Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mitsarantoltso
    Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Ο Ολυμπιακος συμφωνησε με τον Marc Gonzales και το μονο που μενει ειναι το ok της Betis....

Ο παικτης ειπε ναι στα 2.5 εκ. το χρονο και απομενει το ναι της ομαδας στα 4.5 εκ. που προσφερει ο ολυμπιακος......

Αν πραγματοποιηθει η μεταγραφη θα ειναι μεγαλη επιτυχια αφου προκειται για παρα πολυ καλο αριστερο χαφ....
    Ξέρεις φαντάζομαι ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι μιας μεταγραφής[i]

Eπιβεβαιωθηκες Δημητρη....Πραγματικα εκει καπου κολλησε..."

Comment

Ο Ολυμπιακος συμφωνησε με τον Marc Gonzales και το μονο που μενει ειναι το ok της Betis....

Ο παικτης ειπε ναι στα 2.5 εκ. το χρονο και απομενει το ναι της ομαδας στα 4.5 εκ. που προσφερει ο ολυμπιακος......

Αν πραγματοποιηθει η μεταγραφη θα ειναι μεγαλη επιτυχια αφου προκειται για παρα πολυ καλο αριστερο χαφ....
      Ξέρεις φαντάζομαι ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι μιας μεταγραφής[i]

Eπιβεβαιωθηκες Δημητρη....Πραγματικα εκει καπου κολλησε...

Δεν τελειωσε τιποτα ομως..1 με 1,5 εκατομμυριο να ανεβει η προσφορα μας ο παιχτης θα ειναι δικος μας!"
      Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Δεν νομιζω να τα χωσει ο Κοκκαλης. Ο Μαρινακης ισως, αλλα ο Κοκκαλης...χλωμο. Με το ανοιγμα που εχει τωρα η ΠΑΕ, εαν δεν περασει στους ομιλους, βλεπω δραστικες περικοπες η ακομα και πωλητηριο στην ΠΑΕ!
        THE RETURN OF THE KING...

Comment

ΚΑλη επιτυχια στον ΠΑΟ αν και η αποστολη ειναι δυσκολουτσικη.....

Αυριο και σε καθε σχεδον παιχνιδι του Θρυλου θα βρισκομαι στα VIP του ΚΑραισκακη...

Comment

1-0 στο πρωτο ημιχρονο και καπως ανασανα.......
            αντε να δουμε τι θα κανουμε στο δευτερο ημιχρονο.......

Comment

Παντως η αποκρουση στην κεφαλια του σισε περισσοτερο εγινε επειδη πηγε πανω στο χερι του παρα και λιγοτερο λογω αντανακλαστικων....

Comment

2-0 me katsourani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

και 3-0!!!!!!!!!!!!!!
                  προιγουμενως ειχε χασει μια φαση η σπαρτα.....ευτυχως που σουταρε εντελως ατσαλα....
                  σαλπιγγιδης το γκολ που εκανε φοβερο ματς!!!!

Comment

Μπραβο στον Παο που περασε και κυριως σε Σαλπιγγιδη-Κατσουρανη.Παντως για να λεμε και του στραβου το δικαιο εδειξε για μια ακομη φορα ποσο τυχερη ομαδα ειναι!

Comment

• [QUOTE=marios1970]Παιδια, περα απο την καζουρα και τον χαβαλε, ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Αν πχ ριξει καμια ξεγυρισμενη 4αρα στη ρεβανς ολοι θα τα ξεχασουν ολα και ξαφνικα ο παο θα ξαναγινει ομαδαρα. Απλα τον Ιουλιο ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ δυσκολο να παιξεις αυτο που πραγματικα μπορεις.

Αυτα εγραφα πριν μια εβδομαδα και ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα εγιναν. Δεν εβαλε 4 αλλα 3 με αρκετα καλη εμφανιση. Απο αυριο παλι ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟς και Αγιος ο Θεος![i]"
                      THE RETURN OF THE KING...

Comment

• Originally posted by Gianniwtis
                        Μπραβο στον Παο που περασε και κυριως σε Σαλπιγγιδη-Κατσουρανη.Παντως για να λεμε και του στραβου το δικαιο εδειξε για μια ακομη φορα ποσο τυχερη ομαδα ειναι!
                        Ανέλυσε μου τις τυχερές φάσεις
                        Εντάξει ρε παιδιά,ανεμενόμενο ήταν και λίγα μου φανηκαν εμένα[i]
                        "
                        Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                        http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                        WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Originally posted by snowspir
                          Originally posted by snowspir
                          Μάγκες,να είμαστε σοβαροί...Με τους τσουρουκάδες που παίξατε σήμερα,δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα..Αυτούς μέχρι και εμείς τους κερδίζαμε με δεξί μπακ τον Σισσέ και σέντερ φορ τον Σαριέγκι [i] Κολοφαρδιαστήκατε κιόλας λίγο με γκολ στο 1ο λέπτο αλλά και πάλι τους είχατε χαλαρά....Όσο για έμας...,τα έχω ξαναπεί σε ένα καράβι ο τεντάς με το τσούρμο των αμπαλίδιδων μέσα και τον πουλόπουλο...(όχι τον Γιάννη..)
                          Φίλε λίγη ψυχραιμία χρειάζεται και θα περάσουμεΌσον αφορά αυτά που λες μου φαίνεται ή ότι δεν ξέρεις καόλυ την μπάλα ή τα λες στην τύχη
                          Φίλε μου,δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι ή από πότε παρακολουθείς τον Παναθηναϊκό,αλλά προσωπικά εμένα αυτό που βλέπω εδώ και χρόνια,κάθε χρόνο,μόνο αγανάχτηση και λύπη μου προκαλεί...Οι επιλογές της ίδιας μου της ομάδας(της διοίκησης)μου έχουν κόψει το γήπεδο από το '96...Αν νομίζεις οτί αυτό που λέω το βλέπω μόνο εγώ,τότε ρώτα και τους υπόλοιπους την αποψή τους...Και το θέμα για εμένα δεν είναι να περάσουμε...άντε και περάσαμε..και;;;Μετά τι;;Μια από τα ίδια....Λυπάμαι αλλά δεν βλέπω φως ούτε φέτος...Το αν έστησε σωστά την ομάδα προχθές ο ολλανδός,νομίζω οτί δεν είναι κάτι που πρέπει να είσαι ο μπουρίνιο για να το καταλάβεις..
                          Το συναφι αυτών των Παναθηναικών λέει τα ίδια σήμερα φιλαράκο?
                          "
                          WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Μητσαρα μου 2 φασεις που εκαναν στο τελος ειχατε αγιο.Μια ατσαλο σουτ απο το μισο μετρο και την αλλη βγηκαν 3 παιχτες και ο αλλος σουταρει αντι να την κοψει αριστερα του..Λιγη σηνασια εχουν τωρα αλλα οτι ειστε παντα τυχεροι ειστε!

Comment

Μητσαρα μου 2 φασεις που εκαναν στο τελος ειχατε αγιο.Μια ατσαλο σουτ απο το μισο μετρο και την αλλη βγηκαν 3 παιχτες και ο αλλος σουταρει αντι να την κοψει αριστερα του..Λιγη σηνασια εχουν τωρα αλλα οτι ειστε παντα τυχεροι ειστε!
                              δεν εχεις και πολυ αδικο...αλλα μην ξεχνας οτι και εμεις μπορουσαμε ενα γκολ ακομα... η φαση του σισε η' η τελευταια φαση του αγωνα που το σουτ του σσαλπι εφυγε για 10 εκ. αουτ αν και απο πααααααααρα πολυ μακρυα..

Comment

Μητσαρα μου 2 φασεις που εκαναν στο τελος ειχατε αγιο.Μια ατσαλο σουτ απο το μισο μετρο και την αλλη βγηκαν 3 παιχτες και ο αλλος σουταρει αντι να την κοψει αριστερα του..Λιγη σηνασια εχουν τωρα αλλα οτι ειστε παντα τυχεροι ειστε!
                                Oti na nai[i]
                                "
                                WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Working...
                                X