Εντάξει με τα έντομα... τί έγινε, έριξε τίποτα εκεί πάνω; Οι θερμοκρασίες πλέον αρχίζουν να πέφτουν! Αν μαζευτεί και κανένα συννεφάκι καλά θα είμαστε!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010
Collapse
X
-
Originally posted by bjorgΕντάξει με τα έντομα... τί έγινε, έριξε τίποτα εκεί πάνω; Οι θερμοκρασίες πλέον αρχίζουν να πέφτουν! Αν μαζευτεί και κανένα συννεφάκι καλά θα είμαστε!
Που πεφτει η θερμοκρασια???
Με κοντομανικα ειμαι ακομα τα μεσημερια.....
Ο χειμωνας κανει απεργια διαρκειας και πανελλαδικα δεν θα πεσει νιφαδα και για τις επομενες 10 μερες τουλαχιστον......
Γενικα θα αργησει να μπει ο χειμωνας.....[i]"
Comment
-
Παιδία γεια σας και απο εμένα!!!!Καλό χειμώνα να έχουμε!!!!!
Μην απογοητεύεστε ταπεινή μου άποψη είναι πως αν και αργεί να έρθει θα έρθει τελικά και μάλιστα πολυ δυναμικά!!!!Λίγο υπομονή ακόμα 6 μήνες περιμέναμε τι στο διά..... στις 15-20 ημέρες θα κολήσουμε!!!!!!που είναι το χιόνι οεο.....
Comment
-
Ξέρω 'γω ρε γαμώτο... φταίει η αναμονή; Κάθε μέρα που μπαίνω στο αμάξι κοιτάζω τη θερμοκρασία. Αν είναι κάτω από 10 χαίρομαι, μιας και με το Χ.Κ.Καλαβρύτων το Μαρούσι έχει πάνω από 10 βαθμούς διαφορά. Τις τελευταίες μέρες το θερμόμετρο δείχνει γύρω στους 8 (τα πρωινά)... άντε να γεμίσουν κι οι ουρανοί... που θα πάει θα το ρίξει το χιονάκι! Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά.
Comment
-
πηρα τηλ πριν απο λιγο τον θεο αλλα ειχε δουλειες και του αφησα μηνυμα...
παντως καπου πηρε το αυτι μου οτι εχει συγχιστει με την γριπη και δεν ξερει τι να κανει με τα εμβολιο...
επισης οι φημες για την κακη οικονομια της ελλαδας και τα πλασματικα ελλειματα σε συνδυασμο με την κοντρα Θοδωρας και Αντωνη για την αρχηγια της Νεας Τρομοκρατιας του εχουν δεσει τα χερια... δεν θελει να το ρισκαρει λεει γιατι ξερει οτι υπαρχει ενας τυπακος στην Ελλαδα που λεγεται Μητσοτακης και κρυβει μεσα του σκοτεινες δυναμεις!!!
εγω προτεινω να φτιαξουμε καμια λιμνη διπλα στο σαλε και να ανεβουμε για... καμια βουτια με θεα....την θαλασσα...
Χαιρετισμους!"Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση!!" Οδός Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια
Comment

"
Comment