Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ευρωπαϊκός καιρός

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

απο τα 2,5μ πηγες στο 1??Μηπως μετρας σε ποδια?
    www.frozenwave.gr

Comment

Originally posted by south coast
      απο τα 2,5μ πηγες στο 1??Μηπως μετρας σε ποδια?
      οχι βρε σου πα στην μεση της κακοκαιριας[i]
      "
      AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
      www.northmeteo.gr
      Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
        Originally posted by Mesogeiakos
        Βρε κανε μια γυρα στο τετραγωνο να σιαξεις που θα μου πεις εσυ εμενα για Ζωγραφου

2-3 τετοιες να εχει ψηλα στην Ηρωων Πολυτεχνειων

Τραβα Καλαβρυτα καλυτερα κ ασε το πληθος των Ζωγραφιωτικων ουρανοξυστων για το Dubai

[i]

Απο την Αγ.Μαρινα και πανω ολες οι καινουριες ειναι 8οροφες....

Αλλα εδω δεν εχεις προλαβεις να δεις χιονια θα προλαβεις τις πολυκατοικιες????

Αντε καληνυχτα!

σε λιγο θα με πας στο τερμα στο νεκροταφειο ...ελεος που θα μου πεις οτι ολο του Ζωγραφου ειναι εμιρατα"

Comment

Βρε κανε μια γυρα στο τετραγωνο να σιαξεις που θα μου πεις εσυ εμενα για Ζωγραφου

2-3 τετοιες να εχει ψηλα στην Ηρωων Πολυτεχνειων

Τραβα Καλαβρυτα καλυτερα κ ασε το πληθος των Ζωγραφιωτικων ουρανοξυστων για το Dubai

[i]

Απο την Αγ.Μαρινα και πανω ολες οι καινουριες ειναι 8οροφες....

Αλλα εδω δεν εχεις προλαβεις να δεις χιονια θα προλαβεις τις πολυκατοικιες????

Αντε καληνυχτα!

σε λιγο θα με πας στο τερμα στο νεκροταφειο ...ελεος που θα μου πεις οτι ολο του Ζωγραφου ειναι εμιρατα

Tι δουλεια εω εγω με χαμηλα στου Ζωγραφου????????

Απεναντι απο τη Θεολογικη μενω....

Στο ψηλοτερω σημειο των Ιλισιων και για εκει μιλαω .....

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε"

Comment

τι με νοιαζει ρε συ που εισαι..ουτε καν με ενδιαφερει...απλα μας τα εχεις κανει να με τις ανακριβιες σου για την πολικοτητα του Ζωγραφου κ δεν μιλαμε...αλλα ελεος μην τα λες σε Ζωγραφιωτη ...πες τα στους Σαλονικιους,νησιωτες,πατρινους κτλ που παιζει να σε πιστεψουν

Comment

Oπως τα λεει ο Γιωργος ειναι απλως καποιοι εχουν γνωρισει την Αθηνα απο το goole earth κ πετανε που κ που ενα δρομο για ξεκαρφωμα.
              sigpic

Comment

Επανέλθετε στο θέμα σας παρακαλώ.Τα άσχετα ποστ σβήστηκαν.

Comment

Originally posted by phanis777
                  Oπως τα λεει ο Γιωργος ειναι απλως καποιοι εχουν γνωρισει την Αθηνα απο το goole earth κ πετανε που κ που ενα δρομο για ξεκαρφωμα.

βρε αι φτυστα ...ξερεις ποια.... που θα μου πεις εσυ για τα μερη μου

Edited by: Mesogeiakos

Comment

Originally posted by GiaPa
                    Όλοι μιλάτε για χιόνι και οτι στην Ελλάδα (Αθήνα) χιονίζει πολύ περισσότερο αλλά κανείς δε λέει τίποτα για τον πάγο που είναι και το ουσιαστικό πρόβλημα. Τις θερμοκρασίες αυτές δεν θα τις δει ποτέ ελληνική μεγαλούπολη οπου το χιόνι γίνεται νεράκι μετά απο 1-2 μέρες. Επίσης άκυρη η σύγκριση του κρατικού μηχανισμού.

Παγους????

Ελα εδω στην περιοχη μου να δεις παγους!!!!

Ειναι τοσο πυκνοκατοικημενη που δεν περναει πουθενα ηλιος και με τετοιες τεραστιες ανηφοροκατηφορες ειναι αβατες για μια εβδομαδα τουλαχιστον....[i]

Για του λογου το αληθες κοιτα φωτο απο τη γειτονια μου 4-5 μερες μετα το χιονια του 2008...

ολα τα αλλα ειναι ασχετα και αυτο εδω ειναι σχετικο με τον ευρωπαικο καιρο και ολα τα αλλα τα σβηνουμε
                    "
                    AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                    www.northmeteo.gr
                    Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

• < =-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 9">< name="Originator" ="Microsoft Word 9"><a href="file:///C:/DOKUME%7E1/APOLL&#079;N/LOKALE%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml" target="_blank"> Στουτγάρδη χιονίζει ασταμάτητα από χθες, ένα μυστήριο λεπτό αλλά πυκνό χιόνι. 10 εκατοστά στο κέντρο της πόλης και έπεται συνέχεια. Θερμοκρασία τώρα (0:00) στους –3,3 °C. ’ντε εύχομαι και σε εσάς να θαφτείτε σύντομα στο χιόνι, καληνύχτα"

Comment

• <a href=http://www.stuttgart-tourist.de/DEU/ipunkt/webcam_schlossplatz.htm" target="_blank">http://www.stuttgart-tourist.de/DEU/ipunkt/webcam_schlossplatz.htm</A>"

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow
                          <a href=http://www.stuttgart-tourist.de/DEU/ipunkt/webcam_schlossplatz.htm" target="_blank">http://www.stuttgart-tourist.de/DEU/ipunkt/webcam_schlossplatz.htm</a>
                          Τελειωμό δεν έχει το μαρτύριό
                          "
                          http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0

Comment

• Αυτο που συμβαινει εδω ειναι ειλικρινα απιστευτο...Με αυτες τις συνθηκες ο παγος στους παραδρομους,πεζοδρομια,στενα,στεγες κτλ αποκλειεται να λιωσει στο Λονδινο συντομα...Δλδ δεν υπαρχει τροπος απλα...ο παγος ειναι παχυς ,υπουλος και γλιστερος σαν γυαλι

Ηδη μετραμε 3η μερα χιονοσκεπους εδαφους στο Λονδινο (εκτος απο τους κεντρικους δρομους που τα εχουν κανει ολα gritting ) και δεν ξερω εαν εχει συμβει αυτο ξανα προσφατα αλλα πιστευω οτι θα παρει 10-15 μερες ισως κ περισσοτερο να λιωσουν αυτα τα θηρια...

Ακουγα τωρα BBC και επι λεξη λενε οτι θα παρει αρκετες εβδομαδες για να λιωσει πληρως ο παγος στο Λονδινο...ειλικρινα εαν δεν αναιβει δραματικα η θερμοκρασια παιζει να βλεπουμε το Λονδινο λευκο για πολυ καιρο...πολυ σουρεαλ....

Παντως ξανα αναμενεται χιονι αυριο βραδυ προς Κυριακη για εδωEdited by: Mesogeiakos

Comment

• Λιμνη στην Cumbria...

χωρις σχολια

[i]"

Comment

• .Edited by: Mesogeiakos

Comment

Working...
                                X