Originally posted by DENNISLA
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
Collapse
X
-
τυχερος θα εισαι αφου θα σε προσεχουμε ολοι, ασε που μπορει να χωρεσεις σε κανενα πορτ μπαγκαζ κ θα την βγαλεις φιναOriginally posted by JIM FORDμε τοσα θηρια διπλα μου.....(ενα gv εσυ και ισως ενα το πιο πριν ο γιωργος η το πατζερο η ακομη και το νισσαν του, 2 δασοφυλακες ο σκιπαν και ο αποστολης, 1 μιτσου ο δημητρης, 1 τσεροκι το καρντασι σου και ενα νιτρο ο φρανκι) δεν θα ξοδεψω σταγονα βενζινη!!! συνεχεια βολτα θα μου το κανετε το νταιχατσου!!! [i]
ασε που πρεπει να προσεχω μην με πατησετε!!!!!!

"
sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
Comment
-
και οχι μονο αυτο.....το αμαξι ειναι ηδη στο σπιτι του πεθερου μου απο κατω και κανει νανι.....
αστο λιγο να ξεκουραστει.....εξαλλου με τετοιες ζεστες τα nordic frost 5 που φοραει ειναι κριμα!
χθες ξεφορτωσα και τα Α/Τ παπουτσια του! τα εχω εδω και τα χαλβαδιαζω......Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
φιλε τζιμ ησουν κατατοπιστικοτατος!!
ΔΕΝ φανταζεσαι ΠΟΣΕΣ διαφορες εχει η αμερικανικη εκδοση!!!ειδικα στο εσωτερικο(φινιρισμα,πλαστικα,σαλονι...)
και αν σκεφτεις οτι το εν λογω αυτοκινητο ειναι χρωματος ασπρου με μαυρη ηλιοροφη(σχεδον τα 3/4 του ουρανου)καταλαβαινεις γιατι μιλαμε!!
σκεψου ποσο πιο ογκωδες δειχνει απο τα ελληνικα μαυρα(ας πουμε)
εχω την εντυπωση οτι πρεπει η dodge να το εχει για την αμερικανικη αγορα και σε εκδοση HEMI CONCEPT(μια με φουλ μηχανικα και body kit αλλα και μονο body kit...-φουστες,πλαινα μασπιε και μεγαλυτερη διαμετρο στην ζαντα..)
εχουμε τρελλαθει με την γυναικα!!!εκεινη το γουσταρει περισσοτερο απο μενα!!εγω ειμαι πιο πολυ της μηχανης...
(ακυρο ετσι???χαχαχα)
"
Comment
-
[i]
οντως......αρκει να μην το λυπασαι και το εχεις μονο για το παρκινγκ του παρνασσου!!
πχ να κατεβαινεις και την φτερολλακα με αυτο!!!"Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Comment
-
Originally posted by DENNISLAτυχερος θα εισαι αφου θα σε προσεχουμε ολοι, ασε που μπορει να χωρεσεις σε κανενα πορτ μπαγκαζ κ θα την βγαλεις φιναOriginally posted by JIM FORDμε τοσα θηρια διπλα μου.....(ενα gv εσυ και ισως ενα το πιο πριν ο γιωργος η το πατζερο η ακομη και το νισσαν του, 2 δασοφυλακες ο σκιπαν και ο αποστολης, 1 μιτσου ο δημητρης, 1 τσεροκι το καρντασι σου και ενα νιτρο ο φρανκι) δεν θα ξοδεψω σταγονα βενζινη!!! συνεχεια βολτα θα μου το κανετε το νταιχατσου!!! [i]
ασε που πρεπει να προσεχω μην με πατησετε!!!!!!

Πάντως μόλις το πέτυχα το αμάξι σου Τζιμ ,εξω από αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών και μάλιστα και αυτό σε κόκκινο.Δείχνει ακόμη πιο όμορφο από ότι στη φωτό!Αν και ο κάτοχός του το είχε με χαμηλού προφίλ ελαστικά σε μεγάλη ζάντα και του κοβε αρκετά από την 4χ4 εμφάνισή του...
"
Comment
-
Τα τέλη είναι ίδια από τα 2356κε. και πάνω(όσο πάνω) στα 580 ευρώ.(όσο δίνω και εγώ για το Μίτσου).Originally posted by JIM FORDεπισης σκεψου και τα της ασφαλισης, τελων κλπ...
απο την αλλη αν γλυτωσεις λογω του αμερικανου πολλα λεφτα, καλως.....
Όσον αφορά τα ασφάλιστρα , με λίγη προσοχή πετυχαίνεις καλό ποσό..
Comment
-
ναι πετυχαινεις. απλα ενα τετοιο αμαξι προφανως θελει πληρης καλυψη ε? μικτη, κλοπης εννοειτε...κλπ....
επισης ενα τσεκαρισμα στο ελαχιστο κοστος χρησης που πλεον θα απαιτειται απο φορολογικης αποψεως, αλλα αυτο ειναι μικρο και δεδομενο!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Comment
-
Έτσι ακριβώς Τζίμ.Φυσικά και μιλάμε για μεικτή , τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου...Originally posted by JIM FORDναι πετυχαινεις. απλα ενα τετοιο αμαξι προφανως θελει πληρης καλυψη ε? μικτη, κλοπης εννοειτε...κλπ....
επισης ενα τσεκαρισμα στο ελαχιστο κοστος χρησης που πλεον θα απαιτειται απο φορολογικης αποψεως, αλλα αυτο ειναι μικρο και δεδομενο!
Και στο δεύτερο έχεις απόλυτο δίκιο....
Edited by: js69
Comment
-
i know,i know!!!αυτα τα γνωριζεις εκ των προτερων!!Originally posted by js69Τα τέλη είναι ίδια από τα 2356κε. και πάνω(όσο πάνω) στα 580 ευρώ.(όσο δίνω και εγώ για το Μίτσου).
ο αμερικανος" θα μας το δωσει σε τιμη 2ου χεριου ΑΛΛΑ με αντιστοιχια της αμερικανικης τιμης.
απλα δεν ξερω πως γινεται η αλλαγη των πινακιδων.
φανταζομαι οτι αυτος θα το φερει σαν επαναπατρισμο αλλα μετα στην μεταβιβαση τι γινεται????
"
Comment
-
Φράνγκι , υπάρχουν αρκετά if & when στην συγκεκριμένη υπόθεση...Originally posted by resistancei know,i know!!!αυτα τα γνωριζεις εκ των προτερων!!Originally posted by js69Τα τέλη είναι ίδια από τα 2356κε. και πάνω(όσο πάνω) στα 580 ευρώ.(όσο δίνω και εγώ για το Μίτσου).
ο αμερικανος" θα μας το δωσει σε τιμη 2ου χεριου ΑΛΛΑ με αντιστοιχια της αμερικανικης τιμης.
απλα δεν ξερω πως γινεται η αλλαγη των πινακιδων.
φανταζομαι οτι αυτος θα το φερει σαν επαναπατρισμο αλλα μετα στην μεταβιβαση τι γινεται????
Δώσε μου σε παρακαλώ χρόνο μέχρι το βραδάκι για να μπορέσω να σου απαντήσω με στοιχεία όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα...
"
Comment

Comment