Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ SR ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Φιλε μου δεν εχω ορεξει για καμια αντιλογια αλλα πες μου πραγματικα το γουσταρεις που ζεις εκει κατω???
    Εγω ειμαι απο Φλωρινα και τα τελευταια χρνια ζω στην Καβαλα. Μπορει να εχετε τα παντα και να μην σας λειπει τιποτα. Αλλα μεσα σε ολα εχετε χασει το νοημα της ζωης.
    Εχετε ξεχασει τι σημαινει φιλια, γειτονας, καθαρος αερας, εχετε γεμισει αλλοδαπους σε σημειο που αναρρωτιεσαι αν εισαι Ελλαδα, εχετε εγκληματικοτητα, ολη μερα ζειτε στο στρες του δρομου και των αποστασεων, περπατατε και φοβαστε τον διπλανο σας, και ποσα αλλα ακομα (Ολα αυτα μου τα λενε και οσοι φιλοι μου ζουν στην Αθηνα).
    Εμεις δεν εχουμε ολες τις απολαυσει που εχτε εσεις αλλα τουλαχιστον μας εχουν μεινει καποιες απολαυσεις της ζωης.
    Βεβαια αυτο εινα και στον καθενα αλλος θελει τα της Αθηνας και αλλος της περιφερειας. Εγω αν κατεβαινα εκει κατω θα πεθαινα!!!

Φιλικα vlaxos
    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Originally posted by phanis777
      Εχεις ξεχασει το 85 που η φωτια μπηκε μεσα στην πολη της Καβαλας?[i]

Συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα εγω τοτε γεννηθηκα και δεν το θυμαμαι.
      Παντως στο σημειο που βλεπω αν καταλαβα καλα τωρα εχει μια χαρα δασος και ελπιζω να μεινει!!!"

Comment

Nαι. Πευκοδασος. Το να μην γουσταρεις να μενεις καπου δεν σημαινει οτι πρεπει να μιλας κ απαξιωτικα για αυτους που μενουν εκει.
        sigpic

Comment

ρε Θωμά (Vlaxo) ...[i] να σκέφτεσαι και λίγο πρίν γράψεις κάτι! "

Comment

Οχι άλλο κόμπλεξ....Ελεος...

Comment

Τελος παντων παλικαρια το σταματαω εδω επειδη Ή εγω δεν τα γραφω καλα ή εσεις δεν τα καταλαβαινετε οπως τα γραφω. Τι να κανω ο τονος και τροπος της φωνης δεν γραφετε.
              Δεν απαξιωνω κανεναν ολοι για καποιον λογο ειστε εκει κατω απλα λεω οτι εκει που εχετε φτασει δυσκολα κουμανταρεστε. Οχι επειδη ειστε μεγαλη πολη αλλα επειδη δεν υπαρχουν ανθρωποι να το κανουν, αυτο εννοουσα πριν με τα μειονεκτηματα.

Comment

Originally posted by kazaboubou
                Οχι άλλο κόμπλεξ....Ελεος...
                Προσωπικα δεν εχω κανενα κομπλεξ με κανενα μερος της Ελλαδας, αυτο το ξερουν καλυτερα αυτοι που με γνωριζουν εδω μεσα.
                Απλα πως να το κανουμε καθε τοπος εχει και τους ανθρωπους του.
                Ειναι μεγαλη συζητηση και δεν ειναι να την κανουμε εδω μεσα, δεν θα βγαλουμε και ακρη οχι τιποτε αλλο.

Φιλικα παντα vlaxos!!!
                Θωμας Τρασιας

Comment

Working...
                X