επιτέλους βγήκε λίγος ήλιος μετά από πολλλεςςς μερες,αν και εριξε πάλι την βροχούλα του
το Βίτσι εμφανίστηκε και έχει πολύ παχύ χιόνι,βλέποντας τις φωτογραφίες μου μάλλον μόνον το 2006 είχε περισσότερο τα τελευταία χρόνια,θα βάλω και τα σχετικά τεκμηρια
τώρα ξεκίνησε πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρός δυτικός άνεμος με κολλημένες χιονοκουρτίνες στον Γράμμο,κλασσικά ισχυρό Δυτικό Ρεύμα δεν επιτρέπει και σε εμάς να αρπάξουμε κάτι
Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
συνεχιζονται οι μπορες σοτν ταυγετο κυριως αλλα και στα κυππαρυσιακα ορη στα ωορειοτερα τμηματα αυτων ομως!!!!!!"
σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σημερα γυρισα απο εκει ημουν απο παρασκευη! λοιπόν πολυ χιονι το χιονοδρομικο. χτες το βραδυ πρεεπι να εβαλε τα αντερα του γιατι στο χωριο γινοταν της πλημυρας το καγκελο πολυ βροχη με θερμοκρασια σατο χωριο γυρω στους 7 βαθμους . το πρωι κατα τις 11 επειχειρησα να ανεβω αλλά εμαθα ότι ηταν κλειστο το χιονοδρομικο λογω καιρου , χιονονερο ανεβαινοντας απο τα 1000μ παρακαλώ με 3.5 βαθμους ενώ γυρω στα 1300μ καθαρες νιφαδες και 2.5 βαθμους . στην διασαυρωση για σπηλαιο και χιονοδρομικο σε σταματαγε η τροχαια για αλυσιδες
δεν ηξερα πάντως ότι η βαση του χιονοδρομικου ηταν κοντα στα 1700μετρα απίστευτο μερος θα ξαναπαω συντομα
ευχαριστω και για τις προτασεις καταφερα να μεινω στο ανεσις τελικα"
σημερα γυρισα απο εκει ημουν απο παρασκευη! λοιπόν πολυ χιονι το χιονοδρομικο. χτες το βραδυ πρεεπι να εβαλε τα αντερα του γιατι στο χωριο γινοταν της πλημυρας το καγκελο πολυ βροχη με θερμοκρασια σατο χωριο γυρω στους 7 βαθμους . το πρωι κατα τις 11 επειχειρησα να ανεβω αλλά εμαθα ότι ηταν κλειστο το χιονοδρομικο λογω καιρου , χιονονερο ανεβαινοντας απο τα 1000μ παρακαλώ με 3.5 βαθμους ενώ γυρω στα 1300μ καθαρες νιφαδες και 2.5 βαθμους . στην διασαυρωση για σπηλαιο και χιονοδρομικο σε σταματαγε η τροχαια για αλυσιδες
δεν ηξερα πάντως ότι η βαση του χιονοδρομικου ηταν κοντα στα 1700μετρα απίστευτο μερος θα ξαναπαω συντομα
ευχαριστω και για τις προτασεις καταφερα να μεινω στο ανεσις τελικα
επρεπε να μου πεις οτι θα πας τωρα να σου πω ταβερνες για δυνατο φαγητο...
χαιρομαι που περασες καλα.
"
Comment