Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

μην αγχωνεστε φιλοι μου! η κινηση εγινε. οτι βρισκουμε απο εδω και περα, κερδος ειναι!οσον αφορα την συχνοτητα.....καλα μην το λετε....εδω ολοκληρο νησι 130.000 κατοικων και εχει παρει το ματι μου 3 νομιζω!

παντως τα γερμανικα τα βρηκα.......το κακο ειναι οτι δεν ξερω καθολου καλα την γλωσσα...ευτυχως πανω  / κατω , τεχνικα, νουμερα, βασικα, κλπ με την βοηθεια του μεταφραστη τα καταλαβα!!!

<a href=http://www.autobild.de/artikel/daihatsu-yrv-1.3-allrad_38127.html" target="_blank">http://www.autobild.de/artikel/daihatsu-yrv-1.3-allrad_38127.html</a>

http://www.auto-motor-und-sport.de/d...rad-13033.html

"
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

OK εισαι εσυ! Εγω να δουμε τι θα κανω...

Comment

Δημήτρη, τη σωστή κίνηση την έκανες. Πήρες ένα αυτοκίνητο ξεχωριστό, μιας εταιρίας που βγάζει από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα παγκοσμίως.
        Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Σε ήπιο off-road, έτσι κι αλλιώς όλα τα 4κίνητα πάνε μια χαρά.
        Οπότε, εφόσον σε καλύπτει και στα υπόλοιπα, όλα τα άλλα θα τα βρεις μόνος σου.
        ’λλωστε, το καλό για κάποιον, μπορεί να είναι μέτριο ή κακό για κάποιον άλλο. ’ρα, ότι σχόλια και να ακούσεις, καλά ή κακά, περίμενε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.[i]
        "
        www.foresterclub.gr

Comment

σωστος αποστολη. οντως ετσι ειναι....απλα με ευχαριστει και με εκπλησσει το γεγονος οτι ολα τα περιοδικα λενε το ιδιο πραμα = πως ειναι δυνατον να πουληθηκαν τοσο λιγα μοντελα.....???

ουσιαστικα το παρουσιαζουν ως το πλεον αδικημενο μοντελο!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ το λενε εγκυρα περιοδικα απο διαφορετικες χωρες.....

ας οψεται το μαρκετινγκ, λιγο η τσιμπημενη τιμη τοτε και η υποκειμενικη" ομορφια η ασχημια!

ας ειναι και ετσι.....ας ειμαι δηλαδη πρωτα ο θεος απο τους λιγους και τυχερους!!!

τωρα οσον αφορα τον γιωργο, νομιζω οτι του εχω την λυση στο προβλημα του.....και δεν κανω πλακα. μαλιστα το ιγκνις που ειχα βρει ηταν τετοια περιπτωση και εφτασα πολυ κοντα στην αποκτηση....αλλα οι χωροι και η ελλειψη πολυμορφικοτητας μας τα χαλασαν!

λοιπον, θα παρεις το αμαξι (ειτε μιτσου, ειτε σουζουκι) που θα ξερεις οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν κατα βαση γυναικα με παιδια και το χρησιμοποιουσε για εντος κατα κανονα διαδρομες. πρακτικα θα το καταλαβεις απο τα 80-20 εντος ελαστικα, απο την περιοχη κατοικιας (προτιμουνται οι πεζοδρομιο-πλατειο κυνηγοι απο κεντρικες περιοχες βπ αθηνων-θεσ/νικης, πχ κολωνακι, πανοραμα αλλα και τα ευρυτερα κεντρα των μεγαλουπολεων) και απο την ελλειψη βασικων off road βοηθηματων! αν δεις Μ/Τ η εστω ταλαιπωρημενα Α/Τ ελαστικα με "ψαγμενο" ιδιοκτητη η ιδιοκτητρια και σχετικα ταλαιπωρημενο απο κλαδια κλπ αμαξωμα, κανε στροφη, διοτι στην καλυτερη περιπτωση θα ειναι κατα τι λιγοτερο σκληροπυρηνικος απο εσενα και θα το εχει σκισει το αμαξακι!

φυσικα υπαρχει και ο αντιποδας, ο οποιος λεει οτι ολα διορθωνονται και κρυβονται, αλλα βασει στατιστικης και ποσοστων, ενα πλεον μεγαλο ποσοστο ατομων του ασθενους η μαλλον ισχυρου φυλλου, επιλεγουν 4χ4 πασης φυσεως για πολλους και διαφορους λογους και κατοπιν τουτου, διανυνουν μονο ασφαλτο!

επισης τελος, καλη περιπτωση αποτελει και το γεγονος οικογενειων με 2 αμαξια, των οποιων το 4χ4 αποτελει αυτοκινητο ταξιδιων και εν γενει μεγαλων αποστασεων. παλι το προτιμας σε σχεση με ενα αμαξι πολης, διοτι τα χλμ ειναι πιο ξεκουραστα.....αρκει να μην εβγαινε διαρκως δεξια και αριστερα σε οποιον χωματοδρομο εβρισκε κατα μηκος των εθνικων!!! αλλα παλι θα μου πεις και θα εχεις ενα δικιο, αυτο πως θα το καταλαβω......???

παντως λογω της εμπειριας σου, με ερωτησεις κλειδια μπορεις να καταλαβεις το ποιον και την συμπεριφορα του πρωην......"

Comment

Jim, ακριβως διπλα στο δικο μου βιταρα, παρκαρει συνηθως ενα pajero pinin automatic το οποιο εχω δει μερικες φορες να ειναι μεσα και ο οδηγος που ειναι.. γυναικα! δεν εχω δει ποτε αντρα να μπαινει/βγαινει απο εκει μεσα!
            Λες?????

Comment

εμ? τι σου λεω τωρα....ακου λιγο τον μητσαρα!

ειναι διλιτρο προφανως με κοντα ε?

τι λαστιχα φοραει?

χλμ.?  / ετος? στην καλαμαρια το βλεπεις......χμ...καλο αυτο!

παιδικο καθισμα εχει?

και το βασικοτερο πωλειται????

παντως κυνηγα το! δεν χανεις τιποτα....

Comment

ο ντεννις ποτε το παιρνει το σουζουκι?

Comment

καλημερα σε ολους!!
                  μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.
                  σκεφτομαστε με την γυναικα μου να κοιταξουμε για το dodge nitro.
                  ξερετε τπτ για αυτο το...αμαξακι".???
                  παιζει ακρη να το φερουμε απο αμερικη.(οχι εμεις ,αλλος!!!σε εμας θα γινει μεταβιβαση-μεταπωληση για να βγουν ελλ.πινακιδες)
                  "

Comment

Originally posted by resistance
                    καλημερα σε ολους!!
                    μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.
                    σκεφτομαστε με την γυναικα μου να κοιταξουμε για το dodge nitro.
                    ξερετε τπτ για αυτο το...αμαξακι".???
                    παιζει ακρη να το φερουμε απο αμερικη.(οχι εμεις ,αλλος!!!σε εμας θα γινει μεταβιβαση-μεταπωληση για να βγουν ελλ.πινακιδες)
                    Φράνγκι το Dodge μαζί με τα PATRIOT &amp; COMPASS της Jeep είναι από τα αυτοκίνητα που με τις πρόσφατες μειώσεις φτήνυναν πάρα πολύ.Έτσι από τα 38000 ευρώ περίπου που είχε το νίτρο όταν πρωτοήρθε στα μέσα του 07 ,τώρα η βασική του εκδοση έχει 25.000 ευρώ περίπου.Η διαδικασία εισαγωγής από ΗΠΑ είναι αρκετά μπερδεμένη και θα σου πρότεινα να ρωτήσεις εκτελωνιστή.
                    Επίσης το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τα 3.7 lt του και περίπου 2 τόνους είναι λογικά να καίει αρκετά .Σκέψου το και αυτό.
                    "

Comment

Originally posted by js69

Φράνγκι το Dodge μαζί με τα PATRIOT &amp; COMPASS της Jeep είναι από τα αυτοκίνητα που με τις πρόσφατες μειώσεις φτήνυναν πάρα πολύ.Έτσι από τα 38000 ευρώ περίπου που είχε το νίτρο όταν πρωτοήρθε στα μέσα του 07 ,τώρα η βασική του εκδοση έχει 25.000 ευρώ περίπου.Η διαδικασία εισαγωγής από ΗΠΑ είναι αρκετά μπερδεμένη και θα σου πρότεινα να ρωτήσεις εκτελωνιστή.
                      Επίσης το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τα 3.7 lt του και περίπου 2 τόνους είναι λογικά να καίει αρκετά .Σκέψου το και αυτό.
                      την καταναλωση την εχω υπ'οψην μου...
                      δεν θα το εκτελωνισω εγω...ο φιλος που θα κανει επαναπατρισμο θα το φερει.[i]
                      αφου περασει ελεγχο μεχρι και την τελευταια...τριχα τοτε-και μονο τοτε μιλαμε για μεταπωληση και διαδικασιες αλλαγης πινακιδων(δεν ξερω πως γινονται αυτα)
                      κατα τ'αλλα αν οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες και τοτε θα παιξει συγκριση και βλεπουμε.
                      σαν αμαξι τωρα πως το βλεπετε??
                      "

Comment

σορρυ για το διπλο ποστ.

εμενα με χαλανε λιγακι τα πλαστικα στο εσωτερικο του και απο οτι συζηταγα με τον φιλο που το εχει στις η.π.α εχει αρκετες διαφορες η εκει εκδοση(π.χ χρωμιωμενες γριλλιες στην μασκα και στα φτερα,δερμ.καθισματα κλπ,κλπ)

Comment

εσωτερικα εχει σκληρα πλαστικα και υπολειπεται της ποιοτητας του ανταγωνισμου.

τα καθισματα ομως ειναι μαλακα και πολυθρονε! πολυ ξεκουραστα εν γενει!

ειναι οντως ενα κυριολεκτικα διτοννο θηριο που καταπινει τα παντα....

δυστυχως μαζι με μπολικα λιτρα βενζινη. το 15αρι (λιτρα/100 χλμ.) θα το βλεπεις μες το νερο. ενιοτε και 20.......

δεν μασαει πουθενα ειδικα με το 4wd lock που εχει αν και το αυτοματο του κιβωτιο ειναι λιγο παλαιομοδιτικο! (στερειται σειριακης λειτουργιας και κλωτσαει απο 1η σε 2η).

με επιλεγμενη την πισω μονο κινηση και εκτος το esp, βγαζεις γουστα σε πατημενο χωμα (με

προσοχη λογω βαρους).

σκαρφαλωνεις παντως σχεδον οπου θες.....

"

Comment

επισης να προσθεσω οτι για 3,7 οι 205 ιπποι (5200 στροφες) ακουγονται λιγοι αλλα κινουν αξιοπρεπως τετοιο θηριο (10 δευτερα 0-100 / 200 χλμ τελικη) και η ροπη ειναι διαθεσιμη απο χαμηλα και φτανει στην κορυφη των σχεδον 32 κιλων στις 4000 στροφες!

"

Comment

χωροι διαθεσιμοι απλοχερα......

"

Comment

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΜΠΩΔΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ 4Χ4

απλα λογω καταγωγης δεν εχω πειστηρια αξιοπιστιας (λογικα οχι πολυ καλη.....), 

κοστος ανταλλακτικων - σερβις (λογικα ψηλο), αξια μεταπωλησης (χαμηλη μαλλον)"

Comment

Working...
                                X