Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψυχρή εισβολή εν'όψει!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by MountExplorer
    βιαζεστε πολυ... εδω ακομα δεν στεριωσε χιονι στα πολυ ορεινα και θελετε και στην παρνηθα?
    Πρωτα πρεπει να το στρωσει στα 2900....2500.....2000 και μετα να κατεβει κατω απο τα 1500.

Αυτά πάνε τώρα ίσχυαν παλιότερα. Τώρα χιόνιζει πρώτα στη θάλασσα και μετά στα ορεινά[i] Πάρε παράδειγμα τον Νοέμβρη του 2006 που χιόνισε κατευθείαν στα πεδινά της Εύβοιας όταν ο Όλυμπος πάλευε με πασπάλες στα ψηλά του καλή ώρα όπως τώρα... Οπότε και η Πάρνηθα θα χιονιστεί μια χαρά πιστεύω, αν βγουν οι θερμοκρασίες, εν αντιθέσει με τον Χορτιάτη που να φάει τα ξερόκρυα πάλι..."
    http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
      Την Κυριακη η Παρνηθα απο τα 1100 θα εχει χιονι
      Και ως τη Δευτέρα μπορεί να χιονίσει και από τα 900μ.

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

καλα δεν ακουσατε σακη μην περιμενετε χιονια δεν ειπε για χιονια πουθενα
        katsounis

Comment

Μην λετε τετοια γιατι καποια τζιμανια θα αρχισουν να τολμανε να ρωτανε και για βορεια προαστια...!!!!Μεχρι εκει μπορει να φτασει ο παροξυσμος...[i]"
          Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
          http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

Originally posted by katsounis
            καλα δεν ακουσατε σακη μην περιμενετε χιονια δεν ειπε για χιονια πουθενα
            Kαι τι είναι ο Σάκης ρε μεγάλε; Αυθεντία;’σε που την Αττική δεν την πιάνει τις περισσότερες φορές.
            Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

makari re mikre na doume xionaki
              katsounis

Comment

Originally posted by Meteolarissa

Μην λετε τετοια γιατι καποια τζιμανια θα αρχισουν να τολμανε να ρωτανε και για βορεια προαστια...!!!!Μεχρι εκει μπορει να φτασει ο παροξυσμος...[i]
                καλοοοοοο
                "

Comment

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΩΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ 3-4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΟΙ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΔΛΔ.
                  WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

Originally posted by Meteolarissa

Μην λετε τετοια γιατι καποια τζιμανια θα αρχισουν να τολμανε να ρωτανε και για βορεια προαστια...!!!!Μεχρι εκει μπορει να φτασει ο παροξυσμος...[i]
                    Ποπο ζορι....
                    "
                    Σαν εκείνη τη στιγμή που ο ήλιος κρυβόταν
                    Εσύ γελούσες.Ο χειμώνας δε θα ρθει.

Comment

• Originally posted by Meteolarissa

Μην ανησυχεις ο παροξυσμός θα έρθει στην ώρα του!
                      "
                      Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• pantos ego enan paroksismo ton exo[i]"

Comment

• Το ξερω Νικο μου...απο σοβαρους ανθρωπους ξερω οτι γνωριζουν ποτε θα ερθει ....Λεω για τα τζιμανια που θα αρχισουν απο τα 1000 στα 700 κατι νιφαδες και πιθανο και στα τελευαταια γκλνετριμιια του Διονυσου ή του αγ στεφανου να δουνε καμμια νιφαδα και παει λεγοντας μεχρι να φτασουμε στο μεγαλο ζορι την Ομονοια και να παρασφικτουμε(θα μας φυγει και καμμια)[i]..

καλα αμα ερθει και κανενα -2 εκει φτανουμε σε ασφυκτικες καταστασης φιλε aqua77...

Eκει βαζουμε μασκες γιατι κινδυνεουμε να μας ποδοπατησουν....

Το χαιρεσαι και δεν σε κατηγορω...aqua77....Το τελος απο αυτο το χαλι να μπορουσες να μου πεις να χαιρομουνα και εγω λιγο!!!!

"
                          Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
                          http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• [i]
                            "
                            WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

• Το μόνο καλό είναι ότι θα πέσει η θερμοκρασία αρκετά έως πολύ σε ποιο κοντά στην εποχή επίπεδα...και θα θυμίσει λίγο χειμώνα..γιατί από φαινόμενα αστα να πάνε...ελπίζω να ναι η τελευταία φορά που ρχεται ξερή εισβολή...
                              Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                              Κάμερες Μακροχωρίου:
                              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                              http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• [QUOTE=Meteolarissa] Το ξερω Νικο μου...απο σοβαρους ανθρωπους ξερω οτι γνωριζουν ποτε θα ερθει ....Λεω για τα τζιμανια που θα αρχισουν απο τα 1000 στα 700 κατι νιφαδες και πιθανο και στα τελευαταια γκλνετριμιια του Διονυσου ή του αγ στεφανου να δουνε καμμια νιφαδα και παει λεγοντας μεχρι να φτασουμε στο μεγαλο ζορι την Ομονοια και να παρασφικτουμε(θα μας φυγει και καμμια)[i]..

καλα αμα ερθει και κανενα -2 εκει φτανουμε σε ασφυκτικες καταστασης φιλε aqua77...

Eκει βαζουμε μασκες γιατι κινδυνεουμε να μας ποδοπατησουν....

Το χαιρεσαι και δεν σε κατηγορω...aqua77....Το τελος απο αυτο το χαλι να μπορουσες να μου πεις να χαιρομουνα και εγω λιγο!!!!

[/QUOTΕ

Δεν καταλαβαίνω αυτή σου τη εμπάθεια...Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...Εγώ με +2 στα 850 πιστεύω ότι θα χιονίσει στην Πρέβεζα!Ποιο το πρόβλημα;Δεν είμαι σοβαρός αν πιστευω κάτι τέτοιο;’σχετος ναι,εμπαθής ναι...Και τέτοιοι ''ασόβαροι'' κατ'εσένα υπάρχουν απ'όλα τα μέρη της Ελλάδας να ξέρεις...
                                Εγώ πάντως όταν είναι να χιονίσει Λάρισα θα χαρώ και θα σου πω μακάρι να ρίξει μισό μετρο....και να το χαρείτε...
                                Και περιμένω και από σένα το ίδιο...σαν καιροτρελλαμένος που είσαι...
                                "

Comment

Working...
                                X