Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Απο χτες το απογευμα δεν ενιωθα πολυ καλα στην υγεια μου με πονολαιμο ,πονοκεφαλο, και αδυναμια....Σημερα το πρωι ξυπναω με 38+ πυρετο....

Πρωτη μου σκεψη ο Η1Ν1.....

Φευγω απευθειας και παω σε ενα μεγαλο και γνωστο Δημοσιο Νοσοκομειο....

Παω εκει και λεω σε ενα παθολογο στα εξωτερικα ιατρεια(οπου υπηρχαν αλλοι 100) τα συμπτωματα που εχω και πως φοβαμαι μηπως εχω τη νεα γριπη και κολλησω τη γυναικα μου που ειναι εγγυος στον 7ο μηνα και το μικρο μου γιο,και ζηταω οπως θα εκανε ο καθενας να μου κανουν εξεταση(καλιεργια φαρυγγικου υγρου) για να δω αν ειμαι θετικος ή οχι στον Η1Ν1(μια υποθεση 1 λεπτου)

Η απαντηση του του γιατρου ηταν η εξης......

Φιλε μου ξερεις ποσος κοσμος περιμενει οτι και εσυ????

Του λεω το βλεπω αλλα η εξεταση ειναι 1 λεπτο......

Ναι μου λεει αλλα τα αποτελεσματα θα βγουν σε 2 μερες!

Και εκει τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλ. του λεω για 2 μερες θα κυκλοφορω ανεξελεγκτα αναμεσα απο χιλιαδες κοσμου και την οικογενεια μου?????Και αν εχω την ιωση και τους κολλησω όλους???

Και η απαντηση του γιατρου ηταν ......να φορεσεις μασκα..........και εφυγε......

Τα πηρα στο κρανιο και τελικα εφυγα ......Πηρα ενα φιλο μου μικροβιολογο που εχει εργαστηριο και τον παρακαλεσα να το ανοιξει Κυριακατικα να μου κανει την εξεταση και ευτυχως ο ανθρωπος ηρθε και οσο για τα αποτελεσματα μου ειπε πως θελουν μολις 7 ωρες για να βγουν και οχι 2 μερες.....

Αυτα για το αγγελικα πλασμενο Εθνικο Συστημα Υγειας μας !!!![i]

"

και εγω απο την Τριτη ειμαι αρρωστος.εκανα το τεστ και βγηκα θετικος σε Η1Ν1.σε μικροβιολογικο εργαστηριο πηγα κατευθειαν.δεν ηθελαν με τιποτα οι γονεις μου να κατσουμε να μπλεξουμε στα νοσοκομεια...ειδικα στο Ριο γινεται πανικος και το ειδαμε και με τα ματια μας 3 βδμαδες πριν που γεννησε εκει η αδρφη μου...το τραγικο των νοσοκομειων εδω ειναι οτι ειχε προγραμματισει να γεννησει στο 409 αλλα της ειπαν σημερα δεν εχουμεε παιδιατρο, να πατε στο Ριο...[i]

ο Η1Ν1 παντως παροτι εδω και 2 μερες δεν εχω πυρετο μου εχει αφησει πονο στα κοκαλα μου..αγκωνες και ομωπλατη πιο πολυ απο ολα..και λιγο βηχα εχω σημερα.ο πυρετος εφτασε μεχρι 39.5 το 2ο βραδυ.και δεν επεφτε κιολας.."

Comment

Περαστικα πατριωτη.....

Και εγω εξω θα πηγαινα κατευθειαν αν δεν ηταν Κυριακη...Edited by: ΧΕΛΜΟΣ

Comment

ευχαριστω!!

τωρα αρρωστησα και εγω που ειχα κανονισει Π-Σ-Κ-Δ για πανω...ασε τεραστια πικρα...

περαστικα και σε σενα.. Edited by: RigaNi

Comment

περαστικα παιδια, αυτη η ειναι η δωρεαν υγεια που σε σπρωχνει κατευθειαν στον ιδιωτη γιατρο.

Comment

χελμε θες να κατεβω να παμε μια βολτα στο γιατρο που σου πε να βαλεις μασκα???

Comment

Παιδια....Δεν ειναι δυνατον να πηγαινουν ολοι για να δουν αν εχουν τον H1N1.Ηρεμειστε.Λογικο ειναι αυτο...Τα αποτελεσματα οντως βγαινουν σε δυο μερες.Και δεν παθαινεις τιποτα αν εχεις κολησει τον ιο αυτο..Ηρεμειστε.Ολη η Ελλαδα εχει αρρωστησει και πεθαναν μονο 40 ατομα.Παντα γινονταν αυτο.Κακως πηγες Χελμε στο νοσοκομειο.Η λογικη ελεγε οτι αφου εχεις πυρετο,φυλαξου κανα δυο μερες να μην κολλησεις και κανεναν αλλο ,οπως θα εκανες και αν ειχες γριππη και περυσι....

Comment

Περαστικα παιδια !!!!!!
                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Ο Κώστας από Θεσσαλονίκη έχει δίκιο. Ψυχραιμία. Χελμέ δεν έγινε και τίποτα αν έχεις τον ιό. Θα έχεις διαβάσει ότι υπάρχει κάποιο θέμα στον 2ο και 3ο μήνα εγκυμοσύνης όχι αργότερα.

Comment

Εγω να εχω ψυχραιμια......αν ομως ειχα τον Η1Ν1(τελικα ειμαι αρνητικος στον ιο) και κολλαγε η γυναικα που εχει χρονιο βροχικο ασθμα τι θα γινοτανε ρε παιδια????

Comment

Παιδιά έχει δίκιο ο χελμός και ας είναι υπερβολικος, όταν έχεις μικρά παιδιά και ιδιαίτερα έγκυο γυναίκα το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο εαυτό σου,τα μεγενθύνεις τα πράγματα και είναι λογικό.
                      Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Ίσως με το εμβόλιο να μην προστατεύεις μόνο τον εάυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Μήπως θα έπρεπε να το έχεις κάνει ώστε να μην περνάς αυτόν τον πανικό;
                        "Κρεμάστε τους ανάποδα
                        να δουν το ψέμα αλήθεια"
                        www.takismichopoulos.gr

Comment

Originally posted by apost

Ίσως με το εμβόλιο να μην προστατεύεις μόνο τον εάυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Μήπως θα έπρεπε να το έχεις κάνει ώστε να μην περνάς αυτόν τον πανικό;

Ο παθολογος μου και ο γυναικολογος της γυναικας ειναι ΚΑΘΕΤΟΙ να μην κανουμε ενα εμβολιο που δεν δοκιμαστικε 6 μηνες οσο προβλεπεται σε αυτες τις περιπτωσεις.....

Comment

Περαστικα παιδια!!!Δεν ειναι τπτ,απλα μια γριπη :-))))
                            www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Originally posted by Morelo
                              Περαστικα παιδια!!!Δεν ειναι τπτ,απλα μια γριπη :-))))

Eμενα τελικα ειναι μια απλη γριπη....[i]"

Comment

Working...
                              X