Απο χτες το απογευμα δεν ενιωθα πολυ καλα στην υγεια μου με πονολαιμο ,πονοκεφαλο, και αδυναμια....Σημερα το πρωι ξυπναω με 38+ πυρετο....
Πρωτη μου σκεψη ο Η1Ν1.....
Φευγω απευθειας και παω σε ενα μεγαλο και γνωστο Δημοσιο Νοσοκομειο....
Παω εκει και λεω σε ενα παθολογο στα εξωτερικα ιατρεια(οπου υπηρχαν αλλοι 100) τα συμπτωματα που εχω και πως φοβαμαι μηπως εχω τη νεα γριπη και κολλησω τη γυναικα μου που ειναι εγγυος στον 7ο μηνα και το μικρο μου γιο,και ζηταω οπως θα εκανε ο καθενας να μου κανουν εξεταση(καλιεργια φαρυγγικου υγρου) για να δω αν ειμαι θετικος ή οχι στον Η1Ν1(μια υποθεση 1 λεπτου)
Η απαντηση του του γιατρου ηταν η εξης......
Φιλε μου ξερεις ποσος κοσμος περιμενει οτι και εσυ????
Του λεω το βλεπω αλλα η εξεταση ειναι 1 λεπτο......
Ναι μου λεει αλλα τα αποτελεσματα θα βγουν σε 2 μερες!
Και εκει τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλ. του λεω για 2 μερες θα κυκλοφορω ανεξελεγκτα αναμεσα απο χιλιαδες κοσμου και την οικογενεια μου?????Και αν εχω την ιωση και τους κολλησω όλους???
Και η απαντηση του γιατρου ηταν ......να φορεσεις μασκα..........και εφυγε......
Τα πηρα στο κρανιο και τελικα εφυγα ......Πηρα ενα φιλο μου μικροβιολογο που εχει εργαστηριο και τον παρακαλεσα να το ανοιξει Κυριακατικα να μου κανει την εξεταση και ευτυχως ο ανθρωπος ηρθε και οσο για τα αποτελεσματα μου ειπε πως θελουν μολις 7 ωρες για να βγουν και οχι 2 μερες.....
Αυτα για το αγγελικα πλασμενο Εθνικο Συστημα Υγειας μας !!!![i]
"
Πρωτη μου σκεψη ο Η1Ν1.....
Φευγω απευθειας και παω σε ενα μεγαλο και γνωστο Δημοσιο Νοσοκομειο....
Παω εκει και λεω σε ενα παθολογο στα εξωτερικα ιατρεια(οπου υπηρχαν αλλοι 100) τα συμπτωματα που εχω και πως φοβαμαι μηπως εχω τη νεα γριπη και κολλησω τη γυναικα μου που ειναι εγγυος στον 7ο μηνα και το μικρο μου γιο,και ζηταω οπως θα εκανε ο καθενας να μου κανουν εξεταση(καλιεργια φαρυγγικου υγρου) για να δω αν ειμαι θετικος ή οχι στον Η1Ν1(μια υποθεση 1 λεπτου)
Η απαντηση του του γιατρου ηταν η εξης......
Φιλε μου ξερεις ποσος κοσμος περιμενει οτι και εσυ????
Του λεω το βλεπω αλλα η εξεταση ειναι 1 λεπτο......
Ναι μου λεει αλλα τα αποτελεσματα θα βγουν σε 2 μερες!
Και εκει τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλ. του λεω για 2 μερες θα κυκλοφορω ανεξελεγκτα αναμεσα απο χιλιαδες κοσμου και την οικογενεια μου?????Και αν εχω την ιωση και τους κολλησω όλους???
Και η απαντηση του γιατρου ηταν ......να φορεσεις μασκα..........και εφυγε......
Τα πηρα στο κρανιο και τελικα εφυγα ......Πηρα ενα φιλο μου μικροβιολογο που εχει εργαστηριο και τον παρακαλεσα να το ανοιξει Κυριακατικα να μου κανει την εξεταση και ευτυχως ο ανθρωπος ηρθε και οσο για τα αποτελεσματα μου ειπε πως θελουν μολις 7 ωρες για να βγουν και οχι 2 μερες.....
Αυτα για το αγγελικα πλασμενο Εθνικο Συστημα Υγειας μας !!!![i]
"

Comment