Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση Κέντρου 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• γνωμη μου. κανενα ελληνικο χιονοδρομικο κι ας ειναι και σε πληρη λειτουργια δεν αξιζει πανω απο 15 ευρω καρτα. απλα εκμεταλευονται την λαχταρα και την επιθυμια του απλου κοσμου. κλασικο ελληνικο παραδειγμα. με τα ψεμματα, με ημιμετρα, με αρπα κολα επιχειρηματικη νοοτροπια, κι οχι νοοτροπια επαγγελματια επενδυτη. ( μα κι αν υπαρξει κανενας τετοιος σωστος πεφτει σε αλλους γνωστους κρατικους και μη τοιχους παλι)οποτε αν υπαρχει κυβερνητικο κολλητιλικι-μεσο γινεται και καμμια επενδυση-βελτιωση στο τσαμπα, αλλιως αυτη περιοριζεται σε καμια αυξηση του παρκινγκ και αυξηση των προιοντων της καντινας.
    φυσικα θα πειτε να πας αλλου αν δε σ'αρεσει και αλλα τετοια κλασικα αλλα η κοροιδια ειναι κοροιδια ρε παιδια πως να το κανουμε. κι οπως τη βιωνουμε με το ζορι σε καθετι, ετσι και εδω. και δεν καταπινεται παρα μονο οικιοθελως. ενιοτε.
    <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Κόσμος..... λίγος για Κυριακή, αλλά εκλεκτός. Το 90% του πάρκινγκ ήταν με αυτοκίνητα χιονοδρόμων. Η ΔΕΗ μας έκανε πλάκες αλλά η ημέρα ήταν εκπληκτική.

Συμπέρασμα

Δεν ξέρω αν αυτό το ΣΚ ήταν το τελευταίο. Μπορέι να ξαναχειμωνιάσει και να τσουλάμε μέχρι το Απρίλη.
      Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι βρέθηκα στο βουνό, μια καταπληκτική ημέρα, με ένα χιόνι που κρατιόταν μια χαρά (τουλάχιστον μέχρι τις 13:00) με φίλους που συνάντησα στο γνωστό στέκι του βουνού και με το χαμόγελο να μας συντροφεύει μέχρι την ώρα που φύγαμε
      ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
      http://www.e-achaia.gr

Comment

• Ο Ακης τα είπε όλα για τη σημερινή ημέρα! Ετσι ακριβώς ήταν.

Ξέχασε όμως να πει και για το απολαυστικό εκτός πίστας" χιόνι μετά τις 13:00, ιδιαίτερα χαμηλά!

mfg,

Σπύρος."

Comment

• Βλεπω την τεταρτη καλη μερα κ λεω να ανεβω!
          Ποιες εκτος εχουν χιονακια για περασμα? Οπτικα μ φαινεται η Ινω αρκετα επικυνδυνη!

Nothing is impossible...
          You are only limited by fear
          and even that, you can overcome!

Comment

• Έχω την αίσθηση ότι πήρε το μάτι μου εκείνο το παλιόπαιδο τον tirol.[i]

Πρέπει να ήταν στην αφετηρία της Θέτιδας.

Κωστάκη θα σου μίλαγα, αλλά μάζευα τον θιγμένο εγωισμό της κόρης μου, που δεν κατάφερε να πάρει το πιατάκι. "
            ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Comment

• Originally posted by hammersword
              Βλεπω την τεταρτη καλη μερα κ λεω να ανεβω!
              Ποιες εκτος εχουν χιονακια για περασμα? Οπτικα μ φαινεται η Ινω αρκετα επικυνδυνη!

Κάτω και δεξιά-αριστερά από το καταφύγιο, γύρω από την άγκυρα, στα δέντρα στην Ειρήνη και στη Φαίδρα (προσοχή στο τελείωμα έχει πέτρες και βράχια). Εκεί πήγα εγώ, για αλλού δεν ξέρω να σου πω.

Για την Ινώ ειδικά δεν ξέρω, δεν πήγα, δεν είναι του επιπέδου μου ειδικά παγωμένη όπως ήταν σήμερα...

mfg,

Σπύρος.

Comment

• Originally posted by AKIS-EGIO
                Έχω την αίσθηση ότι πήρε το μάτι μου εκείνο το παλιόπαιδο τον tirol.[i]

Κωστάκη θα σου μίλαγα, αλλά μάζευα τον θιγμένο εγωισμό της κόρης μου, που δεν κατάφερε να πάρει το πιατάκι.
                Ακη Ακη γερασες,με κυαλια μποριε να τον εβλεπες στη βαση του ηρακλη"

Comment

• Originally posted by AKIS-EGIO
                  Έχω την αίσθηση ότι πήρε το μάτι μου εκείνο το παλιόπαιδο τον tirol.[i]

Κωστάκη θα σου μίλαγα, αλλά μάζευα τον θιγμένο εγωισμό της κόρης μου, που δεν κατάφερε να πάρει το πιατάκι.
                  Ακη τι γιατι δε μπορουσε το παιδι να παρει το πιατο???
                  ξεκινησε snowboard και βρισκει το πιατο δυσκολο???
                  "

Comment

• Ξέρει πολύ καλά, ότι αν πει το οτιδήποτε για SB…σημαίνει αυτόματα και ότι θα πρέπει από την ηλικία των 8,5 ετών, να ψάξει να βρει δουλειά για να ζήσει. [i]

Χαχαχαχα

Όχι.... απλά ήταν η πρώτη φορά που έκανε σκι φέτος και υπήρχε και μια τεράστια λακκούβα στην αφετηρία της Θέτιδας και δυσκολευόταν.

Φυσικά την έπιασε το παράπονο, γιατί έως πέρσι κατέβαινε Στυγα, και φέτος δυσκολεύτηκε στο πιατάκι.
                    "
                    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Comment

• Ρε άσε το παιδί να διαλέξει
                      Ακου κει Σκι!!!!!! Τι ειναι αυτο.. Ενω snowboard το λες και γεμιζει το στόμα σου
                      Βαλε του παιδιου μια σανιδα κατω απο τα ποδια της να δει την χαρα της χιονοδρομιας και του βουνου!!!!![i]

Ο πειραχτηρης !!!!!!

"

Comment

• Originally posted by sbird
                        Originally posted by hammersword
                        Βλεπω την τεταρτη καλη μερα κ λεω να ανεβω!

Κάτω και δεξιά-αριστερά από το καταφύγιο, γύρω από την άγκυρα, στα δέντρα στην Ειρήνη και στη Φαίδρα (προσοχή στο τελείωμα έχει πέτρες και βράχια). Εκεί πήγα εγώ, για αλλού δεν ξέρω να σου πω.

Για την Ινώ ειδικά δεν ξέρω, δεν πήγα, δεν είναι του επιπέδου μου ειδικά παγωμένη όπως ήταν σήμερα...

mfg,

Σπύρος.
                        ωραια... Να υποθεσω οτι εντος πιστας δεν υπαρχουν πετρες ε?

Σαν να βλεπω οτι απο Σαββατο θα εχουμε καλες χιονοπτωσεις με το θερμομετρο στους -4/-8
                        Σαν να ξαναερχεται χειμωνας!

Nothing is impossible...

Comment

• Υπομονη μια εβδομαδα παιδια...!!!! Κατι μας χρωσταει ο χειμωνας φετος!!!
                          Wind-Snow-Sea

Comment

• Originally posted by hammersword
                            ωραια... Να υποθεσω οτι εντος πιστας δεν υπαρχουν πετρες ε?

όχι, καθόλου πέτρες εντός πιστών. Μόνο λίγες στους διαδρόμους ορισμένων συρόμενων lift, αλλά κανένα πρόβλημα.

Originally posted by hammersword
                            Σαν να βλεπω οτι απο Σαββατο θα εχουμε καλες χιονοπτωσεις με το θερμομετρο στους -4/-8
                            Σαν να ξαναερχεται χειμωνας!

Μακάρι, γιατί είπαμε υπάρχει χιόνι ικανοποιητικό, αλλά ένα συμπλήρωμα χρειάζεται οπωσδήποτε..

mfg,

Σπύρος.

Comment

• τεταρτη 9 η ωρα θα ανεβαινω αχιλλεα..... χοχο

Nothing is impossible...

Comment

• Ήμουν πάνω σήμερα. άψογα ήταν! Καθόλου κόσμος,μόνοι μας κάναμε τη Στύγα μπροστά τις περισσότερες φορές, μαλακό χιόνι, ότι πρέπει για κερωμένο σανίδι! Ούτε το πρωί δεν ήταν παγωμένο πουθενά, κακό αυτό βέβαια για τη διατήρησή του.
                                Το βουνό από τη μέση και πάνω έχει πάρα πολύ χιόνι ακόμα, από τη μέση και κάτω έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, μεγάλη διαφορά.
                                let it snow! ***

Comment

Working...
                                X