Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψυχρή εισβολή εν'όψει!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ειναι δυστυχως καθαρα προσηνεμο και δυστυχωσ για μας θα φαμε το κρυο ενω οι φιλοι μας κατω απο Βολο θα δουν τα βουνα τους να ασπριζουν.Σε γενικες γραμμες ομωσ οταν σας ελεγα για μετα τις 28 οι περισοτεροι σφυριζατε αδιαφορα να λοιπον που σιγα σιγα βγαινει και δυστυχως για μας οχι για την Βορεια χωρα αλλα για τα προσηνεμα.Τελικα ειχε δικιο ο Mountain ναι η οχι [i]"
    mountain

Comment

ακομα ειναι νωρις.... πολλα μπορουν να αλλαξουν μεχρι να επαληθευτει το μοντελο.

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
        Originally posted by civilathens
        Φαίνεται ότι σιγά σιγά λήγει η και αυτή η βροχοπερίοδος και περνάμε σε νέα ενδιαφέρουσα φάση με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.Θα ανάψουν τα πρώτα καλοριφέρ και τζάκια ενώ στην Αττική με τα τώρα στοιχεία φαίνεται να πλησιάζουμε το 0 στα 850.Επίσης φαίνεται και λίγος υετός.Θα πέσουν άραγε οι πρώτες νιφάδες στην Αττική? Ας το παρακολουθήσουμε νομίζω έχει ενδιαφέρον.
        ασχετο αλλα ακομη δεν τα αναψατε εκει????ηρωες!!!!εδω εχουμε ψωφολογησει
        Kι εμεις ακομα δεν εχουμε αναψει καλοριφερ.17C εχουμε εσωτερικη θερμοκρασια.

Comment

Κι εγω δεν εχω αναψει καλοριφερ μεχρι στιγμης, μονο τζακακι 2 βραδια για να σπασει η υγρασια...

Αλλα απο Σαββατο με βαση αυτα που δειχνει...παμε γερα για τα πρωτα κρυα και την πρωτη πασπαλιτσα στην Παρνηθα.....1/11 και ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ !!!!!!!!!!!
          ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΛΗΔΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΨΥΧΡΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΑ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΧΙΟΝΙΑ.
            WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

θα εχουμε ψυχρη εισβολη τελικα απο αρχες νοεμβρη η οχι?
              ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
                WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

Σιγουρα θα χουμε φαινομενα , με το χαμηλο σε αυτο το σημειο και καλη υποστηρηξη οπως το χει τωρα ο Τζιφος, την κυριακη οσοι θα ανεβουν Παρνηθα θα δουν την 1η χιονοπτωση για φετος απο κοντα!

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                  2008-2002-2004-2006

Comment

Originally posted by frozed2
                    Σιγουρα θα χουμε φαινομενα , με το χαμηλο σε αυτο το σημειο και καλη υποστηρηξη οπως το χει τωρα ο Τζιφος, την κυριακη οσοι θα ανεβουν Παρνηθα θα δουν την 1η χιονοπτωση για φετος απο κοντα!

[i]
                    "

Comment

Μειωθηκε ο υετος απο το τελευταιο run...ενω και η ψυχρη εισβολη ενα -1 με -2 κατεβαζει στα μερη μας! Οχι οτι μας χαλαει...
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Πολυ καλο ειναι και το -1 με -2..Σιγα σιγα να κρυωνει..Τωρα αν ασπρισει και καποιο βουνο(οποιοδηποτε βουνο) ακομα καλυτερα!
                        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαιρεστε κάποιοι βόρειοι,τζάμπα μάγκα χειμώνα βλέπε ξερόκρυα δεν θέλω προτιμώ το σημερινό 18άρι πού έχει με φραπεδάκι παρά αυτές τις ψευτοεισβολές και δεν φαίνεται τίποτε στο μέλλον πολλή δυσκοιλιότητα βλέπω φέτος
                          Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                          http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                          WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Originally posted by mitsarantoltso
                            δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαιρεστε κάποιοι βόρειοι,τζάμπα μάγκα χειμώνα βλέπε ξερόκρυα δεν θέλω προτιμώ το σημερινό 18άρι πού έχει με φραπεδάκι παρά αυτές τις ψευτοεισβολές και δεν φαίνεται τίποτε στο μέλλον πολλή δυσκοιλιότητα βλέπω φέτος

καλήτερα ξερόκρυο παρά ζέστη με υγρασία όλο το χειμώνα, και εμπασι περιπτώση δεν είναι όλα τα μέρη έτσι, σε εμάς χιονίζει με το παραμικρό, κυρίως προς Κιλκίς μεριά
                            Edited by: Gary

Comment

Εγω τα σημερινα 20αρια τα θελω το Μαιο...
                              Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Βλεπω Παρνασσο-Χελμο να βαζουν τις πρωτες καλες βασεις για τα μεγαλα χιονια το ΣΚ....

Comment

Working...
                                X