Originally posted by MountExplorer
ο περικλης φαινεται να εχει πανω απο μισο μετρο χιονι.δες τους χιονοφραχτες
[i]"
"
ffice
ffice" /> Είδαμε ότι πρόκειται για ένα αμφίβολης χρησιμότητας και υψηλού επιχειρηματικού (και όχι μόνο) ρίσκου, σχέδιο που όποιος το αναλάβει θα ζητήσει τα συνήθη ανταλλάγματα ( λεόντειες σ συμπράξεις, real estate, αναθέσεις κλπ). Γιατί λοιπόν το ΧΚΠ αποφάσισε να ασχοληθεί με μια περιθωριακή δραστηριότητα όπως το κατ-σκι.? Δεν θα προσποιηθώ ότι εχω βρεί τόν μίτο στις συμβάσεις και στην πολιτική του ΧΚΠ. Μπορεί να θέλει να κάνει επεχταση , μπορεί να θέλει να δικαιολογήσει την κατά ένα μήνα παράταση των συμβάσεων, μπορεί να θέλει να αγοράσει κατ-σκι, μπορεί να προσπαθεί να καλύψει τις <ογδοντάρες>, μπορεί ο διευθυντής απλά να <τρελάθηκε> στην προσπάθεια να ευχαριστήσει και να σπάει τις ερπύστριες των ρατράκ στο ρηχό χιονάκι. ΑΒΥΣΣΟΣ και το πιθανότερο τίποτα από όλα αυτά, απλά έτσι τους βγήκε, όπως όλα όσα κάνουν, στο κάτω-κάτω κράτος είναι
.Αν χτυπήσουν μπιέλα τα ρατράκ το 30αρι ναν καλά, αν σπάσει ερπύστρια το 30αρι ναν καλά, αν έχουμε κανά γλυστριματάκι, τ0 30αρι ναν καλά, καμιά αγωγούλα (εκείνη του Ηρακλή τι κάνει?), το 30αρι ναν καλά
.. Από οικολογικά τώρα, έλα καλέ, κυνηγοί είμαστε? Πως ήταν εκείνο το επιχείρημα, α ναι <τα τελεφερίκ είναι οικολογικό μέσω συγκοινωνίας>, κάνετε και συγκοινωνιακό έργο λοιπόν, η διαδρομή σαλέ -προφήτης Ηλίας καλύπτεται από το τριπλό
. Παρόμια το ΚΤΕΛ λιάκουρα εξυπηρετείται από ρατράκ. Αστεία πράγματα. Και τελευταίο μερικά λογάκια για τον κίνδυνο. Μου άρεσε πολύ εκείνο το λαμβάνουμε τα <αναγκαία μέτρα>. Δεν τα ανακοινώνετε και λίγο να κάνετε παγκόσμια πρωτοτυπία, μιας και τυποποίηση κανόνων κατ-σκι δεν υπάρχει ακόμα (το κοντινότερο παράδειγμα που ξέρω στο καιμακ είναι εκδρομές
).Αν κρίνουμε από τον Λούσιο μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος
."
ffice
ffice" /> Είδαμε ότι πρόκειται για ένα αμφίβολης χρησιμότητας και υψηλού επιχειρηματικού (και όχι μόνο) ρίσκου, σχέδιο που όποιος το αναλάβει θα ζητήσει τα συνήθη ανταλλάγματα ( λεόντειες σ συμπράξεις, real estate, αναθέσεις κλπ). Γιατί λοιπόν το ΧΚΠ αποφάσισε να ασχοληθεί με μια περιθωριακή δραστηριότητα όπως το κατ-σκι.? Δεν θα προσποιηθώ ότι στον κυκεώνα που ονομάζετε ΧΚΠ και στα σκοτεινά όρια της μαύρης τρύπας του έχω βρει τον μίτο. Μπορεί να θέλει να βάλει πόδι στο υπόλοιπο βουνό, μπορεί να θέλει να δικαιολογήσει την κατά ένα μήνα παράταση των συμβάσεων, μπορεί να θέλει να αγοράσει κατ-σκι, μπορεί να προσπαθεί να καλύψει τις <ογδοντάρες>, μπορεί ο διευθυντής απλά να <τρελάθηκε> στην προσπάθεια να ευχαριστήσει και να σπάει τις ερπύστριες των ρατράκ στο ρηχό χιονάκι. ΑΒΥΣΣΟΣ και το πιθανότερο τίποτα από όλα αυτά, απλά έτσι τους βγήκε, όπως όλα όσα κάνουν, στο κάτω-κάτω κράτος είναι
.Αν χτυπήσουν μπιέλα τα ρατράκ το 30αρι ναν καλά, αν σπάσει ερπύστρια το 30αρι ναν καλά, αν έχουμε κανά γλυστριματάκι, τ0 30αρι ναν καλά, καμιά αγωγούλα (εκείνη του Ηρακλή τι κάνει?), το 30αρι ναν καλά
.. Από οικολογικά τώρα, έλα καλέ, κυνηγοί είμαστε? Πως ήταν εκείνο το επιχείρημα, α ναι <τα τελεφερίκ είναι οικολογικό μέσω συγκοινωνίας>, κάνετε και συγκοινωνιακό έργο λοιπόν, η διαδρομή σαλέ -προφήτης Ηλίας καλύπτεται από το τριπλό
. Παρόμια το ΚΤΕΛ λιάκουρα εξυπηρετείται από ρατράκ. Αστεία πράγματα. Και τελευταίο μερικά λογάκια για τον κίνδυνο. Μου άρεσε πολύ εκείνο το λαμβάνουμε τα <αναγκαία μέτρα>. Δεν τα ανακοινώνετε και λίγο να κάνετε παγκόσμια πρωτοτυπία, μιας και τυποποίηση κανόνων κατ-σκι δεν υπάρχει ακόμα (το κοντινότερο παράδειγμα που ξέρω στο καιμακ είναι εκδρομές
."
ffice
ffice" /> Είδαμε ότι πρόκειται για ένα αμφίβολης χρησιμότητας και υψηλού επιχειρηματικού (και όχι μόνο) ρίσκου, σχέδιο που όποιος το αναλάβει θα ζητήσει τα συνήθη ανταλλάγματα ( λεόντειες σ συμπράξεις, real estate, αναθέσεις κλπ). Γιατί λοιπόν το ΧΚΠ αποφάσισε να ασχοληθεί με μια περιθωριακή δραστηριότητα όπως το κατ-σκι.? Δεν θα προσποιηθώ ότι στον κυκεώνα των συμβασεων του ΧΚΠ και στα σκοτεινά όρια της μαύρης οικονομικής του τρύπας έχω βρει τον μίτο. (Αλλωστε ως φορολογούμενος πολίτης εχω κάθε δικαίωμα (και υποχρέωση) να ελέγχω τα οικονομικά της ΕΤΑ ΑΕ). Μπορεί να θέλει να βάλει <πόδι> στο υπόλοιπο βουνό, μπορεί να θέλει να δικαιολογήσει την κατά ένα μήνα παράταση των συμβάσεων, μπορεί να θέλει να αγοράσει κατ-σκι, μπορεί να προσπαθεί να καλύψει τις <ογδοντάρες>, μπορεί η διευθηνση ,απλά να <τρελάθηκε> στην προσπάθεια να ευχαριστήσει και να σπάει τις ερπύστριες των ρατράκ στο ρηχό χιονάκι. ΑΒΥΣΣΟΣ και το πιθανότερο τίποτα από όλα αυτά, απλά έτσι τους βγήκε, όπως όλα όσα κάνουν, στο κάτω-κάτω κράτος είναι
. 
Comment