Λοιπόν λόγω καιρού και συνολικής λάθος φιλοσοφίας τα Ελληνικά χ.κ φαίνεται να οδεύουν σε παρακμή και αργό θάνατο. Σαββατο πρωί στο τηλ. Τα τρία πέντε Πήγαδια ζητούσαν για μια πίστα 700 μ. 18 ευρω. Συνεχίζω Πισοδερι και μου κόβουν εισητηριο δέκα ευρώ για λιφτ συρομενο. Φαντασμα εντελώς επικίνδυνο με χώμα μόνο σε δυο σημεία του λιφτ και προσβαση στην τριτοκοσμική φαντασίωση πίστας μόνο μέσα από λάσπες. Στην δε Βασιλιτσα. Αφού μας περνούν τα λεφτά από τις ετήσιες ξυνονται και αφήνουν το χιόνι που πέφτει να φεύγει. έξι μέρες επάνω με χιόνι σίγουρα στο διπλό δεν ανοιξε ούτε ένα λιφτ .Ούτε ένα αρχαριων με μπαλώματα να τσουλησει ο κοσμος τα παιδιά έστω να νοικιάσουν κανένα σκι και οι σχολές που δεν δουλεύουν. Ενώ έχει χιόνι άπειρο σε πολλά σημεια φυσικά δεν μπαίνουν σε κόπο να μπαλωσουν και να λειτουργήσουν πίστες. Ούτε φυσικά θα φτιάξουν ανεμοφρακτες να κρατάνε το χιόνι στην ελιμεια όταν συχνά φεύγει από τον τρελό αέρα. Αυτά είναι διαστημικά γίαυτους. Ειμαστα ουφο εμείς που τα ζητάμε. Εμείς μόνο ναπληρωνουμε. Και αυτοί ξέρουν......Ούτε για τον κόσμο που συρεει ούτε για τους επαγγελματίες που χάνονται....νοιάζονται αργοπεθαινουμε. Ρε Ελληναρες..............
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αργος θάνατος ελληνικών Χ.Κ
Collapse
X
-
Originally posted by mik2fast
Τέρμα η κοροιδεία.....Δεν ξαναπατάω στο καιμάκ..Κάνω 2 ώρες δρόμο μαζί με άλλα 5 άτομα καιω 23 ευρώ βενζίνες και χώρια από την πίκρα και την ξενέρα που μου δίνει ο καιρός(ήξερα ότι οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί μου) έρχεται κ το τελειωτικό χτύπημα.....
18 ευρώ για δυο πιατάκια κ πίστες καρμανιόλες
Δεν καταλάβατε καλά κύριοι εγώ δεν είμαι πρόβατο...
Να το έχετε να το χαίρεστε το χ.κ
Το ευρώ μου ούτε με το κυάλι
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
όπως βλεπουμε παντού η ίδια κατασταση......εώς ποτέ κύριοι υπευθυνοι θα κωφευετε;;το τέλος έρχεται...;;;;;;ο υπεύθυνος του σάιτ Ας πάρει μια θέση επίσης.....Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!
-
"Originally posted by dami snowman2ο τσουλημα στον παρνασσο σημερα...
ακουστε καλα!
ΘΕΤΙΚΑ.
1)λιγος κοσμος
2)ηλιος τρελος(μαυρισα για τα καλα)αν και εκανε κρυο τσουλησα και με κοντομανικο
ΑΡΝΗΤΙΚΑ(ειναι πολλα)
1)27 εισητηριο ενω στο σαιτ εδειχνε οτι ξεκιναει απο 22 το εορταστικο...
2)27 και μεχρι τις 11.30-12.00 λειτουργουσε μονο αιολος,βακχος...
3)χαλια στρωμενες πιστες λες και εσκαβαν...
4)πολυ κακη ποιοτητα χιονιου ακαταλληλο για χιονοδρομια μεχρι τις 14.30 που εκατσα εγω...πραγματικα γυαλι...επεφτες και δεν σταματαγες με τιποτα...
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙ!!
ετσι κινδυνευει ο κοσμος.
αυτα φωτο δεν εχω καθως δεν μπορουσα και να σταθω καπου για να βγαλω.
Comment
-
Originally posted by mentalicReport από σημερινή επίσκεψη στο βουνό
Θετικά:
Λίγος κόσμος
Ευγενικό προσωπικό (όπως πάντα)
Αρνητικά:
Πάγος στον Ηρακλή (στη πίστα)
Ο Ηρακλής δούλεψε ελάχιστα
Μετά από κάποια φάση δούλευε μόνο ο Αίολος (άρα συνοστισμός)
Ομίχλη
Πετραδάκια που αρχίζουν όλο και πιο πολύ να ξεπροβάλλουν
Τιμή εισιτηρίου (24)
"Originally posted by tirol
αφού δούλευε και ο «Αίολος» μια χαρά ήταν 24!
Comment
-
QUOTE=LABill]Όπως έγραψα και χθες από την επίσκεψή μου στο Πισοδέρι τα πράγματα δεν ήταν καλά.
Πέρα της κατάστασης που περιέγραψα και πραγματικά με λύπησε πολύ διότι ανεβαίνω Πισοδέρι πολλά χρόνια, αυτό που με στεναχώρησε επίσης ήταν η συζήτηση που είχα με 2 παιδιά τα οποία νοίκιασαν σκι+ κάρτα στο λιφτ= 36*2= 72Ευρώ για να ανέβουν 2 φορές μόνο στο λιφτ και να σταματήσουν γιατί οι πίστες ήταν σε κακή κατάσταση.
Ένιωσαν και αυτοί εξαπατημένοι. Θα πρέπει λοιπόν οι Τοττηδες να ζητήσουν ένα συγγνώμη δημόσια. Δε θέλω να πιστέψω ότι όλα γίνονται με σκοπό το κέρδος απλά ήταν μια λάθος κίνηση- εκτίμηση της κατάστασης.
Το ότι τα πέδιλα τα διέλυσα σε πέτρες (απάτητη πίστα με πέτρες που δε φαινόταν) στην αρχή της πισοδερίου (όσοι ήταν πάνω γνωρίζουν την κατάσταση) δε με ενόχλησε αλλά το ότι έπεσα πάνω σε πέτρα και ευτυχώς δε χτύπησα πιο σοβαρά (μόνο σε γύψο το χέρι μου) δε τους το συγχωρώ. Και αυτό γιατί ρώτησα αν η πίστα είναι οκ και μου είπαν ναι. Επίσης το ότι στο 5 λεπτο που ήμουν εκεί πέσανε και χτύπησαν άλλοι δύο ( ένας στο καρπό και ένας στο κεφάλι) δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. και αν μέχρι σήμερα για το Πισοδέρι μπορούσα κάτι να πω ήταν η ασφάλεια που μας παρείχε.
Θα πρέπει να υπάρξει μια ανακοίνωση από το χιονοδρομικό προς όλους αυτούς που ήταν πάνω το 2ήμερο. Νομίζω ότι το οφείλει διότι οι περισσότεροι δε νιώσανε καλά με αυτή τη συμπεριφορά.
Να ευχαριστήσω το γιατρό του χιονοδρομικού άλλη μια φορά.[/QUOTE]
Comment
-
Κωστα λυπάμαι πραγματικά αντιμετωπιζομαστε. Ως............Originally posted by tirolQUOTE=LABill]Όπως έγραψα και χθες από την επίσκεψή μου στο Πισοδέρι τα πράγματα δεν ήταν καλά.
Πέρα της κατάστασης που περιέγραψα και πραγματικά με λύπησε πολύ διότι ανεβαίνω Πισοδέρι πολλά χρόνια, αυτό που με στεναχώρησε επίσης ήταν η συζήτηση που είχα με 2 παιδιά τα οποία νοίκιασαν σκι+ κάρτα στο λιφτ= 36*2= 72Ευρώ για να ανέβουν 2 φορές μόνο στο λιφτ και να σταματήσουν γιατί οι πίστες ήταν σε κακή κατάσταση.
Ένιωσαν και αυτοί εξαπατημένοι. Θα πρέπει λοιπόν οι Τοττηδες να ζητήσουν ένα συγγνώμη δημόσια. Δε θέλω να πιστέψω ότι όλα γίνονται με σκοπό το κέρδος απλά ήταν μια λάθος κίνηση- εκτίμηση της κατάστασης.
Το ότι τα πέδιλα τα διέλυσα σε πέτρες (απάτητη πίστα με πέτρες που δε φαινόταν) στην αρχή της πισοδερίου (όσοι ήταν πάνω γνωρίζουν την κατάσταση) δε με ενόχλησε αλλά το ότι έπεσα πάνω σε πέτρα και ευτυχώς δε χτύπησα πιο σοβαρά (μόνο σε γύψο το χέρι μου) δε τους το συγχωρώ. Και αυτό γιατί ρώτησα αν η πίστα είναι οκ και μου είπαν ναι. Επίσης το ότι στο 5 λεπτο που ήμουν εκεί πέσανε και χτύπησαν άλλοι δύο ( ένας στο καρπό και ένας στο κεφάλι) δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. και αν μέχρι σήμερα για το Πισοδέρι μπορούσα κάτι να πω ήταν η ασφάλεια που μας παρείχε.
Θα πρέπει να υπάρξει μια ανακοίνωση από το χιονοδρομικό προς όλους αυτούς που ήταν πάνω το 2ήμερο. Νομίζω ότι το οφείλει διότι οι περισσότεροι δε νιώσανε καλά με αυτή τη συμπεριφορά.
Να ευχαριστήσω το γιατρό του χιονοδρομικού άλλη μια φορά.
[/QUOTE]Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!
Comment
-
περαστικα σε ολους πραγματικα λυπαμε για αυτα που ακουω αλλα τελικα εχετε δικιο σε ολα
Αλλα γιατι δεν μαζευομαστε να κανουμε ενα ντου πρωτα απο την βασιλιτσα που εκει μεγαλωσα και εχω σκωτωθει απεραντεσ φορεσ με τουσ λιφτιεριδεσ.
Ενα μαζεμα στα λιφτ ολοι ενα σ/κ να δουμε τι θα μπορουν να κανουν εεεεεεεεε για σκεφτητετο
Και μην ξεχνατε το Air style της αυστριας πως ξεκινησε απο σανιδαδες που αγαπαν το σανιδι και μακρια απο ομοσπονδιες καπως ετσι και εμεισ εδω μπας και ξυπνησουν.[i]
"
Comment
-
Καλό θα ήταν, αλλά χρειάζεται να μαζευτούμε στο σαλέ κάποιου (όλων) χ/κ και να αρχίζουμε να φωνάζουμε τα λεφτά μας πίσω". Δύσκολο το βλέπω (αν μαζευτούμε πάντως, είμαι και γω μέσα)
Βγάζοντας την μαγική μου μπάλα από την ντουλάπα, προβλέπω ότι θα συμβούν τα εξής:
Δεν θα αλλάξει τίποτα μέχρι να τραυματιστεί κάποιος σοβαρά σε χ/κ. Τότε θα αρχίσουν να φωνάζουν τα κανάλια, το φόρουμ θα πάρει φωτιά και για κανά δυο σαιζόν θα έχουμε καλή ενημέρωση. Μετά το θέμα θα ξεχαστεί και θα επιστρέψουμε στα ίδια.
Χρειάζεται συνεχής μάχη και κράξιμο, αν θέλουμε να γίνει κάτι πιο μόνιμο
"Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread
Comment

Comment