Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αργος θάνατος ελληνικών Χ.Κ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

το αυτοκινητο να το υπολογισουμε για 2 ατομα.
    τα μεταφορικα 2χ πόσο?? ενταξει αν εχω κλεισει 1 μηνα πριν.
    τεσπα, αυτο παντως που θελει να πει ο τιρολ φαινεται δια γυμνου οφθαλμου
    χιονια στο καμπαναριο

Comment

ενταξει τα παραπανω δεν ισχυουν απολυτα. γιατι ΠΣΚ σε Αυστρια δεν μπορεις να πας ενω Παρνασοο πας. εννοω οτι ακομα και αν βρεις τοσο οικονομικα αεροπορικα θα κανεις το πολυ 1 1/2 μερα σκι/sb λογω της διαρκειας των μετακινησεων. αρα βγαινει ακομα ποιο φθηνα αλλα με ελαχιστο σκι [i]

βεβαια στην κοσμοπολιτικη Madonna Di Campiglio σε σαλε πανω στις πιστες, 2 καφεδες και ενα μπουκαλακι νερο = 5 ευρω. στον Παρνασσο 1 καφες 4,5 ευρω (περσι- φετος δεν ξερω!)
      "

Comment

Originally posted by clouseau
        ενταξει τα παραπανω δεν ισχυουν απολυτα. γιατι ΠΣΚ σε Αυστρια δεν μπορεις να πας ενω Παρνασοο πας. εννοω οτι ακομα και αν βρεις τοσο οικονομικα αεροπορικα θα κανεις το πολυ 1 1/2 μερα σκι/sb λογω της διαρκειας των μετακινησεων. αρα βγαινει ακομα ποιο φθηνα αλλα με ελαχιστο σκι [i]

Νομίζω λάθος κάνεις . ’νετα πάς Αυστρία ΠΣΚ.

Αν πούμε ότι φεύγεις Παρασκευή στις 7 το πρωί από Ελ.Βενιζέλος στις 10 είσαι Μόναχο.

Φτάνοντας γυρίζεις 1 ώρα το ρολόι πίσω..δηλ 9 το πρωί ξεκινάς από Μόναχο

και σε 2 ώρες είσαι στην περιοχή του Salzburg ή στο ανατολικό Τιρόλο.

Στη 1 το μεσημέρι, αφού έχεις αφήσει τα πράγματα στον ξενώνα κάνεις σκί με μειωμένη κάρτα!

Οι ώρες είναι πραγματικές και τις έχω κάνει!

"

Comment

Turms δίκιο έχεις για τα αεροπορικά... +100€ λοιπόν!

Όσο για το αυτοκίνητο αν πηγαίναμε 4 άτομα ένα θα νοικιάζαμε.. όχι 2.

Comment

Πέρυσι, καθημερινές, με τρελλές πούδρες ο Παρνασσός άδειος, private, ήταν όλα τα λεφτά. Είναι καθαρά θέμα ευελιξίας και τίποτα άλλο. Αυτό δεν μπορεί να μου το προσφέρει κανένα χιονοδρομικό παρα μόνο αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στο σπίτι μου.

Tirol έχεις δίκιο γενικά, αλλά ακόμα και το ξύπνημα χαράματα για την πτήση των 7 είναι σκότωμα. Προσωπικά θα μου έπεφτε λίγο βαρύ μετά απο 4.30 ώρα ξύπνημα και 2 ώρες ταξίδι Μόναχο + 2 ώρες Salzburg να κάνω snowboarding της προκοπής...

Το σενάριο πέφτει τρελό χιόνι 1-2 μέρες, και την αμέσως επόμενη (καθημερινή) ανεβαίνω Παρνασσό και λιώνω όλη μέρα μέσα στις πούδρες, είναι σενάριο που έπαιξε" πολύ πέρυσι... και δεν το αλλάζω με τίποτα.

Αλλά φυσικά δεν θα πήγαινα πουθενά στην Ελλάδα 1 βδομάδα διακοπές βουνό... Στη χειρότερη BANSKO...

"
            Γιατί βλεπω πάντα το control <asp:button> ως <asp:Burton>?

Comment

Συμφωνώ ! το έχω ξαναγράψει ότι ο Παρνασσός σε full season καθημερινή είναι όλα τα λεφτά!

αξίζει πραγματικά !

απλά γιατί είναι το πιο οργανωμένο ΧΚ και τις καθηνερινές λειτουργεί όλο το βουνό, ενώ άλλα υπολειτουργούν!

ΠΣΚ όμως δεν αξίζει!

Comment

το θεμα ειναι να εχει χιονι οποτε ολα οκ στον παρνασο στον οποιο πηγα 2 φορες περυσι και εκανα μονος μου σαχαρα
                περυσι 3 φορες σε ελλαδα σανιδι 5 εξω
                μιας και αναφερουμε πιθανους οικονομικους προορισμους εγω κοιτω και τη γενευη γιατι εχει αεροπλανο(λιγο ακριβοτερο αναλογα με ποτε) 5.30 και φτανεις νωριτερα και εχεις χιονοδρομικα στη 1 με 2 ωρες με λεωφορειο η τραινο
                αυτο το δρομολογιο το εχω κανει και το κανουν αρκετοι φιλοι οπως εχω κανει το δρομολογιο του μοναχου saalbach zelamsee (εχει και τραινο απο κει σε γειτονικα χιονοδρομικα)
                ναι να προτιμησω τα ελληνικα οταν εχουν χιονι φουλ και εχουν τιμες αναλογα με το τι προσφερουν οχι για μιαμιση πιστα 25 ευρω και για 3 πιστες τριαντα δεν χρειαζεται να αναφερω τα χιονοδρομικα
                ναναι καλα να τα χαιρονται και ο καλος θεουλης τα τιμωρει με το να μην ριχνει στις γιορτες
                ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Τι λετε βρε παιδια...και εμεις που ειμαστε τετραμελη οικογενεια ? Ειμαι νεος στο forum αλλα ασχολουμαι με το σκι για 4ο χρονο. Οταν ξεκινησα εκοβα καρτα μονο για baby lift στο καιμακτσαλαν με 5€. Αυτα τι εγιναν? Πλουτισαμε αποτομα? Δεν γινετε να ζητας 15€ για χρηση baby lift απο παιδι 7 ετων γιατι λογω αργιων και σ/κ οι τιμες ειναι ιδιες. Απο την αλλη θα μου πεις οτι το Δεκεμβριο πηγα 4 φορες αυθημερων Πισοδερι(με σχετικα καλο για τις δυνατοτητες μας χιονι) και τους εδωσα περιπου 400€(lift και ενοικιαση εξοπλισμου) και αλλα 150€ βενζινες...μηπως εχετε καπου δικιο? Οπως και να εχει δεν πρεπει να λεμε αυτα ισχυουν εδω αρα παμε εξω. Δεν μπορουμε ολοι να το κανουμε αυτο...
                  φιλικα

Comment

Για να μαζευομαστε για αρχη απο την βασιλιτσα με τα τεραστια προβληματα περιμενω και να κανουμε μια γραπτη καταγγελία .
                    τα προβλήματα παρα πολα σε ολο το χιονοδρομικο

Φιλε tirol το air-style εινε το πιο γαματο γεγονος τησ χρονιας να πας επειγοντος μπες δες την σελιδα τους
                    Και ακομα αν θες οκτωβριο στο open KAUNERTAL θα παθεις πλακα με 60,000 σανιδαδες και γαματη πολι μα πολι φαση
                    Αυτα καλη συνεχεια
                    Και να ξερετε οτι ετοιμαζω οργανωμενη εκδρομη για chamonix περιπου μαρτιο μιλαμε για τρεληηηηηηηηηηηηη πουδρα.

Αντε να μαζευομαστε για βασιλιτσα και θα μιλησουμε με ολουσ τους υπευθυνους ναστε σιγουροι.

Comment

Originally posted by freerideteam
                      Για να μαζευομαστε για αρχη απο την βασιλιτσα με τα τεραστια προβληματα περιμενω και να κανουμε μια γραπτη καταγγελία .
                      τα προβλήματα παρα πολα σε ολο το χιονοδρομικο

[i]
                      "

Comment

οχι μονο να μιλησουμε να κανουμε ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥ
                        ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by freerideteam
                          Αντε να μαζευομαστε για βασιλιτσα και θα μιλησουμε με ολουσ τους υπευθυνους ναστε σιγουροι.
                          +1

Comment

ναι...κ θα σας κερασουν κανα τσιπουρο το πολυ πολυ
                            αυτοι δεν συγκινουνται

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

...νομιζω οτι ειναι πια καιρος ολα τα μελη του φορουμ και με την στήριξη του φορουμ να αρχίσουμε να ΠΙΕΖΟΥΜΕ καταστημενα και διοίκησης χκ μεσα σε λογικα πλαίσια
                              δεν αρκη πλεον μονο να φωναζουμε ,απο αυτο το βημα εχουμε δυναμη ολοι μαζι να αλαξουμε σταδιακα πολλα πραγματα...............πυστευω οτι η διοικιση του φορουμ θα στιριξη αυτο το αιτημα εκατονταδων χινοδρομων και οχι μονο προς την πλευρα εστω καποιον δικαιοματων που εχουμε σαν σκιερ μα και σαν πελάτες .

περιμένω την άποψη του φορουμ μα και του καθε μελους στο αν ΣΥΜΦΩΝΗ προς αυτη την κατεύθυνση
                              πιεση πρεπει να ασκούμε σε ολοι την ΔΙΑΡΚΕΙΑ του χρονου ,και οχι μόλις τελειωσουν τα χιονια ..αντε για καλυνηχτα του χρονου παλι
                              http://www.skafotexniki.gr
                              ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

πρόεδρε σαν διπλή προσωπικότητα μιλάς...

άλλα έλεγες στο φόρουμ του Πισοδερίου...

τι πιστεύεις τελικά?

να τους τα χώνουμε εδω μέσα ή όχι? μπερδεύτηκα...
                                :)

Comment

Working...
                                X