Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by μαχος
    ευχαριστω πολυ το ελπιζω γιατι ειναι γαμηλιο ταξιδι και επειδη μονο εγω κανω snowboard τουλαχιστον η γυναικα μου να ευχαριστηθει το τοπιο και το χιονι οσο για τα κοψιδια στανταρ θα παω

να ειστε παντα ευτυχισμενοι.εγω παντωσ στη θεση σου θσ εκλεινα 4ημερο στισ σουιτεσ πανω στο καιμακ...........

σημερα ημουν πανω και ηταν φανταστηκα!!!!!!!πολυ χιονι-τελειο καιρο.θα περασεισ καλα απο ολεσ τισ πλευρεσ[i]"

Comment

Μηπως τα δυο θεματα να γινουν ενα???? Εχουμε μπερδεψει τα ......αντε μη πω...
      ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
      fotini_kostoglou@yahoo.gr
      Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by beauty

Απο την πρώτη σελίδα του θέματος αν θυμάμαι καλά, είχα προτείνει να μήν ανοίγουμε παρόμοια θέματα...γιατί υπάρχει ήδη το ένα στίκυ για ενημέρωση....

Δεν φάνηκε όμως να το καταφέρουνε(με)
        Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
        Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
        WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Originally posted by jmal
          Originally posted by beauty

Απο την πρώτη σελίδα του θέματος αν θυμάμαι καλά, είχα προτείνει να μήν ανοίγουμε παρόμοια θέματα...γιατί υπάρχει ήδη το ένα στίκυ για ενημέρωση....

Δεν φάνηκε όμως να το καταφέρουνε(με)

Εχω πολυ καιρο που το προτεινα Γιαννη αλλα μαλλον τους επιασε ο εγωισμος!!!!!
          ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
          fotini_kostoglou@yahoo.gr
          Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Working...
          X