Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλά και όλα αυτά δεν θα τα συζητάγαμε αν ο Παναθηναικός στον πρώτο αγώνα είχε ευστοχήσει στο πέναλτι ή είχε αξιοποιήσει μία ακόμα φάση από αυτές που του έτυχαν.
    Το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν εμφανίζει τίποτε ιδιαίτερο και υπάρχουν ακόμα τα κενά που υπήρχαν και πέρυσι,οπότε???

Comment

• Originally posted by mitsarantoltso
      Originally posted by snowspir
      Originally posted by mitsarantoltso
      Μάγκες,να είμαστε σοβαροί...Με τους τσουρουκάδες που παίξατε σήμερα,δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα..Αυτούς μέχρι και εμείς τους κερδίζαμε με δεξί μπακ τον Σισσέ και σέντερ φορ τον Σαριέγκι [i] Κολοφαρδιαστήκατε κιόλας λίγο με γκολ στο 1ο λέπτο αλλά και πάλι τους είχατε χαλαρά....Όσο για έμας...,τα έχω ξαναπεί σε ένα καράβι ο τεντάς με το τσούρμο των αμπαλίδιδων μέσα και τον πουλόπουλο...(όχι τον Γιάννη..)
      Φίλε λίγη ψυχραιμία χρειάζεται και θα περάσουμεΌσον αφορά αυτά που λες μου φαίνεται ή ότι δεν ξέρεις καόλυ την μπάλα ή τα λες στην τύχη
      Φίλε μου,δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι ή από πότε παρακολουθείς τον Παναθηναϊκό,αλλά προσωπικά εμένα αυτό που βλέπω εδώ και χρόνια,κάθε χρόνο,μόνο αγανάχτηση και λύπη μου προκαλεί...Οι επιλογές της ίδιας μου της ομάδας(της διοίκησης)μου έχουν κόψει το γήπεδο από το '96...Αν νομίζεις οτί αυτό που λέω το βλέπω μόνο εγώ,τότε ρώτα και τους υπόλοιπους την αποψή τους...Και το θέμα για εμένα δεν είναι να περάσουμε...άντε και περάσαμε..και;;;Μετά τι;;Μια από τα ίδια....Λυπάμαι αλλά δεν βλέπω φως ούτε φέτος...Το αν έστησε σωστά την ομάδα προχθές ο ολλανδός,νομίζω οτί δεν είναι κάτι που πρέπει να είσαι ο μπουρίνιο για να το καταλάβεις..
      Το συναφι αυτών των Παναθηναικών λέει τα ίδια σήμερα φιλαράκο?
      Φιλαράκο,αυτά που βλέπω αυτά λέω.Εκτός αν είδες να παίζουμε καλύτερα από ότι παίζαμε πέρσι.Και αυτά περί συναφιών και αντιφρονούντων,πεστά αλλού "
      Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by erythreabeach
        Καλά και όλα αυτά δεν θα τα συζητάγαμε αν ο Παναθηναικός στον πρώτο αγώνα είχε ευστοχήσει στο πέναλτι ή είχε αξιοποιήσει μία ακόμα φάση από αυτές που του έτυχαν.
        Το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν εμφανίζει τίποτε ιδιαίτερο και υπάρχουν ακόμα τα κενά που υπήρχαν και πέρυσι,οπότε???

Πες τα....
        Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by Gianniwtis
          Μπραβο στον Παο που περασε και κυριως σε Σαλπιγγιδη-Κατσουρανη.Παντως για να λεμε και του στραβου το δικαιο εδειξε για μια ακομη φορα ποσο τυχερη ομαδα ειναι!

τι ηταν??τυχερος???[i]ναι οκ θα επρεπε να ειχε βαλει 8 γκολ στα 2 παιχνιδια μαζι.Οσο αφορα τεν κατε καλα εκανε στην συνεντευξη τυπου κ γειωσε τους ρουφιανοδημοσιογραφους
          "
          www.frozenwave.gr

Comment

• Ο ΠΑο εκανε απλα αυτο που επρεπε να κανει.....

Αντιποδοσφαιρο για μεγαλο διαστημα με γιομες χωρις αντικρυσμα.....Ετσι δεν παιζεται η μπαλα.....Ευτυχησε να βαλει γκολ απο στημενο στο καταλληλοτερο σημειο 45' και καπως ετσι σωθηκε η παρτιδα...Πολυ καλοι Σαλπι-ΚΑτσουρ-ΛΕτο....

Αυτα....

Comment

• Originally posted by snowspir
              Μάγκες,να είμαστε σοβαροί...Με τους τσουρουκάδες που παίξατε σήμερα,δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα..Αυτούς μέχρι και εμείς τους κερδίζαμε με δεξί μπακ τον Σισσέ και σέντερ φορ τον Σαριέγκι [i] Κολοφαρδιαστήκατε κιόλας λίγο με γκολ στο 1ο λέπτο αλλά και πάλι τους είχατε χαλαρά....Όσο για έμας...,τα έχω ξαναπεί σε ένα καράβι ο τεντάς με το τσούρμο των αμπαλίδιδων μέσα και τον πουλόπουλο...(όχι τον Γιάννη..)
              Φίλε λίγη ψυχραιμία χρειάζεται και θα περάσουμεΌσον αφορά αυτά που λες μου φαίνεται ή ότι δεν ξέρεις καόλυ την μπάλα ή τα λες στην τύχη
              Φίλε μου,δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι ή από πότε παρακολουθείς τον Παναθηναϊκό,αλλά προσωπικά εμένα αυτό που βλέπω εδώ και χρόνια,κάθε χρόνο,μόνο αγανάχτηση και λύπη μου προκαλεί...Οι επιλογές της ίδιας μου της ομάδας(της διοίκησης)μου έχουν κόψει το γήπεδο από το '96...Αν νομίζεις οτί αυτό που λέω το βλέπω μόνο εγώ,τότε ρώτα και τους υπόλοιπους την αποψή τους...Και το θέμα για εμένα δεν είναι να περάσουμε...άντε και περάσαμε..και;;;Μετά τι;;Μια από τα ίδια....Λυπάμαι αλλά δεν βλέπω φως ούτε φέτος...Το αν έστησε σωστά την ομάδα προχθές ο ολλανδός,νομίζω οτί δεν είναι κάτι που πρέπει να είσαι ο μπουρίνιο για να το καταλάβεις..
              Το συναφι αυτών των Παναθηναικών λέει τα ίδια σήμερα φιλαράκο?
              Φιλαράκο,αυτά που βλέπω αυτά λέω.Εκτός αν είδες να παίζουμε καλύτερα από ότι παίζαμε πέρσι.Και αυτά περί συναφιών και αντιφρονούντων,πεστά αλλού
              Toν είδες τον αγώνα?
              "
              Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
              http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
              WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Ο ΠΑο εκανε απλα αυτο που επρεπε να κανει.....

Αντιποδοσφαιρο για μεγαλο διαστημα με γιομες χωρις αντικρυσμα.....Ετσι δεν παιζεται η μπαλα.....Ευτυχησε να βαλει γκολ απο στημενο στο καταλληλοτερο σημειο 45' και καπως ετσι σωθηκε η παρτιδα...Πολυ καλοι Σαλπι-ΚΑτσουρ-ΛΕτο....

Αυτα....

Μηπως νομιζετε οτι εχουμε Νοεμβριο αντι για Αυγουστο????ελεος δλδ τι περιμενες να χαθει η μπαλα ρε Χελμε??Μια χαρα επαιξε η ομαδα τηρουμενων των αναλογιων .Καναμε την ανατροπη περασαμε κ παμε γ αλλα αυτα τα αλλα...που θελετε πολλα ψωμια να φατε για να τα κανετε[i]
                "
                www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by south coast
                  Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Αυτα....

Μηπως νομιζετε οτι εχουμε Νοεμβριο αντι για Αυγουστο????ελεος δλδ τι περιμενες να χαθει η μπαλα ρε Χελμε??Μια χαρα επαιξε η ομαδα τηρουμενων των αναλογιων .Καναμε την ανατροπη περασαμε κ παμε γ αλλα αυτα τα αλλα...που θελετε πολλα ψωμια να φατε για να τα κανετε[i]

Aπλα φαινεται απο τωρα οπως και περσυ πως δυσκολευεσαι στην αναπτυξη του παιχνιδιου.....Για αυτο ολες αυτες οι γιομες.....

Πες μου ποσες καθετες μπαλιες περασαν οι μεσοι σου στους επιθετικους σου????"

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                    Originally posted by south coast
                    Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Αυτα....

Aπλα φαινεται απο τωρα οπως και περσυ πως δυσκολευεσαι στην αναπτυξη του παιχνιδιου.....Για αυτο ολες αυτες οι γιομες.....

Πες μου ποσες καθετες μπαλιες περασαν οι μεσοι σου στους επιθετικους σου????
                    αρα εσυ θεωρεις γιομα και τις σεντρες απο τα πλαγια,πες ετσι να σε καταλαβω
                    "
                    WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Εννοει οτι 8 στις 10 κατεβασιες απο πισω προς τους επιθετικους, ητανε γιομες κυριως απο τον Βυντρα. Δεν εβαλε η ομαδα την μπαλα κατω εκτος απο το διαστημα 45-60 μετα τις φωνες του τεντα στο ημιχρονο. Κατα τα αλλα δικαιη προκριση και παμε για αλλα...
                      THE RETURN OF THE KING...

Comment

• Originally posted by marios1970
                        Εννοει οτι 8 στις 10 κατεβασιες απο πισω προς τους επιθετικους, ητανε γιομες κυριως απο τον Βυντρα. Δεν εβαλε η ομαδα την μπαλα κατω εκτος απο το διαστημα 45-60 μετα τις φωνες του τεντα στο ημιχρονο. Κατα τα αλλα δικαιη προκριση και παμε για αλλα...
                        προφανως και δεν εννοει αυτο,ενταξει ο Βυντρα το εκανε 4-5 φορες αλλα οι σεντρες του Λετου πχ απο αριστερα ή δεξια δεν ειναι γιομες γιατι ο Γιωργης δεν διευκρινισε κατι αλλα λεγοντας περι καθςτων πασων καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης
                        WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Originally posted by mitsarantoltso
                          Originally posted by marios1970
                          Εννοει οτι 8 στις 10 κατεβασιες απο πισω προς τους επιθετικους, ητανε γιομες κυριως απο τον Βυντρα. Δεν εβαλε η ομαδα την μπαλα κατω εκτος απο το διαστημα 45-60 μετα τις φωνες του τεντα στο ημιχρονο. Κατα τα αλλα δικαιη προκριση και παμε για αλλα...
                          προφανως και δεν εννοει αυτο,ενταξει ο Βυντρα το εκανε 4-5 φορες αλλα οι σεντρες του Λετου πχ απο αριστερα ή δεξια δεν ειναι γιομες γιατι ο Γιωργης δεν διευκρινισε κατι αλλα λεγοντας περι καθςτων πασων καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης

Για να καταλαβεις Μητσο τι εννοω κοιτα αποψε τον Ολυμπιακο....[i]"

Comment

• [TUBE]l3NT6FE50Rs[/TUBE]για να καταλαβεις Μητσο τι εννοει κοιτα αυτο[i]

"
                            www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by south coast
                              [TUBE]l3NT6FE50Rs[/TUBE]για να καταλαβεις Μητσο τι εννοει κοιτα αυτο[i]

Υπαρχουν και χειροτερα....

http://www.youtube.com/watch?v=1vIH74aYPKI

"

Comment

• Ωχ ωχ αρχισαν τα οργανα [i]"

Comment

Working...
                                X