Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κυνήγι χόμπι;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by boutas ski
    καλα αυτα που γραφει δεν τα κανουν ολοι...και επειδη μαλλον καποιοσ θα μου πει οτι ειμαι κυνηγοσ καμια σχεση δεν εχω μαυτα... υπαρχουν κυνηγοι που παν για να ξεκουραστουν στο δασοσ να φανε τα κρεατα που εχουν παρει απο πριν μαζι τουσ και να κυνηγησουν κατι το οποιο θα φανε την επομενη φορα...να δωσω ενα παραδειγμα εμενα μαρεσει να βγαζω χταποδια. οταν βουταω παντα πριν βγαλω κατι βλεπω αν ειναι μικρο η μεγαλο οχι τοσο για να δειξω οτι εβγαλα κανα τερασ αλλα γιατι το μικρο και δεν μπορει να φαγωθει αλλα και δεν εχει κανει ενα κυκλο στη ζωη του... βγαζω παντα 1 αντε 2 με σκοπο αποκλειστικα να φαγωθει απο μενα και την οικογενεια μου καποια στιγμη...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ... δεν σκοτωνω για την πλακα μου γιατι αν το κανω αυτο 2-3 φορεσ την αλλη φορα που θα παω δεν θα μπορεσω να φαω το χταποδακι μου...και στην τελικη ποτε δεν παω καθε μερα 2 φορεσ το μηνα ειναι καλα πιστευω...βλεπω κατι αλλουσ πανε μαζευουν μυδια και τα ορνια δεν εχουν ιδεα τι και πωσ μαζευουν και παν και ξεκολλαν οτι εχει και δεν εχει στο βραχο με αποτελεσμα να μην ξαναβγει τπτ πανω στο βραχο εκεινο...ρε φιλε πανε βγαλε να φασ οσα θεσ να φας μην μαζευεισ ασκοπα ...καταστρεφεισ αυτο που θεσ να κανεισ...τι να πω παντα υπαρχουν ζωα αλλα δεν ειναι ολοι ετσι...

Ελα ρε δικος μας και εσυ? Ψαροντουφεκας? Που πεφτεις?

Το προβλημα στη θαλασσα,δεν ειμαστε εμεις.Εμαθες που απαγορευσαν το ψαροντουφεκο στο θερμαικο,απο παλιουρι μεχρι Πλαταμωνα.Το κανανε λεει,γιατι απειλουταν η θαλασσια ζωη και ειχε μειωση αριθμου γονων η θαλασσα!!! ΑΛΛΑ οι επαγγελματιες αλλιεις,μπορουν ελευθερα να ριχνουν διχτυα στα 20 μετρα απο την ακτη,μπορουν ελευθερα να χρησημοποιουν δυναμιτιδα τιναζοντας το συμπαν στον αερα,γιατι λεει αυτο ειναι το επαγγελμα τους!!! Καταλαβαινεις για τι υποκρισια μιλαμε?

Τους πειραξα εγω που πηγαινω μια Κυριακη και βγαζω 3-4 ψαρια ( στην καλυτερη) και οχι αυτοι που καθε μερα γαζωνουν τα νερα! Φυσικα,ολοι ξερουμε οτι αυτος ο νομος ο ''οικολογικος'' ψηφιστικε για καθαρα λογους ανταγωνισμου.Η πλακα ειναι οτι ο κοινος κοσμος που δεν εχει σχεση με θαλασσα και κηνυγι,το επικροτει κιολας [i] Και αμα τους πεις και τιποτα,κανουν και τους εξυπνους,και ας μην εχουν δει ποτε τους πως ειναι η θαλασσα κατω απ την επιφανεια
    "
    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Originally posted by meteofok
      Μα δε μιλαω για ΟΛΟΥΣ τους νεους.τελος παντων,απο την προστασια της πολης και του καναπε,ολοι ξερουμε να κρινουμε τον κακο κηνυγο,ειδικα αν μπει και κανενα ποστ απο καποιον γκαζονοφιλο σε ζουγκλες κτλ.Αλλα ξερεις κατι? αυτα εγω περι κηνυγων κτλ τα θεωρω Π**ες . Αν εχουν βαρια καρυδια,ας πανε να καταγγειλουν εταιρειες κολοσους που εχουν ρημαξει τα βουνα με τα λατομια που ανοιγουν παρανομως.Ας πανε να καταγγειλουν τις εταιρειες ξυλειας που εχουν κανει τα δαση γηπεδα ποδοσφαιρου.

Ας καταγγειλουν τα ΧΚ που εχουν κανει εγκαταστασεις διασκεδασης καθε κορυφουλα,αποτελειωνοντας χλωριδα και πανιδα. Εχουν αποψηλωσει εκτασεις δασων για να φτιαξουν πιστες.Ανοιγουν παντου παρανομους χωματοδρομους να οργωνουν οι μαγκες με τις τζιπαρες τους το βουνο.Εχεις την μαγκια να πας εκει κοντρα? Με τους ερασιτεχνες ομως και αυτους που πανε ενα σαββατο να χτυπησουν ενα ζωο ( τις περισοτερες φορες πανε κ ερχονται απλα) εκει ξερεις να μας δειχνεις το ποσο φιλοζωος εισαι.
      Σε αυτες τις εταιριες ολοι μαζι πρεπει να εναντιωθουμε...Ατομικα δεν μπορει να γινει κατι..Το κυνηγι ειναι πιο ευκολο να σταματησει για αρχη γιατι και ειναι ατομικο και δεν εχει καμια ουσια πλεον(πρακτικη ουσια επιβιωσης..)...
      ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

Originally posted by boutas ski
        καλα αυτα που γραφει δεν τα κανουν ολοι...και επειδη μαλλον καποιοσ θα μου πει οτι ειμαι κυνηγοσ καμια σχεση δεν εχω μαυτα... υπαρχουν κυνηγοι που παν για να ξεκουραστουν στο δασοσ να φανε τα κρεατα που εχουν παρει απο πριν μαζι τουσ και να κυνηγησουν κατι το οποιο θα φανε την επομενη φορα...να δωσω ενα παραδειγμα εμενα μαρεσει να βγαζω χταποδια. οταν βουταω παντα πριν βγαλω κατι βλεπω αν ειναι μικρο η μεγαλο οχι τοσο για να δειξω οτι εβγαλα κανα τερασ αλλα γιατι το μικρο και δεν μπορει να φαγωθει αλλα και δεν εχει κανει ενα κυκλο στη ζωη του... βγαζω παντα 1 αντε 2 με σκοπο αποκλειστικα να φαγωθει απο μενα και την οικογενεια μου καποια στιγμη...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ... δεν σκοτωνω για την πλακα μου γιατι αν το κανω αυτο 2-3 φορεσ την αλλη φορα που θα παω δεν θα μπορεσω να φαω το χταποδακι μου...και στην τελικη ποτε δεν παω καθε μερα 2 φορεσ το μηνα ειναι καλα πιστευω...βλεπω κατι αλλουσ πανε μαζευουν μυδια και τα ορνια δεν εχουν ιδεα τι και πωσ μαζευουν και παν και ξεκολλαν οτι εχει και δεν εχει στο βραχο με αποτελεσμα να μην ξαναβγει τπτ πανω στο βραχο εκεινο...ρε φιλε πανε βγαλε να φασ οσα θεσ να φας μην μαζευεισ ασκοπα ...καταστρεφεισ αυτο που θεσ να κανεισ...τι να πω παντα υπαρχουν ζωα αλλα δεν ειναι ολοι ετσι...

Ελα ρε δικος μας και εσυ? Ψαροντουφεκας? Που πεφτεις?

Το προβλημα στη θαλασσα,δεν ειμαστε εμεις.Εμαθες που απαγορευσαν το ψαροντουφεκο στο θερμαικο,απο παλιουρι μεχρι Πλαταμωνα.Το κανανε λεει,γιατι απειλουταν η θαλασσια ζωη και ειχε μειωση αριθμου γονων η θαλασσα!!! ΑΛΛΑ οι επαγγελματιες αλλιεις,μπορουν ελευθερα να ριχνουν διχτυα στα 20 μετρα απο την ακτη,μπορουν ελευθερα να χρησημοποιουν δυναμιτιδα τιναζοντας το συμπαν στον αερα,γιατι λεει αυτο ειναι το επαγγελμα τους!!! Καταλαβαινεις για τι υποκρισια μιλαμε?

Τους πειραξα εγω που πηγαινω μια Κυριακη και βγαζω 3-4 ψαρια ( στην καλυτερη) και οχι αυτοι που καθε μερα γαζωνουν τα νερα! Φυσικα,ολοι ξερουμε οτι αυτος ο νομος ο ''οικολογικος'' ψηφιστικε για καθαρα λογους ανταγωνισμου.Η πλακα ειναι οτι ο κοινος κοσμος που δεν εχει σχεση με θαλασσα και κηνυγι,το επικροτει κιολας [i] Και αμα τους πεις και τιποτα,κανουν και τους εξυπνους,και ας μην εχουν δει ποτε τους πως ειναι η θαλασσα κατω απ την επιφανεια
        Για εμενα το κακο στην θαλασσα το κανουν οι μεγαλες τρατες....
        "
        ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

Δεν μπορεις να απαγορευσεις καποιον να εξασκει το χομπι του επειδη νομιζεις οτι καταστρεφει το περιβαλλον.Ας μπει ελεγχος οκ.Αλλα οχι απαγορευση.Αλλωστε υπαρχουν κηνυγετικοι συλογοι που κανουν εξαιρετικη δουλεια στα βουνα. Οπως κι εγω δε μπορω να σου απαγορευσω να κανεις σκι,επειδη και εσυ με την σειρα σου συντηρεις μια επιχειρηση που ζει παρασιτικα στο βουνο.
          http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Δεν μπορεις να απαγορευσεις καποιον να εξασκει το χομπι του επειδη νομιζεις οτι καταστρεφει το περιβαλλον.Ας μπει ελεγχος οκ.Αλλα οχι απαγορευση.Αλλωστε υπαρχουν κηνυγετικοι συλογοι που κανουν εξαιρετικη δουλεια στα βουνα. Οπως κι εγω δε μπορω να σου απαγορευσω να κανεις σκι,επειδη και εσυ με την σειρα σου συντηρεις μια επιχειρηση που ζει παρασιτικα στο βουνο.
            Εγω δεν μπορω να καταλαβω ομως πως γινετε να σκοτωνουμε ενα ζωο και να το θεωρουμε χομπυ...

Comment

εφοσον εμενα με ικανοποιει το ψαροντουφεκο,και το κανω αφιλοκερδος ΧΩΡΙΣ να επιβαρυνω το περιβαλλον,ειναι χομπι.Τονιζω το ΧΩΡΙΣ.Αν πχ πεσω μια μερα και αρχισω να ξυλωνω οτι κινειται,απο κακαρελακια μεχρι γοβιους,τοτε παυει να ειναι χομπι,αλλα καταστροφη περιβαλλοντος και εγω γινομαι μαλ**κας και θελω σκοτωμα.

ΑΛΛΑ,δεν δεχομαι,να με αντιμετωπιζεις ( οχι εσυ προσωπικα ετσι? ) σαν τον δολοφονο,που δε νοιαζεται για το περιβαλλον και καταστρεφει τα παντα,επειδη υπαρχουν καποιοι αθλιοι συνχομπιστες μου που κανουν το παραπανω.Αυτο με χαλαει καταλαβες? Ουτε να μου απαγορεψεις εμενα το κηνυγι επειδη ο ταδε ειναι καφρος.η ο ταδε φιλοζωος χορτοφαγος αναρτει ενα βιντεο γελοιοτητας με φανερο σκοπο.Αυτα ειναι φασιστικα πραματα και η ευκολη λυση.

Comment

εφοσον εμενα με ικανοποιει το ψαροντουφεκο,και το κανω αφιλοκερδος ΧΩΡΙΣ να επιβαρυνω το περιβαλλον,ειναι χομπι.Τονιζω το ΧΩΡΙΣ.Αν πχ πεσω μια μερα και αρχισω να ξυλωνω οτι κινειται,απο κακαρελακια μεχρι γοβιους,τοτε παυει να ειναι χομπι,αλλα καταστροφη περιβαλλοντος και εγω γινομαι μαλ**κας και θελω σκοτωμα.

ΑΛΛΑ,δεν δεχομαι,να με αντιμετωπιζεις ( οχι εσυ προσωπικα ετσι? ) σαν τον δολοφονο,που δε νοιαζεται για το περιβαλλον και καταστρεφει τα παντα,επειδη υπαρχουν καποιοι αθλιοι συνχομπιστες μου που κανουν το παραπανω.Αυτο με χαλαει καταλαβες? Ουτε να μου απαγορεψεις εμενα το κηνυγι επειδη ο ταδε ειναι καφρος.η ο ταδε φιλοζωος χορτοφαγος αναρτει ενα βιντεο γελοιοτητας με φανερο σκοπο.Αυτα ειναι φασιστικα πραματα και η ευκολη λυση.
                Kαι τι προτεινεις να γινει?!Για τους ανεγκεφαλους...

Comment

Αλλα σου ξαναλεω,εμενα ολη αυτη η ψευδοοικολογια που καλλιεργειται με ενοχλει.Εχουν διαλυσει τα βουνα και τις θαλασσες οι επαγγελματιες καθε λογης,απο ιδιοκτητες ΧΚ μεχρι ξυλοκοποι και αλλιεις και ο κοσμος ψαχνει αποδιοπομπαιο τραγο στο καμακι του ψαροντουφεκα και το οπλο του κηνυγου που παει ενα σαββατο για 5 ωρες να κανει το χουι του.

Comment

Originally posted by PEACERMAN

Kαι τι προτεινεις να γινει?!Για τους ανεγκεφαλους...

Παιδεια ειναι το παν.Και μετα κραξιμο.Εχουμε τετοιον ψαροντουφεκα στην παρεα,της νοοτροπιας '' πεφτω και πεφτει και ο βυθος μαζι μου'' και καθε φορα ετρωγε τετοιο κραξιμο που πλεον το κοψε το '' χτυπα οτι δεις'' .Πρεπει οι ιδιοι οι συλλογοι να δρασουν αναλογα.το κρατος μη περιμενεις να κανει κατι.σε εμας τους ιδιους ανατιθεται αυτη η ευθυνη.Οχι ομως με το να αφοριζουμε ολους τους ενασχολουντες με το κηνυγι.

Comment

Αλλα σου ξαναλεω,εμενα ολη αυτη η ψευδοοικολογια που καλλιεργειται με ενοχλει.Εχουν διαλυσει τα βουνα και τις θαλασσες οι επαγγελματιες καθε λογης,απο ιδιοκτητες ΧΚ μεχρι ξυλοκοποι και αλλιεις και ο κοσμος ψαχνει αποδιοπομπαιο τραγο στο καμακι του ψαροντουφεκα και το οπλο του κηνυγου που παει ενα σαββατο για 5 ωρες να κανει το χουι του.
                      Kαι παλι ομως δεν δικαιολογειται ο κυνηγος που παει ενα σαββατο για 5 ωρες να σκοτωσει μια ζωη...Δικιο εχεις για τα μεγαλα κεφαλια..αλλα και παλι δεν δικαιολογο το κυνηγο..Για εμενα το ιδιο εγκλημα κανουν..Απλα ο κυνηγος το κανει σε μικροτερη εκταση..

Comment

Αποψεις ειναι αυτες,σεβαστες[i]

Σαν ζωοτεχνης παντως,σου λεω οτι καθε μερα,σφαζονται χιλιαδες ζωα για να γεμησουν τις κοιλιες μας.ΟΚ αυτα ανοικουν στην κατηγορια των κτηνοτροφικων ζωων,αλλα δεν παυει να ειναι ζωη! Βλεπεις ειναι φαυλος κυκλος το θεμα,και απο τα λιγα επισης θεματα που ολοι εχουν δικιο.
                        "

Comment

Originally posted by iordanis-xenia2

το 90% των κυνηγων το κανουνε για να λοιπουνε απο το σπιτι και να εχουν αλοθι για να γ_____νε καμια γκομενα .... μετα πανε αγοραζουνε κανενα λαγο λασπονουνε τις μποτες σε καμια οικοδομη με λασπη και πανε σπιτι και το παιζουνε ανετοι....

αλλα οταν η γυναικα τους καθαριζει τον λαγο δεν βρισκει σκαγια μεσα και γινεται της π___νας μετα στο σπιτι . [i]

"
                          http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0

Comment

Αποψεις ειναι αυτες,σεβαστες[i]

Σαν ζωοτεχνης παντως,σου λεω οτι καθε μερα,σφαζονται χιλιαδες ζωα για να γεμησουν τις κοιλιες μας.ΟΚ αυτα ανοικουν στην κατηγορια των κτηνοτροφικων ζωων,αλλα δεν παυει να ειναι ζωη! Βλεπεις ειναι φαυλος κυκλος το θεμα,και απο τα λιγα επισης θεματα που ολοι εχουν δικιο.
                            Φυσικα και οι αποψεις ειναι σεβαστες..Δημοκρατια εχουμε....Ετσι και αλλιος ομως θελει πολυ κουβεντα ολο αυτο..Και πιο πολυ με τους υπευθυνους...
                            "

Comment

Originally posted by south coast
                              και απο το σπιτι φευγουν με την καραμπινα για να γ..........??Θα μας τρελανεις??

Υπαρχει μεγαλο ποσοστο κυνηγων που ειναι πολυ πιο οικολογοι και απο τους ιδιους τους οικολογους.Τωρα αυτες τις μπουρδες που λεει το αρθρο για σπουργιτια και γατες δεν υπαρχουν

Και ολοι αυτοι οι αετοι και τα γερακια που χαθηκαν?????????????

Οσους παντως κυνηγους ξερω ολοι εχουν απο ενα τετοιο εκπληκτικο πουλι βαλσαμωμενο![i]"

Comment

Originally posted by PEACERMAN
                                <a href=http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&amp;aid=78341&amp;cid=4" target="_blank">http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&amp;aid=78341&amp;cid=4</a>
                                ένα δεν πειράζει

εδώ οι ντόπιοι το κάνουν εμπόριο. αυτοί που έχουν ταβέρνες σκοτώνουν και 60 αγριογούρουνα την χρονιά και τα μαγειρεύουν στους πελάτες.
                                μου λεγε ότι το προηγούμενο ΣΚ έβγαλε 4 μεγάλα και μεχρι τωρα 20... καλά πάει η χρονιά.
                                αλλά αυτά όλα εκτός ότι απαγορεύονται (μέχρι 2/ημερα για λαγό, γουρούνι λογικά είναι 1 ) είναι και μαυρα.

Edited by: gatzos "

Comment

Working...
                                X