Κ τωρα μπορουμε τρεμπλ. Μην ανησυχειτε για ολους εχει...........
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010
Collapse
X
-
Φιλε jmal στο ξαναειπα, συμπαθητικη ομαδα ο Αρης, αλλα ΑΥΤΟΣ ο Παναθηναϊκος απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ>.....
Η προσθηκη τελικα η αναγκαια και απαραιτητη ΔΕΝ ηταν καποιος παικτης, αλλα ο Νιοπλιας στο παγκο....12 γκολ σε 4 παιχνιδια !!!!!!!!!!! και 1 παθητικο !!!!!!!
Βλεποντας λοιπον τον μονο αντιπαλο για φετος, γαυρο, να παραπαιει στο -5, ε, ειναι να μην ενθουσιαζομαι ????
Και σημερα, επαιξε ΜΠΑΛΑΡΑ με τον Εργοτελη, Μ Π Α Λ Α Ρ Α που ειχαμε χρονια να δουμε....Προβλεψη: Σισε 25-30 γκολ και χαλαρα 1ος σκορερ
Τι ευχεσαι να πεσουμε μαζι στον επομενο γυρο του Κυπελλου....Αντε να πεσουμε στον τελικο, πες ενα ματς ολα γινονται...Αλλα να με αποκλεισεις φετος σε διπλα παιχνιδια ???? Απλα αποκλειεται..ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Εγώ το εύχομαι.....πάντα μου αρέσουνε τα παιχνίδια με καλές, όπως λές, ομάδες!!! Δεν φοβάμαι να παίξω, και αν ο άλλος παίξει καλύτερα απο εμένα και περάσει, μπράβο του!! Ετσι είναι η νοοτροπία των φιλάθλων του ΑΡΗ, ή τουλάχιστον των περισσοτέρων θεωρώ εγώ.
Απλά σου λεώ ότι βιάζεσαι πολύ και ενθουσιάζεσαι! Δεν ξέρω αν είναι θέμα γενικά χαρακτήρα, ο ενθουσιασμός δηλαδή ... κάτι το οποίο δεν είναι κακό για μένα.... ή απλά είναι θέμα του ότι βλέπεις όπως λές την ομάδα σου να παίζει διαστημική" μπάλα... κάτι το οποίο εγώ προσωπικά, σε όσα μάτς είδα τον Παναθηναικό, δεν το έχω δεί.
Σίγουρα εσύ έχεις δεί περισσότερα παιχνίδια της ομάδος σου απο ότι εγώ...
Υπάρχουνε πάρα πολύ καλές μονάδες στον Παναθηναικό, οι οποίες ανα πάσα στιγμή μπορούνε και να σου κερδίσουνε ένα παιχνίδι απο το πουθενά... αλλά το ξέρεις και εσύ, ότι η άμυνά σας... είναι ασταθής πολυ! Δεν λέω ότι "μπάζει" γιατί όντως στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται λιγάκι καλύτερη, αλλά λέω ασταθής....
Τέλος πάντων..... εγώ αρέσκομαι στην έκφραση... "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό"... μου κάνει εντύπωση όμως η αισιοδοξία για το ντάμπλ που λέτε και εσύ και ο Φάνης (Χρόνια σου πολλά Φάνη!!! ).... ξεχνώντας ότι κυρίως στο κύπελλο, είναι ακόμη πολύ νωρίς!!! "Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
Εάν γινόταν το 2-2 προσωπικά θα με ευχαριστούσε πολύ!!!! Οχι επειδή μου είναι συμπαθής ο Ολυμπιακός, αλλά όπως εξήγησα νωρίτερα, με συμφέρει να μείνει πίσω η ΑΕΚ...
Εντωμεταξύ, όσο έγραφα, παρολίγο να βάλει πάλι γκόλ η ΑΕΚ!!!!Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
Ε , για την Λάρισα μη το λές για 100% !!!! Εξάλλου πέρσυ μας έδειξαν στο Καραισκάκη, ότι ξέρουνε πολυ΄καλά να ανοίγουνε λιγάκι περισσότερο τα πόδια" τους στο... ζέσταμα!!!
"
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
περα απο την πλακα αν δει καποιος την ενδεκαδα της ΑΕΚ θα δει πως το 1/3 της ενδεκαδας ειχε να παιξει μπαλα απο 3 εως 5 μηνες ...
και οι υπολοιποι ειναι φερελπιδες νεοι ....
ΜΑΤΣ ΤΕΛΟΣ by the way ....
-5
ΨΥΧΟΣ ΔΡΙΜΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χαρης Αιγαλεω
Comment

Comment