρομακι για να φυγω!

Να δωσει το κρατος αμεσως επιδοτησεις στους ξενοδοχους οχι για να βαλουν λεοφωριακια αλλα για να κανουν αμεσα μεταμοσχευση μυαλων!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by valsam

Στην βουλγαρια σε δωματιο των 40 ευρω εχει πουλμανακι που πηγαινοερχετε καθε τεταρτο στο χ.κ ,και το καλυτερο ηταν οτι περσι ξυπνισαμε το πρωι με ενα μετρο φρεσκο χιονι και οταν πηγα στο παρκινγκ το αυτοκινητο το ειχαν ξαθαψει και μου ειχαν ανοιξει και δρομακι για να φυγω!

Να δωσει το κρατος αμεσως επιδοτησεις στους ξενοδοχους οχι για να βαλουν λεοφωριακια αλλα για να κανουν αμεσα μεταμοσχευση μυαλων!!!!!!!!!!
                        +1

σωστος φιλε μου
                        ....ο τρελος του χωριου

Comment

Δλδ στα υπολοιπα ΧΚ υπαρχουν λεοφωρειακια? Απο τα ποστ σου γενικα, θα ελεγα οτι κατι εχεις με το καιμακ
                          Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Originally posted by gsm1979

Δλδ στα υπολοιπα ΧΚ υπαρχουν λεοφωρειακια? Απο τα ποστ σου γενικα, θα ελεγα οτι κατι εχεις με το καιμακ

Για τις υπηρεσιες των ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ αναφερει ρε gsm μην μπερδευεσαι
                            ....ο τρελος του χωριου

Comment

Δυστηχως σε κανενα χειμερινο θερετρο στην Ελλαδα δεν εχουν τετοια παροχη τα ξενοδοχεια ή τα Χ.Κ.
                              ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                              fotini_kostoglou@yahoo.gr
                              Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Working...
                              X