Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νεο χιονοδρομικο στον Παρνασσο.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Νεο χιονοδρομικο στον Παρνασσο.

Το διαβασα στην εφημεριδα Παρνασσος που κυκλοφορει αυτες τις μερες.
    Ο δημος Δαυλειας εχει αναθεσει σε οικο του εξωτερικου τη μελετη για κατασκευη χιονοδρομικου στις ανατολικες πλευρες του βουνου.
    Εχουν στο νου τους 2 αναβατηρες και εναν να ξεκιναει απο το χωριο, οπως επισης και συνδεση με Κελαρια.
    Δεν σχολιαζω τιποτα, τα σχολια δικα σας. Θα γινουμε τρουαβαλε.
    ορθιοοοος ...

όταν λένε Ανατολικά που ακριβώς άραγε? και από ποιό χωριό θα ξεκινάει λίφτ...την Δαύλεια? [i]Edited by: tirol "

Comment

εφοσον λεει Δαυλεια προφανως εννοει αυτη την περιοχη. Η Δαυλεια ειναι πριν την Τιθορεα. Την γνωρισαμε καλα με τα μπλοκα των αγροτων αφου αναγκαστικα για να πας Τιθορεα, Αμφικλεια κλπ περναγες απο εκει.

Αμα ζουμε να δουμε τετοιο εργο θα ειμαστε πολυ τυχεροι χαχα

Comment

ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμα γινει αυτο,μετα οτι θελεται απο εμενα!!!!

εδω δεν μπορουν να κανουν επεκταση στα κελαρια λογο ε.δρυμου με τοσο δυνατα ονοματα απο πισω..θα ενωσει η δαυλεια τα κελαρια με τον α.παρνασσο???????

κοιταξες μηπως το ειχανε σε καμια στιλη με ανεκδοτα?????

αααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ρε τι αλλο θα ακουσουμε???

παντως αν το σκευτονται πραγματικα θα ειμαι απο τους πρωτους που θα τους κανω μηνιση!!!!!

αχαχαχαχαχαχα!!!μου ευτιαξαν το κεφι!!!!!!

αααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Comment

Παιδες δε ξερω αν πραγματοποιηθει η οχι αυτο, αλλα περυσι ειχα παει στη Δαυλεια οικογενειακα για φαι, με καποιους που εχουν εξωχικο εκει και μενουν αρκετα συχνα στο χωριο...

Και ο ενας μου το χε πει, οτι λενε πως θα φτιαξουν καινουργιο lift που θα ενωνει το χωριο με τα Κελλαρια....

Αρα σιγουρα δεν ειναι μπαρουφες για να κυκλωφορει τοσο πια αυτη η φημη....

Θα δειξει.. Εγω προσωπικα δε θελω αλλα καλοδια και κολωνες και , και , και στο βουνο...

Ας κανουν ανανεωση και σωστη συντηρηση στο ηδη υπαρχον και οι υπερβολες δε χρειαζονται σε ενα ηδη κοσμοπολιτικο βουνο οπως ειναι ο Παρνασσος..

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
          2008-2002-2004-2006

Comment

οργιάζουν τουλάχιστον 2 χρόνια τώρα οι φήμες οτι <γνωστο> <κοινοπρακτικό> πρόσωπο έχει αγοράσει μεγάλη έκταση ανατολικά-νοτιοανατολικά. Βασικά για κατάτμηση, οικοδόμηση και πώληση αλλά και για 600 ξενοδοχιακες κλίνες. Αυτά σε συνδιασμό με γόνδολα για κελάρια, σχέδιο που συγκρούεται άμεσα με την σχεδιαζόμενη τηλεκαμπίνα απο καλύβια. Ολα αυτά δεν λαμβάνουν υπ οψη το θερμοκήπιο αλλά είναι ικανά για μιά <αξιοπρεπη> σπέκουλα.

βήμα πρώτο βγάζουμε δικιά μας δημοτική αρχή....
            ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

στην αρχη ηταν να ενωσουν με τηλεκαμπινα την αμφικλεια με τα κελαρια μετα την σουβαλα,μετα το λιβαδι και τωρα περνει σειρα η δαυλεια!!!το χωριο με την μεγαλητερη αφανια στον παρνασσο με ελαχιστους μανημους κατοικους και με ανηπαρκτη τουριστικη υποδομη!!!!

Comment

εαν η γιαγια μου ειχε α......... πως θα την ελεγαν?

45 χρονια εχω ακουσει πολλες μ ...... για αυτον το τοπο.Edited by: lampros
                ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ

Comment

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!με αυτο το πλευρο να κοιμαται!!!![i]"

Comment

Δεν θα αυξηθει η τιμη στα οικοπεδα και τις πολυτελεις κατοικιες".....?
                    (και ας σκουριαζει στις αποθηκες το λιφτακι της Σαχαρας).

"
                    ορθιοοοος ...

Comment

δεν χριαζονται ουτε μελετες ουτε τιποτα για να καταλαβεις οτι οποιος θελει χ.κ στις α.πλαγιες του παρνασου ειναι τρελος!!!!!και ποσο μαλον την συνδεση του με τα κελαρια!!!!!

παρακατω βλεπουμε την απαγορευτικη κληση των α.πλαγιων του παρνασσου και το εντονο αναγλιφο με τις βαθιες χαραδρες που τις χοριζει απο τα κελαρια και την φτερολακα!!!!

[i]"

Comment

να και μια φωτο του α.παρνασσου απο χαμηλα!

[i]"

Comment

ανεξάρτητα απο τις φήμες η διαδρομή τσάρκος- μονή ιερουσαλήμ είναι γνωστή στο ορειβατικό σκι, δεν είναι και τόσο απαγορευτικά τα αναπτύγματα, ισα-ισα δινουν άμεση πρόσβαση στα 2.400, λέμε τώρα...
                          ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

Πάντως αυτή η χιονισμένη πλαγιά που βλέπω μου φαίνεται λουκούμι για πίστα! [i]"

Comment

Originally posted by vanzel
                              Πάντως αυτή η χιονισμένη πλαγιά που βλέπω μου φαίνεται λουκούμι για πίστα! [i]

για σενα,εμενα και για οσους αλλους το εχουνε το αθλημα καλη ειναι...αλλα για κανεναν αλλον!!!ασε που πιστευω οτι αν την δεις απο πανω πρως τα κατω θα σου κοπει για λιγο η αναπνοη!

"

Comment

Working...
                              X