Announcement

Collapse
No announcement yet.

12z-Χιονιας εν'οψει?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Gary
    Εδώ χιονίζει πάντος[i]

Ναι?Κομπλε!Edited by: Gianniwtis "
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

θα μου πει καποιος τι λεει το 12αρι???? ο καθενας τα δικα του λεει...ακρη δεν εβγαλα.... δεν το κοιταξα ακομα.. ΑΚΟΥΩ!!! και φτανει πια με τις κοντρες!!

Comment

Εμένα μου φαίνεται θα χιονίσει σε πολλές περιοχές.... Καταρχήν θα ερθει χαμηλό από Ιονιο και θα συναντήσει ψυχρό εδαφος... χιόνια σε ολα τα ημιορεινα της δυτικής κεντρικής και βορεις ελλάδας αρχικά και μετα βλέπω να το πηγαίνει προσήνεμα... Καλή φάση είναι και με λίγη τυχη μπορούμε με τέτοιο καιρό να βαρέσουμε 30ποντο στα Γιάννενα[i]"
        Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Originally posted by alexisplus
          θα μου πει καποιος τι λεει το 12αρι???? ο καθενας τα δικα του λεει...ακρη δεν εβγαλα.... δεν το κοιταξα ακομα.. ΑΚΟΥΩ!!! και φτανει πια με τις κοντρες!!
          α μπραβο..ασ πει καποιος..
          GREEKSNOWREPORT..

Comment

Με λιγα λογια....παει την ολη φαση πιο γρηγορα απο πεμπτη πρωι δηλαδη,παει το χαμηλο καπου μεταξυ θρακης και μαυρης θαλασσας και μειωνει στο κυριο τον υετο..τις ωρες που θα μπορουσε να ειναι χιονι
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

δηλαδη χειροτερο απο το 6αρι....μαλιστα αρχισαμε τις περικοπες ε?? αχχχχχχχ

Comment

ε τοτε γιατι ενθουσιαζονται??/ τεσπα ετσι κ αλλιως ειναι πολυ νωρις ακομα...
                GREEKSNOWREPORT..

Comment

Αλλοι λεν καλυτερο αλλοι χειροτερο....αντικειμενικα για μενα ειναι χειροτερο.Τα ανσαμπλ ομως ειναι καλα ,νομιζω καλυτερα
                  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

ALEΞ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΚΛΑΣΙΚΑ.ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ GFW ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ.
                    WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

<a href=http://forecast.uoa.gr/forecastnew.php" target="_blank">http://forecast.uoa.gr/forecastnew.php</A>

καλησπερα ,καλως σας βρηκα , σας παρακουλουθω καιρο. ειδα αυτο και για 19 του μηνα εχει καλα πραγματαEdited by: sothrios "

Comment

το 12αρι gfs ειναι πολύ χειρότερο.Αλλά το ευρωπαϊκό και άλλα πανε πολύ καλα! και το gfs θα τα αλλάζει αρδην τα δεδομένα του ανα εξάωρο..μην μασατε!!!

Comment

το ειδα..[i] ολοκληρο χαμηλο απο πανω και δεν υπαρχει καθολου υετος...
                          η βουλγαρια αντιθετως θα βουλιαξει!! ιδια καταληξη με την χθεσινη υποτιθεμενη κακοκαιρια θα εχει μαλλον...κριμα! εκοψε πολυ υετο!!
                          και φυσικα εκεινο το -10 που εβγαλε σημαινει βαρδαρη!!
                          "

Comment

Originally posted by ZERMAN
                            Εμένα μου φαίνεται θα χιονίσει σε πολλές περιοχές.... Καταρχήν θα ερθει χαμηλό από Ιονιο και θα συναντήσει ψυχρό εδαφος... χιόνια σε ολα τα ημιορεινα της δυτικής κεντρικής και βορεις ελλάδας αρχικά και μετα βλέπω να το πηγαίνει προσήνεμα... Καλή φάση είναι και με λίγη τυχη μπορούμε με τέτοιο καιρό να βαρέσουμε 30ποντο στα Γιάννενα[i]
                            opa zerman koulare.3meres prin to exoume dei sixna to ergo fetos kai telika pirame to poulo.idika otan evlepe kai to meteo ekei itan pou den xionize katholou"

Comment

Originally posted by WinterΚωστας
                              ALEΞ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΚΛΑΣΙΚΑ.ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ GFW ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ.

μη βιαζεσια φιλε μου...μπορει να αλλαξει και προς το αντιθετο ακομα[i]
                              Edited by: snowmike@ "
                              GREEKSNOWREPORT..

Comment

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ GFS.ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.
                                WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

Working...
                                X