Announcement

Collapse
No announcement yet.

12z-Χιονιας εν'οψει?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by borios_polos
    Ενταξει δεν ειναι και τοσοοο μακρινο...αν χασουμε το χαμηλο αρα και τον υετο δεν ειναι καθολου μακρινο.Αν συνεχισει η ταση αυτη και σε επομενα ραν με αυτη την γρηγορη πορεια του χαμηλου [προς βουλγαρια παπαλα....

Βαγγελη, το γνωριζεις πολυ καλα οτι τα μοντελα τα τελευταια χρονια δεν ειναι για ασφαλη συμπερασματα απο τοσο πριν. Και ναι, 4 μερες ειναι μακρια οταν χθες βουλιαζε στον υετο Αττικη, Βοιωτια και Ευβοια και εριξε ψιχουλα. Και ακομη χειροτερα οταν τα ανσαμπλς τρεχουν μακρια απο το κυριο ραν. Η κατασταση δε μπορει να ξεκαθαρισει απο τοσο νωρις. Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος οτι κατι θα γινει αυτη τη φορα.
    ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
    Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
    http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

3 μερες μπροστα ειναι, δε θα το ελεγα μακρινο...[i] "

Comment

Καλα θα τα παμε..Θα το δειτε..
        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Ο υετος μπορει να αλλαξει εφ οσον υπαρχει μια διαταξη που βλεποντας την μπορεις να πεις οτι υπαρχει πιθανοτητα μεχρι τελευταια στιγμη να σου πεταξει υετο απο το πουθενα....αν δεν υπαρχει και δεν εχει κλειδωσει αρχικα σε ευνοικη θεση το βασικοτερο απ ολα το χαμηλο δηλαδη τι να λεμε....αλλα εχουμε ακομη μερικα ραν για να μην το παει το χαμηλο στην βουλγαρια...και ακομη μερικα αν δεν το παει τελικα να αρχιζουμε να ψαχνουμε και για τον υετο
          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Originally posted by alexisplus
            3 μερες μπροστα ειναι, δε θα το ελεγα μακρινο...[i] 

Μακρινο θα ειναι οσο θα υπαρχει διχογνωμια αναμεσα στα μοντελα. Ετοιμασου να ανεβασεις φωτος απο Αριδαια προς Πεμπτη γιατι εγω στη Θεσ/νικη πολυ αμφιβαλλω αν θα δω κατι αξιολογο (για το κεντρο μιλαω φυσικα).

"
            ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
            Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
            http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

και εγώ πιστευω οτι θα τη φαει η Ελλάδα αυτή την κακοκαιρία τελικα...[i]"

Comment

Εγώ παρατήρησα οτι από μέσα Γενάρη δίνει ζέστες αφρικής στις 200+ ωρες και απογοητευόμαστε, αλλά μόλις πέφτει από τις 200 ωρες εμφανίζει ψυχρές εισβολές... αρα από κει που περιμέναμε πρόωρη ανοιξη, ο χειμώνας συνεχίζεται κανονικά... καλό είναι και αυτό... πάλι τις εξαφάνισε τις ζέστες, γίνεται πρόοδος, υπομονή!
                Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Originally posted by mitsarantoltso
                  Που ειναι το 1 μετρο που περιμενατε στην Σαμαρινα?Που πηγε ο υετος στην Αττικοβοιωτια?[i]
                  Δημήτρη μου στη Σαμαρίνα μετράγαμε με συναισ΄θήματα χιονιού και όχι με εκατοστά και πίστεψέ με ήταν πολύ περισσότερα από όσο μπορείς να μετρήσεις... Εκεί είναι η διαφορά...αυτά δεν μπορείς να τα καταλάβεις αν δεν ζήσεις σε ένα χώρο με αυτό που ζήσαμε εμείς 4 ημέρες...Δεν υπάρχει πολύ απλά όλο αυτό το χιονο-πανηγύρι...Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!

Edited by: beach-snow "

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

απο τις 80 ωρες και μετα..μπαχαλο!!

Comment

• Πολυ σημαντικο το ευρωπαικο που θα βγει σε λιγο....οχι γιατι θα γινει σονυ και καλα αυτο που θα πει...αλλα για να δουμε αν θα ακολουθησει και αυτο το σημερινο 12αρι του τζιφου η θα συνεχισει την ευνοικη του πορεια....αν μας πεταξει και αυτο κανα χαμηλο στην βουλγαρια χλωμιαζει η φαση
                      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• ΝΑΙ ΜΗΤΣΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΠΑΛΙΑ ΣΚΑΒΑΝ ΜΕ ΤΣΑΠΙΑ ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΥΥΥΥ ΤΣΑΠΙΑΑΑΑ.[i]"
                        WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

• Ενα κραταω εγω(επιστρεφουμε σε κλοιο ανομβριας στα Βορεια)....
                          Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                          http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                          WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Originally posted by mitsarantoltso
                            Ενα κραταω εγω(επιστρεφουμε σε κλοιο ανομβριας στα Βορεια)....
                            αμαν πια, φαγωθηκες με την ανομβρια!![i]
                            "

Comment

• Originally posted by alexisplus
                              Originally posted by mitsarantoltso
                              Ενα κραταω εγω(επιστρεφουμε σε κλοιο ανομβριας στα Βορεια)....
                              αμαν πια, φαγωθηκες με την ανομβρια!![i]
                              Εγινα βροχοφιλος πια...
                              "
                              Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                              http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                              WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• α τώρα θέλουμε νοτιάδες, ε; δε μας χάλασαν οι βροχές, ε;... που φαγωθηκατε ψυχρή εισβολή και βοριάδες και τάχα μου χιόνια παντού
                                Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Working...
                                X