Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by DENNISLA
    Εσυ γιατι δεν πεταγεσαι ενα σκ να το φερεις?? εγω παντως δεν θα αντεχα στο γεγονος να το εχω κλεισει να ξερω οτι μπορω να το παρω αμεσα και να μην παω να το παρω!!!!
    +1 αντε ρε jim...daijim πρεπει να σε λεμε πια!!! [i] Edited by: skipan "

Comment

Originally posted by JIM FORD
      με τοσα θηρια διπλα μου.....(ενα gv εσυ και ισως ενα το πιο πριν ο γιωργος η το πατζερο η ακομη και το νισσαν του, 2 δασοφυλακες ο σκιπαν και ο αποστολης, 1 μιτσου ο δημητρης, 1 τσεροκι το καρντασι σου και ενα νιτρο ο φρανκι) δεν θα ξοδεψω σταγονα βενζινη!!! συνεχεια βολτα θα μου το κανετε το νταιχατσου!!! [i]

ασε που πρεπει να προσεχω μην με πατησετε!!!!!!
      τυχερος θα εισαι αφου θα σε προσεχουμε ολοι, ασε που μπορει να χωρεσεις σε κανενα πορτ μπαγκαζ κ θα την βγαλεις φινα"
      sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

και οχι μονο αυτο.....το αμαξι ειναι ηδη στο σπιτι του πεθερου μου απο κατω και κανει νανι.....

αστο λιγο να ξεκουραστει.....εξαλλου με τετοιες ζεστες τα nordic frost 5 που φοραει ειναι κριμα!

χθες ξεφορτωσα και τα Α/Τ παπουτσια του! τα εχω εδω και τα χαλβαδιαζω......
        Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
        ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΜΠΩΔΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ 4Χ4

απλα λογω καταγωγης δεν εχω πειστηρια αξιοπιστιας (λογικα οχι πολυ καλη.....),

κοστος ανταλλακτικων - σερβις (λογικα ψηλο), αξια μεταπωλησης (χαμηλη μαλλον)
          φιλε τζιμ ησουν κατατοπιστικοτατος!!
          ΔΕΝ φανταζεσαι ΠΟΣΕΣ διαφορες εχει η αμερικανικη εκδοση!!!ειδικα στο εσωτερικο(φινιρισμα,πλαστικα,σαλονι...)
          και αν σκεφτεις οτι το εν λογω αυτοκινητο ειναι χρωματος ασπρου με μαυρη ηλιοροφη(σχεδον τα 3/4 του ουρανου)καταλαβαινεις γιατι μιλαμε!!
          σκεψου ποσο πιο ογκωδες δειχνει απο τα ελληνικα μαυρα(ας πουμε)

εχω την εντυπωση οτι πρεπει η dodge να το εχει για την αμερικανικη αγορα και σε εκδοση HEMI CONCEPT(μια με φουλ μηχανικα και body kit αλλα και μονο body kit...-φουστες,πλαινα μασπιε και μεγαλυτερη διαμετρο στην ζαντα..)

εχουμε τρελλαθει με την γυναικα!!!εκεινη το γουσταρει περισσοτερο απο μενα!!εγω ειμαι πιο πολυ της μηχανης...(ακυρο ετσι???χαχαχα)
          "

Comment

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΜΠΩΔΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ 4Χ4

οτι πρεπει για να σκας παρνασσο με cohiba στο χερι!!!αλλαζω το ονομα μου σε JACK PAPPAS[i]
            "

Comment

[i] οντως......αρκει να μην το λυπασαι και το εχεις μονο για το παρκινγκ του παρνασσου!!

πχ να κατεβαινεις και την φτερολλακα με αυτο!!!"

Comment

επισης σκεψου και τα της ασφαλισης, τελων κλπ...

απο την αλλη αν γλυτωσεις λογω του αμερικανου πολλα λεφτα, καλως.....

Comment

Originally posted by DENNISLA
                  με τοσα θηρια διπλα μου.....(ενα gv εσυ και ισως ενα το πιο πριν ο γιωργος η το πατζερο η ακομη και το νισσαν του, 2 δασοφυλακες ο σκιπαν και ο αποστολης, 1 μιτσου ο δημητρης, 1 τσεροκι το καρντασι σου και ενα νιτρο ο φρανκι) δεν θα ξοδεψω σταγονα βενζινη!!! συνεχεια βολτα θα μου το κανετε το νταιχατσου!!! [i]

ασε που πρεπει να προσεχω μην με πατησετε!!!!!!
                  τυχερος θα εισαι αφου θα σε προσεχουμε ολοι, ασε που μπορει να χωρεσεις σε κανενα πορτ μπαγκαζ κ θα την βγαλεις φινα
                  Πάντως μόλις το πέτυχα το αμάξι σου Τζιμ ,εξω από αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών και μάλιστα και αυτό σε κόκκινο.Δείχνει ακόμη πιο όμορφο από ότι στη φωτό!Αν και ο κάτοχός του το είχε με χαμηλού προφίλ ελαστικά σε μεγάλη ζάντα και του κοβε αρκετά από την 4χ4 εμφάνισή του...

"

Comment

ναι το ατιμο...γλυκουτσικο ειναι!

Comment

επισης σκεψου και τα της ασφαλισης, τελων κλπ...

απο την αλλη αν γλυτωσεις λογω του αμερικανου πολλα λεφτα, καλως.....
                      Τα τέλη είναι ίδια από τα 2356κε. και πάνω(όσο πάνω) στα 580 ευρώ.(όσο δίνω και εγώ για το Μίτσου).
                      Όσον αφορά τα ασφάλιστρα , με λίγη προσοχή πετυχαίνεις καλό ποσό..

Comment

ναι πετυχαινεις. απλα ενα τετοιο αμαξι προφανως θελει πληρης καλυψη ε? μικτη, κλοπης εννοειτε...κλπ....

επισης ενα τσεκαρισμα στο ελαχιστο κοστος χρησης που πλεον θα απαιτειται απο φορολογικης αποψεως, αλλα αυτο ειναι μικρο και δεδομενο!

Comment

ναι πετυχαινεις. απλα ενα τετοιο αμαξι προφανως θελει πληρης καλυψη ε? μικτη, κλοπης εννοειτε...κλπ....

επισης ενα τσεκαρισμα στο ελαχιστο κοστος χρησης που πλεον θα απαιτειται απο φορολογικης αποψεως, αλλα αυτο ειναι μικρο και δεδομενο!
                          Έτσι ακριβώς Τζίμ.Φυσικά και μιλάμε για μεικτή , τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου...
                          Και στο δεύτερο έχεις απόλυτο δίκιο....
                          Edited by: js69

Comment

Originally posted by js69
                            Τα τέλη είναι ίδια από τα 2356κε. και πάνω(όσο πάνω) στα 580 ευρώ.(όσο δίνω και εγώ για το Μίτσου).
                            i know,i know!!!αυτα τα γνωριζεις εκ των προτερων!!
                            ο αμερικανος" θα μας το δωσει σε τιμη 2ου χεριου ΑΛΛΑ με αντιστοιχια της αμερικανικης τιμης.
                            απλα δεν ξερω πως γινεται η αλλαγη των πινακιδων.
                            φανταζομαι οτι αυτος θα το φερει σαν επαναπατρισμο αλλα μετα στην μεταβιβαση τι γινεται????
                            "

Comment

εχω την εντυπωση οτι τα επαναπατριζομενα οπως και τα αναπηρικα δεν μεταβιβαζονται εαν πρωτα δεν περασουν καποια ετη....

Comment

Originally posted by resistance
                                Originally posted by js69
                                i know,i know!!!αυτα τα γνωριζεις εκ των προτερων!!
                                ο αμερικανος" θα μας το δωσει σε τιμη 2ου χεριου ΑΛΛΑ με αντιστοιχια της αμερικανικης τιμης.
                                απλα δεν ξερω πως γινεται η αλλαγη των πινακιδων.
                                φανταζομαι οτι αυτος θα το φερει σαν επαναπατρισμο αλλα μετα στην μεταβιβαση τι γινεται????
                                Φράνγκι , υπάρχουν αρκετά if & when στην συγκεκριμένη υπόθεση...
                                Δώσε μου σε παρακαλώ χρόνο μέχρι το βραδάκι για να μπορέσω να σου απαντήσω με στοιχεία όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα...
                                "

Comment

Working...
                                X