Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2009-2010

Ανοίγω αυτό το νέο θέμα για το βουνό που αγαπάμε και παρακαλώ σε τούτο δω το χώρο να γράφουμε συγκεκριμένα πράγματα,χωρίς διενέξεις και άσκοπες συζητήσεις που δεν συμβάλουν στην ενημέρωση και την πληροφόρηση των επισκεπτών.Ηλίας.
    <a href=http://img693.imageshack.us/i/sarantovrisi3.jpg/" target="_blank"></a>
    Edited by: Both to North "

Όπως φαίνεται και απο την εικόνα , το βουνό χιονίστηκε καλά, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα χει κανένα πρόβλημα την περίοδο των γιορτών , ακόμα και αν επικρατήσουν ανοιξιάτικες θερμοκρασίες , που όπως φαίνεται θα συμβεί. Βέβαια οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, καθώς οι νοτιάδες ευννοούν το Καιμακ. Για όλους εμάς που θέλουμε να επισκεφτούμε το βουνό το ΣΚ, εκτιμώ πως η καλύτερη μέρα θα ναι το Σάββατο, καθώς μέχρι τη 1 το μεσημέρι φαίνεται πως θα έχουμε καλά ανοίγματα στον καιρό.

Comment

Ηλία... υπάρχει ένα στίκυ θέμα στο φόρουμ του Καιμάκτσαλάν, για αυτόν ακριβώς τον λόγο για τον οποίο άνοιξες και αυτό...οπότε καλύτερα είναι να μείνουμε σε αυτό που υπάρχει ήδη, μιάς και όλες σχεδόν οι αναφορές ώς τώρα συγκεντρώνονται εκεί.
      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
      Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
      WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Επειδη αυτος στην φωτογραφια ειναι μονος αυριο θα ανεβω να του κανω παρεα ΚΑΙΜΑΚ prive ελπιζω χωρις ομιχλη[i]"

Comment

Originally posted by Both to North
          Ανοίγω αυτό το νέο θέμα για το βουνό που αγαπάμε και παρακαλώ σε τούτο δω το χώρο να γράφουμε συγκεκριμένα πράγματα,χωρίς διενέξεις και άσκοπες συζητήσεις που δεν συμβάλουν στην ενημέρωση και την πληροφόρηση των επισκεπτών.Ηλίας.
          <a href=http://img693.imageshack.us/i/sarantovrisi3.jpg/" target="_blank"></a>
          Εντάξει, λολ.
          Πόσο τραγικοί μπορεί να είναι.
          Ο καιρός αυτός που απεικονίζει είναι εντελώς πλασματικός.
          Για 1 ώρα κράτησε αυτή η κατάσταση, όλες τις προηγούμενες από το άνοιγμα κ τις επόμενες εώς το κλείσιμο επικρατούσε τρομερή ομίχλη. Ορατότητα, βαριά 10μ..
          Πάντως 30 άτομα δεν είχε, ήταν πολύ άδειο.
          Δε λέω όμως, τα γούστα μου τα έβγαλα σήμερα που ανέβηκα για πρώτη φορά φέτος.
          "

Comment

+100 εσύ από πάνω! Και εγώ πρώτη μέρα πήγα πάνω για φέτος και το καταχάρηκα!! ΑΛΛΑ πολυ ομίχλη αυτό το βουνό ρε παιδί μου...... Πάρα πολύ ομίχλη..... Δυστυχώς ανεβήκαμε έχοντας ακούσει το μετεο που έλεγε για 70% υγρασία, ενώ στο βουνό μέχρι τις 2, δεν έπεσε κάτω από το 99%.... Πάντος να λέμε και τα καλά..!! Πολύ καλό χιόνι - λίγα άτομα - τέλειες πίστες!!!
            Knowledge, university notes and funny videos MUST be shared!! Telos

Comment

alterrix και manolisthr τι ώρα ανεβήκατε και τι εισήτηριο πληρώσατε αν επιτρέπεται? Εμείς είμασταν στις 10 το πρωί εκεί, είχα τηλεφωνήσει στις 8μιση και μου είχαν πει ότι έχει λίγο ομίχλη και η καρέκλα θα λειτουργήσει κανονικά, ετοιμαστήκαμε, πηγαμε στο ταμείο να βγάλουμε κάρτα και τι ακούμε? η καρέκλα σε αναστολή, οκ, λογικό σκέφτομαι, η ομίχλη πύκνωσε. Ζητάω να μου βγάλει κάρτα για να κάνουμε σκι στο μετερίζι που είναι το μοναδικό λιφτ που λειτουργεί... παιδιά μου ζήτησαν 17 ευρώ για να κάνω σκι στο μετερίζι με φουλ ομίχλη καθημερινή μέρα!!! Δεν μπορεί λέω, λάθος θα κάνει, επισημαίνω ότι είναι καθημερινή και όχι αργεία και παίρνω απάντηση ότι ο δεκέμβρης θεωρείται υψηλή περίοδος(high season που λέμε τρομάρα μας!). Τελικά η κατά τα άλλα συμπαθέστατη κοπέλα στο ταμείο αφού μίλησε με κάποιον υπεύθυνο στο τηλέφωνο μου είπε πως αν θέλω να κάνω σκι στο μετερίζι θα πρέπει να πληρώσω τα 17 ευρώ... την καλημέρισα και πήγα στα πηγάδια να κάνω σκι.

Αγαπημένο μου καιμάκ άντε γεια! τα λέμε τον απρίλη ξανά!

Comment

Εγώ ανέβηκα στις 11 παρά τέταρτο. Χαμός από ομίχλη δυστυχώς.... Ενταξει είπαμε μιας και ήρθαμε να κάτσουμε να τσουλίσουμε για πρώτη φορα. Δώσαμε 17 ευρώ, ενώ πήραμε τα τρία πίσω (χωρίς παρεξήγηση [i]) όταν γυρίσαμε τις κάρτες. Μετά από τρεις τέσσερις κατεβασιές στη Κρέμαση, μάθαμε ότι λειτουργεί και το άλλο το συρόμενο στη Σαραντόβρυση και πήγαμε και προς τα εκεί. Πιο πολύ όμίχλη εκεί.... Τελικά μετά τις 2 άνοιξε λίγο ο καιρός και κάναμε καμιά ώρα καλό (πολύ καλό θα έλεγα) σνοουμπορντ!! Χωρίς κόσμο, κοτλέ οι πίστες, απάτητα τέλεια!!! Όπως και να έχει πάντος, οι τιμές είναι αδικαιολόγητες και τουλάχιστον θα έπρεπε (σαν ένα από τα πιο οργανωμένα χιονοδρομικά στην Ελλάδα, όπως θέλουν να λέγονται) να έχουν ένα τιμοκατάλαγο πιο "χαλαρό" που να αλλάζει σε τέτοιες συνθήκες... Έστω μία "τυπική" έκπτωση των 3-4 ευρώ όταν δεν λειτουργεί ο εναέριος... Η κοπέλα στο ταμείο όντως συμπαθέστατη...!! "

Comment

Originally posted by drbalm
                  Ζητάω να μου βγάλει κάρτα για να κάνουμε σκι στο μετερίζι που είναι το μοναδικό λιφτ που λειτουργεί... παιδιά μου ζήτησαν 17 ευρώ για να κάνω σκι στο μετερίζι με φουλ ομίχλη καθημερινή μέρα!!!

Πιθανον να εγινε αυτο ,οπως και τις περισσοτερες φορες, γιατι το Χ.Κ. βρισκεται σε αναστολη ....λογο ομιχλης που σαν απροβλεπτο βουνο μπορει μεσα σε μια ωρα να βγαλει ηλιο....και την επιχειρηση δεν την συμφερει να κανεις εσυ σκι σε ολο το βουνο με 10 € .....Η μονη περιπτωση που ειναι μειωμενη η καρτα ειναι οταν εχει τρελο αερα ή η χιονοπτωση ειναι πυκνη και σιγουρα η καρεκλα θα ειναι κλειστη.....

Επιχειρηση ειναι και δε θελει ζημιες .....και το φροντιζει με οποιο τροπο νομιζει αυτη!!!!

Φυσικα μιλαω με πειρα πολλων ετων στο βουνο και λιγο - πολυ ξερω πως λειτουργουν....
                  ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                  fotini_kostoglou@yahoo.gr
                  Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by manolisthr
                    Μετά από τρεις τέσσερις κατεβασιές στη Κρέμαση

[i] Μανωλη μηπως μιλας για το Μετεριζι ??? Μη με αγχωνεις ....."
                    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                    fotini_kostoglou@yahoo.gr
                    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Χαχαχα!!! Beauty ηρέμησε!![i]
                      Μπερδεύτηκα...!
                      Για το Μετερίζι ήθελα να πω..!
                      "

Comment

Originally posted by beauty
                        Originally posted by drbalm
                        Ζητάω να μου βγάλει κάρτα για να κάνουμε σκι στο μετερίζι που είναι το μοναδικό λιφτ που λειτουργεί... παιδιά μου ζήτησαν 17 ευρώ για να κάνω σκι στο μετερίζι με φουλ ομίχλη καθημερινή μέρα!!!

Πιθανον να εγινε αυτο ,οπως και τις περισσοτερες φορες, γιατι το Χ.Κ. βρισκεται σε αναστολη ....λογο ομιχλης που σαν απροβλεπτο βουνο μπορει μεσα σε μια ωρα να βγαλει ηλιο....και την επιχειρηση δεν την συμφερει να κανεις εσυ σκι σε ολο το βουνο με 10 € .....Η μονη περιπτωση που ειναι μειωμενη η καρτα ειναι οταν εχει τρελο αερα ή η χιονοπτωση ειναι πυκνη και σιγουρα η καρεκλα θα ειναι κλειστη.....

Επιχειρηση ειναι και δε θελει ζημιες .....και το φροντιζει με οποιο τροπο νομιζει αυτη!!!!

Φυσικα μιλαω με πειρα πολλων ετων στο βουνο και λιγο - πολυ ξερω πως λειτουργουν....
                        Και αν δεν φύγει η ομίχλη εσένα σαν πελάτη σε συμφέρει να κάνεις σκι στα 300 μέτρα του μετεριζίου με 14 €? Φυσικά όλοι παρακάμπτουμε το γεγονός ότι χωρίς την κρέμαση πάλι στο μισό βουνό κάνεις σκι, μας έχουν κάνει να θεωρούμε την κρέμαση σαν μπόνους. Εγώ θα προτιμούσα να μου ζητήσουν ολόκληρο εισητήριο και να μου διευκρινίσουν πως αν τελικά δεν ανοίξει η καρέκλα(είπαμε η κρέμαση είναι μπόνους, δεν απαιτούμε τίποτα γιαυτήν) όταν φύγω και επιστρέψω το πλαστικό να μου δώσουν 7 ευρώ πίσω και όχι 3. Σε κάθε άλλη περίπτωση σαν πελάτης νοιώθω ότι με εκμεταλέυονται και το κυριότερο ότι δεν με σέβονται.

Comment

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτά τα θέματα είχα την ευκαιρία να τα εξηγήσω σε κάποιους απο τη νέα διοίκηση. Το αν τα κατάλαβαν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πάντως σήμερα έβγαλαν δελτίο τύπου που εξηγεί πως δεν προχώρησαν σε καμμία αύξηση.

Comment

Σε κάθε περίπτωση η αξία του Καιμακ θα φανεί τις επόμενες μέρες , που με τη διαφαινόμενη άνοδο της θερμοκρασίας , ίσως θα ναι το μοναδικό βουνό που θα χει επαρκή χιονόστρωση για άνετο σκιάρισμα.

Comment

Originally posted by Both to North
                              Σε κάθε περίπτωση η αξία του Καιμακ θα φανεί τις επόμενες μέρες , που με τη διαφαινόμενη άνοδο της θερμοκρασίας , ίσως θα ναι το μοναδικό βουνό που θα χει επαρκή χιονόστρωση για άνετο σκιάρισμα.
                              Θα ειναι σιγουρα το μοναδικο με επαρκη και παραπανω θα ελεγα,αλλα οι δυνατοι ανεμοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα μας αφησουν να το χαρουμε![i]"
                              http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Working...
                              X