Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βγάλατε γλώσσα ΕΣΕΙΣ για Ευρώπη !!!!! Απίστευτο !! Επειδή μετά από 15 χρόνια, έγινε και ένα τσαφ μια χρονιά και αποκλειστήκαμε !!!!!

Ελα ελα σαν περυσι θυμαμαι πως ετσουξε ο αποκλεισμός από το Καραφλό Βέλος και τους Τζυπριους...

Επισης, ότι και να πεις για 5αρες και 4αρες....ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ εχει φάει 7 γκολ ! 7 γκολ !! Και η γιουβε αδιαφορη !!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!!!

Να παρει η οργη να παρει, η αγαπημενη Λιβερπουλ σας σεβαστηκε και εβαλε 8 στη Μπεσικτας...Γιατι θεε μου, γιατι...[i]

"
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
      Εκτως των αλλων δεν υπαρχει αλλη Ελληνικη ομαδα να εχει φαει σε εναν ομιλο CL συνολικα 16 γκολ!!!!

Μονο η Παναθα το καταφερε το 2005-2006 νομιζω.....
      Ρεεεε, μη μιλάτε για ευρώπη, ο οσφπ έχει φάει 17 γκολ σε ομιλο τσαμπιονς το 2003, κατέχετε όλα τα αρνητικά ρεκόρ.....

υ.γ. Στην αγγλία που παιζετε σήμερα έχετε κάνει το απίστευτο στις επισκέψεις σας εκέι, 28 γκολ κατά και 1 υπέρ και εννοείτε δεν αποκλείσατε πότε ομάδα από το νησί, σε αντίθεση με παό , αεκ,πάοκ,λαρισα που αποκλέισανε ομάδες της αγγλίας.
      Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

• Δεν ανησυχείτε όμως,ότι ο μύθος της ζόρικης ευρωπανανπάθας,σιγά σιγά χάνεται?Ναί ΟΚ ο θρύλος κάποτε ήταν της φάπας στην Ευρώπη!Τα τελευταία χρόνια πάντως,η ΠΑΝΑΘΑ έχει ξεχάσει την παλιά ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της.
        Στο παρόν όμως τι γίνεται?
        Ακόμη δεν έχεται καταλάβει το μέγεθος της φετινής ευρωμπούφλας!Μου φένεται και ότι θυμάσε χέρεστε!Αντί να σκύψετε τα κεφάλια με την τριάρα που φάγατε μέσα στο ΟΑΚΑ απο τους τούρκους και άλλες τόσες ευρωφάπες φέτος

Originally posted by tsef
        Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
        Εκτως των αλλων δεν υπαρχει αλλη Ελληνικη ομαδα να εχει φαει σε εναν ομιλο CL συνολικα 16 γκολ!!!!

Μονο η Παναθα το καταφερε το 2005-2006 νομιζω.....
        Ρεεεε, μη μιλάτε για ευρώπη, ο οσφπ έχει φάει 17 γκολ σε ομιλο τσαμπιονς το 2003, κατέχετε όλα τα αρνητικά ρεκόρ.....

υ.γ. Στην αγγλία που παιζετε σήμερα έχετε κάνει το απίστευτο στις επισκέψεις σας εκέι, 28 γκολ κατά και 1 υπέρ και εννοείτε δεν αποκλείσατε πότε ομάδα από το νησί, σε αντίθεση με παό , αεκ,πάοκ,λαρισα που αποκλέισανε ομάδες της αγγλίας.
        "

Comment

• Πω πω εχετε καταντησει γραφικοι εσεις οι γαυροι, αλλα να μιλατε για ευρωπη αυτο απο εσας δεν το περιμενα.Κ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ GL??? EEEE??? για να ακουσω 2? η΄3? χαχαχαχαχα

Επισης να θυμησω στο φιλο μου τον Γιωργο που μιλαει για 16 γκολ παθητικο της παναθας:

<a href=http://www.facebook.com/photo.php?pid=1736649&amp;id=536220662&amp;op=3&am p;view=all&amp;subj=27034818654&amp;aid=-1&amp;oid=27034818654" target="_blank"></A>

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ Κ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ:

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

1961 Ολυμπιακός – Δυναμό Ζιλίνα 2-3
          1969 Ολυμπιακός – Γκόρνικ 2-2
          1971 Ολυμπιακός – Δυναμό Μόσχας 0-2
          1980 Ολυμπιακός – Μπάγερν 2-4
          1982 Ολυμπιακός – Αμβούργο 0-4
          1984 Ολυμπιακός – Κραϊόβα 0-1 (η γνωστή ποδοσφαιρική υπερδύναμη…)
          1987 Ολυμπιακός – Γκόρνικ 1-1 (παρομοίως…)
          1990 Ολυμπιακός – Σαμπντόρια 0-1
          1994 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 1-2
          1996 Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 2-2
          2001 Ολυμπιακός – Μάντσεστερ 0-2
          2002 Ολυμπιακός – Μάντσεστερ 2-3, Ολυμπιακός – Μακάμπι 3-3
          2003 Ολυμπιακός – Γιουβέντους 1-2
          2004 Ολυμπιακός – Νιουκάστλ 1-3
          2005 Ολυμπιακός – Ρόζενμποργκ 1-3, Ολυμπιακός – Λυών 1-4
          2006 Ολυμπιακός - Βαλένθια 2-4, Ολυμπιακός – Σαχτάρ 1-1, Ολυμπιακός – Ρόμα 0-1
          2009 Ολυμπιακός - Σεντ Ετιέν 1-3 (18η στη Γαλλία...)

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

1959 Μίλαν – Ολυμπιακός 3-1
          1961 Δυναμό Ζιλίνα – Ολυμπιακός 1-0
          1963 Ζάγκλεμπιε – Ολυμπιακός 1-0 (η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της Ζάγκλεμπιε…), Λυών – Ολυμπιακός 4-1
          1965 Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός 4-0
          1966 ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ολυμπιακός 3-1
          1967 Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-0
          1968 Ντανφέρμλιν – Ολυμπιακός 4-0
          1969 Γκόρνικ – Ολυμπιακός 5-0 (αυτοί τους είχανε πελάτες…)
          1972 Τόττεναμ – Ολυμπιακός 4-0
          1973 Μπενφίκα – Ολυμπιακός 1-0
          1974 ’ντερλεχτ – Ολυμπιακός 5-1
          1975 Δυναμό Κιέβου – Ολυμπιακός 1-0
          1976 Σπορτούλ – Ολυμπιακός 3-0 (Σπορτούλ,όπως λέμε Σπορτ Μπίλυ…)
          1977 Δυναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός 5-1
          1978 Λέφσκι – Ολυμπιακός 3-1
          1979 Νάπολι – Ολυμπιακός 2-0
          1980 Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 3-0
          1981 Κραϊόβα – Ολυμπιακός 3-0
          1982 Εστέρ – Ολυμπιακός 1-0, Αμβούργο – Ολυμπιακός 1-0
          1983 Μπενφίκα – Ολυμπιακός 3-0
          1984 Κραϊόβα – Ολυμπιακός 1-0 (μέσα έξω τους πήραν…)
          1986 ’γιαξ – Ολυμπιακός 4-0
          1987 Γκόρνικ – Ολυμπιακός 2-1
          1989 Ραντ – Ολυμπιακός 2-0 (τώρα τι να σχολιάσεις…)
          1990 Σαμπντόρια – Ολυμπιακός 3-1
          1992 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ολυμπιακός 3-1
          1993 Τενερίφη – Ολυμπιακός 2-1
          1994 Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 3-0
          1995 Σεβίλλη – Ολυμπιακός 1-0
          1996 Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 3-1
          1997 Μοζίρ – Ολυμπιακός 2-2, Ρόζενμποργκ – Ολυμπιακός 5-1, Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 5-1, Πόρτο – Ολυμπιακός 2-1
          1998 ’γιαξ – Ολυμπιακός 2-0, Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-1
          1999 Πορτο – Ολυμπιακός 2-0, Μόλντε – Ολυμπιακός 3-2 (Ντούσαν…), Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 3-0
          2000 Βαλένθια – Ολυμπιακός 2-1, Χέρενφεν – Ολυμπιακός 1-0 (η ομάδα με τις καρδούλες…), Λυών – Ολυμπιακός 1-0
          2001 Λιλ – Ολυμπιακός 3-1, Μάντσεστερ – Ολυμπιακός 3-0, Λίβερπουλ – Ολυμπιακός 2-0
          2002 Μακάμπι – Ολυμπιακός 3-0 (τελευταίοι, σας περάσανε ακόμα κι οι εβραίοι…), Μάντσεστερ – Ολυμπιακός 4-0, Μπάγερν Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός 2-0
          2003 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ολυμπιακός 1-0, Γαλατασαράι – Ολυμπιακός 1-0, Γιουβέντους – Ολυμπιακός 7-0
          2004 Μονακό – Ολυμπιακός 2-1, Λίβερπουλ – Ολυμπιακός 3-1,Νιουκάστλ – Ολυμπιακός 4-0
          2005 Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 2-1, Λυών – Ολυμπιακός 2-1, Ρόζενμποργκ – Ολυμπιακός 1-1
          2006 Βαλένθια – Ολυμπιακός 2-0
          2007 Ρεάλ - Ολυμπιακός 4-2, Τσέλσι – Ολυμπιακός 3-0
          2008 Ανόρθωση – Ολυμπιακός 3-0 (τους μάθανε και οι κουμπάροι…welcome to the club…),Γαλατασαράι - Ολυμπιακός 1-0, Μέταλιστ - Ολυμπιακός 1-0
          2009 Σεντ Ετιέν - Ολυμπιακός 2-1

ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

"
          sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Φέτος???Tι γίνεται κουβέντα δεν κάνουμε για THN ΕΥΡΩΠΑΝΑΘA??

ΓΑΡΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΡΓΑΡΑΑΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ

Edited by: Teometeo "

Comment

• Κατσε ρε τεο, τωρα αρχισε η ευρωπη( στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο) κ η οποια δεν αρχισε τοσα καλα για τον παο αλλα δεν βγαινουμε σαν κ εσας κ κανουμε οτι πηραμε το GL περιμενε λιγο κ θα δουμε.........
              sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Δεν σου πα εγώ ,ότι είμαστε ευρωπαίοι και ξαφνικά βρήκαμε την Χαμένη ατλαντίδα,το ότι και μόνο αποκλείστικες απο την μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης και βλέπεις καναπέ την Θρυλάρα έεε είναι γεγονός!Σήμερα βέβαια θα πάρεις φράπα στην καναπεδιά σου ελπίζοντας σε ευρωτσόντα και καλά θα κάνεις να καταπραϋνεις τον πόνο σου.Η δικιά μου πρόβλεψη θα χάσουμε αλλά με εμφάνιση καλή!

Comment

• επειδη εχω πρακτορειο το βλεπω under το παιχνιδι σημερα αμα δειτε τι γινετε και τι ποσα πονταρουν sto over θα παθετε πλακα γιαυτο δεν βλεπω να τρωει πολλα σημερα θα χασει πολλα ο οπαπ ετσι και ερθει ονερ!

Comment

• Ρε παιδια το 2πλο του Ολυμπιακου δινει 10 αποδοση!!!Και αν 1 στις 100 κατσει???Εγω σκεφτομαι να πονταρω 9 ευρω.Ετσι για το γαμωτο!10 ειναι αυτο!10!
                    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Originally posted by brothermousas
                      επειδη εχω πρακτορειο το βλεπω under το παιχνιδι σημερα αμα δειτε τι γινετε και τι ποσα πονταρουν sto over θα παθετε πλακα γιαυτο δεν βλεπω να τρωει πολλα σημερα θα χασει πολλα ο οπαπ ετσι και ερθει ονερ!

το 4-0 τι αποδοση εχει?
                      www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by south coast
                        Originally posted by brothermousas
                        επειδη εχω πρακτορειο το βλεπω under το παιχνιδι σημερα αμα δειτε τι γινετε και τι ποσα πονταρουν sto over θα παθετε πλακα γιαυτο δεν βλεπω να τρωει πολλα σημερα θα χασει πολλα ο οπαπ ετσι και ερθει ονερ!

το 4-0 τι αποδοση εχει?

12!

Comment

• Γιαννιώτη με 9 ευρώ πινεις καφέ στη λίμνη και κερνάς και το γκομενάκι, μη χαλάς τα λ7 σου σε αηδίες [i]

Κι εγώ φοβάμαι για σήμερα το τρελό ποντάρισμα στο OVER και μήπως το μαγειρέψουν και λήξει κανα 2-0 για να πάει κουβά όλη η Ελλάδα αλλά και όλη η Ευρώπη
                          "
                          ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos
                            Γιαννιώτη με 9 ευρώ πινεις καφέ στη λίμνη και κερνάς και το γκομενάκι, μη χαλάς τα λ7 σου σε αηδίες [i]

Κι εγώ φοβάμαι για σήμερα το τρελό ποντάρισμα στο OVER και μήπως το μαγειρέψουν και λήξει κανα 2-0 για να πάει κουβά όλη η Ελλάδα αλλά και όλη η Ευρώπη

Τελικα μου φαινεται θα παω γι αυτο το καφεδακι.."

Comment

• Δλδ για να καταλαβω, αν λεω αν σπασει ο διαολος το ποδι του και σημερα κερδισουμε την Αρσεναλ απο οτι καταλαβα με αυτα που λενε οι φιλοι Παναθηναικοι μαλλον στημενο θα ειναι για να παει ΟΛΗ η Ευρωπη κουβα. Μεγαλη φαντασια εχετε ρε σεις και πολυ πλακα.

Comment

• Για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι αν νικησει ο ολυμπιακος θα ειναι στημενο,λεω οτι το 99% των ανθρωπων που ερχονται και πεζουν στοιχημα το παιζουν over rixnoyn deltio 450ευρω και το παιζουν over γιαυτο το λεω!

Comment

Working...
                                X