καλα αυτα που γραφει δεν τα κανουν ολοι...και επειδη μαλλον καποιοσ θα μου πει οτι ειμαι κυνηγοσ καμια σχεση δεν εχω μαυτα... υπαρχουν κυνηγοι που παν για να ξεκουραστουν στο δασοσ να φανε τα κρεατα που εχουν παρει απο πριν μαζι τουσ και να κυνηγησουν κατι το οποιο θα φανε την επομενη φορα...να δωσω ενα παραδειγμα εμενα μαρεσει να βγαζω χταποδια. οταν βουταω παντα πριν βγαλω κατι βλεπω αν ειναι μικρο η μεγαλο οχι τοσο για να δειξω οτι εβγαλα κανα τερασ αλλα γιατι το μικρο και δεν μπορει να φαγωθει αλλα και δεν εχει κανει ενα κυκλο στη ζωη του... βγαζω παντα 1 αντε 2 με σκοπο αποκλειστικα να φαγωθει απο μενα και την οικογενεια μου καποια στιγμη...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ... δεν σκοτωνω για την πλακα μου γιατι αν το κανω αυτο 2-3 φορεσ την αλλη φορα που θα παω δεν θα μπορεσω να φαω το χταποδακι μου...και στην τελικη ποτε δεν παω καθε μερα 2 φορεσ το μηνα ειναι καλα πιστευω...βλεπω κατι αλλουσ πανε μαζευουν μυδια και τα ορνια δεν εχουν ιδεα τι και πωσ μαζευουν και παν και ξεκολλαν οτι εχει και δεν εχει στο βραχο με αποτελεσμα να μην ξαναβγει τπτ πανω στο βραχο εκεινο...ρε φιλε πανε βγαλε να φασ οσα θεσ να φας μην μαζευεισ ασκοπα ...καταστρεφεισ αυτο που θεσ να κανεισ...τι να πω παντα υπαρχουν ζωα αλλα δεν ειναι ολοι ετσι...
το 90% των κυνηγων το κανουνε για να λοιπουνε απο το σπιτι και να εχουν αλοθι για να γ_____νε καμια γκομενα .... μετα πανε αγοραζουνε κανενα λαγο λασπονουνε τις μποτες σε καμια οικοδομη με λασπη και πανε σπιτι και το παιζουνε ανετοι....
αλλα οταν η γυναικα τους καθαριζει τον λαγο δεν βρισκει σκαγια μεσα και γινεται της π___νας μετα στο σπιτι . [i]"
no freeride no life!!!!!
no kitesurfing no life!!!!
no snowkite no life!!!!
no snow no future!!!!
και απο το σπιτι φευγουν με την καραμπινα για να γ..........??Θα μας τρελανεις??
Υπαρχει μεγαλο ποσοστο κυνηγων που ειναι πολυ πιο οικολογοι και απο τους ιδιους τους οικολογους.Τωρα αυτες τις μπουρδες που λεει το αρθρο για σπουργιτια και γατες δεν υπαρχουν
καλα αυτα που γραφει δεν τα κανουν ολοι...και επειδη μαλλον καποιοσ θα μου πει οτι ειμαι κυνηγοσ καμια σχεση δεν εχω μαυτα... υπαρχουν κυνηγοι που παν για να ξεκουραστουν στο δασοσ να φανε τα κρεατα που εχουν παρει απο πριν μαζι τουσ και να κυνηγησουν κατι το οποιο θα φανε την επομενη φορα...να δωσω ενα παραδειγμα εμενα μαρεσει να βγαζω χταποδια. οταν βουταω παντα πριν βγαλω κατι βλεπω αν ειναι μικρο η μεγαλο οχι τοσο για να δειξω οτι εβγαλα κανα τερασ αλλα γιατι το μικρο και δεν μπορει να φαγωθει αλλα και δεν εχει κανει ενα κυκλο στη ζωη του... βγαζω παντα 1 αντε 2 με σκοπο αποκλειστικα να φαγωθει απο μενα και την οικογενεια μου καποια στιγμη...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ... δεν σκοτωνω για την πλακα μου γιατι αν το κανω αυτο 2-3 φορεσ την αλλη φορα που θα παω δεν θα μπορεσω να φαω το χταποδακι μου...και στην τελικη ποτε δεν παω καθε μερα 2 φορεσ το μηνα ειναι καλα πιστευω...βλεπω κατι αλλουσ πανε μαζευουν μυδια και τα ορνια δεν εχουν ιδεα τι και πωσ μαζευουν και παν και ξεκολλαν οτι εχει και δεν εχει στο βραχο με αποτελεσμα να μην ξαναβγει τπτ πανω στο βραχο εκεινο...ρε φιλε πανε βγαλε να φασ οσα θεσ να φας μην μαζευεισ ασκοπα ...καταστρεφεισ αυτο που θεσ να κανεισ...τι να πω παντα υπαρχουν ζωα αλλα δεν ειναι ολοι ετσι...
και απο το σπιτι φευγουν με την καραμπινα για να γ..........??Θα μας τρελανεις??
Υπαρχει μεγαλο ποσοστο κυνηγων που ειναι πολυ πιο οικολογοι και απο τους ιδιους τους οικολογους.Τωρα αυτες τις μπουρδες που λεει το αρθρο για σπουργιτια και γατες δεν υπαρχουν
Αυτο βεβαια δεν στεκει και πολυ..Πως γινετε να εισαι ''οικολογος'' και να σκοτωνεις ενα ζωο?
ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!
Αυτο βεβαια δεν στεκει και πολυ..Πως γινετε να εισαι ''οικολογος'' και να σκοτωνεις ενα ζωο?
ψαρι τρως?
Nαι αλλα εχουμε ''πει'' σαν ανθρωποτητα οτι θα εχουμε ενα μερος παραγωγης ζωων(και αυτο ασχημα ακουγεται..αλλα καπως πρεπει να επιβιωσουμε)και ετσι δεν υπαρχει λογος να τρεφομαστε απο αγρια ζωα..!
ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!
Aπορω πως ειστε τοσο απολυτοι μερικοι που ανεβαζετε και ποσοστο ζωωτητας!!
Και εγω ειμαι κατα αυτου του χομπι, ΑΛΛΑ, μπορω να το ασπαστω με ενα μετρο, και οχι με το να σκοτωνεις το οτιδηποτε δεις μπροστα σου...
Πχ εγω ποτε δε θα σηκωνα καραμπινα για ελαφι...Κ ομως καποιοι το κανουν.
Ουτε πουλια θα μπορουσα να σκοτωσω κ γενικα δε το θελω το κυνηγι, αλλα εχω θειο, ο οποιος ειναι ειναι σωστος , πηγαινει παντα σε περιοχες που επιτρεπεται, την εποχη που επιτρεπεται... Και δε το λεω επειδη ειναι θειος μ, σε αυτα δεν εχω κολληματα να κραξω καποιον οταν βλεπω οτι εχει αδικο...
Αρα τυχαινει να ναι στο 1% του κηνυγου-μη ζωου? Μην τα βαζετε ολα σε ενα σακουλι, υπαρχουν και οι μεν, αλλα και οι δε...
Υ.Γ: το ψαρεμα απο την αλλη ειναι η αγαπη μου, ειδικα απο τη βαρκα που εχει και σασπενσ... Το λυπαμαι απο τη μια , αλλα απο την αλλη , θα φαω π θα φαω ψαρι, το να κανω κ το χομπι μ σε αυτη την περιπτωση δε μ αλλαζει κατι..
Αλλο ενα βιντεο απο καποιον χαζορομαντικο φιλοζωο που τρεφεται με γκαζον και κυκλοφορει γυμνος στους δρομους σε διαδηλωσεις κατα της γουνας. Ημαρτον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ.Εχει και σωστους τυπους,ειδικα οι νεοι ξερουν να σεβονται το περιβαλλον δεν ειναι οπως οι χωριατοπαππουδες που χτυπανε οτι κινειται.Και σαν ψαροντουφεκας το ξερω αυτο.Οι νεοι εχουν παιδεια σε σχεση με τους ποιο μεγαλους.
Απο την αλλη,ειναι απαραδεκτο αυτο το ποστ στο ζουγκλα,το οποιο καλλιεργει με πολυ παραπλανιτικο τροπο το οτι κηνυγος= καθικι ανθρωπος.Και εγω κηνυγος ειμαι αλλα ποτε δεν χτυπησα μικρο ψαρι.Βεβαια τι αλλο θα περιμεναμε απο το ζουγκλα gr,το οποιο δημοσιευει αρθρα ανυπογραφα.Αυτο τα λεει ολα. Edited by: meteofok
http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Οπως γινεται να εισαι οικολογος και να επιτρεπεις ακομα την χρηση δυναμιτιδας στις θαλασσες επειδη πηρες ουκ ολιγα ''τουβλα'' για να μην πεις κουβεντα.Αναφερομαι σε πασιγνωστη οικολογικη οργανωση.Και την ''δραση'' της στον θερμαικο κολπο και την χαλκιδικη.
http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Αλλο ενα βιντεο απο καποιον χαζορομαντικο φιλοζωο που τρεφεται με γκαζον και κυκλοφορει γυμνος στους δρομους σε διαδηλωσεις κατα της γουνας. Ημαρτον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ.Εχει και σωστους τυπους,ειδικα οι νεοι ξερουν να σεβονται το περιβαλλον δεν ειναι οπως οι χωριατοπαππουδες που χτυπανε οτι κινειται.Και σαν ψαροντουφεκας το ξερω αυτο.Οι νεοι εχουν παιδεια σε σχεση με τους ποιο μεγαλους.
Απο την αλλη,ειναι απαραδεκτο αυτο το ποστ στο ζουγκλα,το οποιο καλλιεργει με πολυ παραπλανιτικο τροπο το οτι κηνυγος= καθικι ανθρωπος.Και εγω κηνυγος ειμαι αλλα ποτε δεν χτυπησα μικρο ψαρι.Βεβαια τι αλλο θα περιμεναμε απο το ζουγκλα gr,το οποιο δημοσιευει αρθρα ανυπογραφα.Αυτο τα λεει ολα.
Παντος σε αυτο το λινκ αυτος που ειναι πανω απο τους λυκους ειναι νεος..Δεν νομιζω να εχει και μεγαλη παιδεια..
<a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=20891" target="_blank">http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=20891</a>
"
Μα δε μιλαω για ΟΛΟΥΣ τους νεους.τελος παντων,απο την προστασια της πολης και του καναπε,ολοι ξερουμε να κρινουμε τον κακο κηνυγο,ειδικα αν μπει και κανενα ποστ απο καποιον γκαζονοφιλο σε ζουγκλες κτλ.Αλλα ξερεις κατι? αυτα εγω περι κηνυγων κτλ τα θεωρω Π**ες . Αν εχουν βαρια καρυδια,ας πανε να καταγγειλουν εταιρειες κολοσους που εχουν ρημαξει τα βουνα με τα λατομια που ανοιγουν παρανομως.Ας πανε να καταγγειλουν τις εταιρειες ξυλειας που εχουν κανει τα δαση γηπεδα ποδοσφαιρου.
Ας καταγγειλουν τα ΧΚ που εχουν κανει εγκαταστασεις διασκεδασης καθε κορυφουλα,αποτελειωνοντας χλωριδα και πανιδα. Εχουν αποψηλωσει εκτασεις δασων για να φτιαξουν πιστες.Ανοιγουν παντου παρανομους χωματοδρομους να οργωνουν οι μαγκες με τις τζιπαρες τους το βουνο.Εχεις την μαγκια να πας εκει κοντρα? Με τους ερασιτεχνες ομως και αυτους που πανε ενα σαββατο να χτυπησουν ενα ζωο ( τις περισοτερες φορες πανε κ ερχονται απλα) εκει ξερεις να μας δειχνεις το ποσο φιλοζωος εισαι. Edited by: meteofok
Comment