Originally posted by makaros
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παρνασσος 2009-2010
Collapse
X
-
ψησε καλυτερα 2 κιλα μπριζολες που ειναι και σιγουρακι"Originally posted by vanzelΑν γίνει κάτι τέτοιο ψήνομαι κι εγώ για Τετάρτη...Αλλά δύσκολο...Originally posted by makarosΤο ΜΕΤΕΟ δίνει όλη την τρίτη μέχρι και πρωί τετάρτης ασθενής χιονοπτώσεις!! Λέτε να βάλει τίποτε και να τσουλήσουμε τα Φώτα ρε παιδιά? Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και το Καρπενήσι είναι μακριά από Αθήνα!!!!<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" />
Comment
-
ε και ? για εδω λεω εγωOriginally posted by antono2Πλεον φιλε μου ενημερωση απο το site τους www.parnassos-ski.gr και με φωτο ενημερωση σχεδον καθημερινα .Originally posted by KAPTENKαμια μα καμια ενημερωση απο την διοικηση του ΧΚΠ στο φορουμ
Comment
-
Η πολτικη τους πλεον ειναι απο το site τους οπως και των καλαβρυτων ..τωρα γιατι και πως δεν ξερω παραπανω .Originally posted by KAPTENOriginally posted by antono2Πλεον φιλε μου ενημερωση απο το site τους www.parnassos-ski.gr και με φωτο ενημερωση σχεδον καθημερινα .Originally posted by KAPTENKαμια μα καμια ενημερωση απο την διοικηση του ΧΚΠ στο φορουμ
ε και ? για εδω λεω εγω
Comment

<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
Comment