θα μου πει καποιος τι λεει το 12αρι???? ο καθενας τα δικα του λεει...ακρη δεν εβγαλα.... δεν το κοιταξα ακομα.. ΑΚΟΥΩ!!! και φτανει πια με τις κοντρες!!
Εμένα μου φαίνεται θα χιονίσει σε πολλές περιοχές.... Καταρχήν θα ερθει χαμηλό από Ιονιο και θα συναντήσει ψυχρό εδαφος... χιόνια σε ολα τα ημιορεινα της δυτικής κεντρικής και βορεις ελλάδας αρχικά και μετα βλέπω να το πηγαίνει προσήνεμα... Καλή φάση είναι και με λίγη τυχη μπορούμε με τέτοιο καιρό να βαρέσουμε 30ποντο στα Γιάννενα[i]"
Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
θα μου πει καποιος τι λεει το 12αρι???? ο καθενας τα δικα του λεει...ακρη δεν εβγαλα.... δεν το κοιταξα ακομα.. ΑΚΟΥΩ!!! και φτανει πια με τις κοντρες!!
Με λιγα λογια....παει την ολη φαση πιο γρηγορα απο πεμπτη πρωι δηλαδη,παει το χαμηλο καπου μεταξυ θρακης και μαυρης θαλασσας και μειωνει στο κυριο τον υετο..τις ωρες που θα μπορουσε να ειναι χιονι
ΕΡΧΕΤΑΙΟ ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
ALEΞ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΚΛΑΣΙΚΑ.ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ GFW ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ.
το ειδα..[i] ολοκληρο χαμηλο απο πανω και δεν υπαρχει καθολου υετος...
η βουλγαρια αντιθετως θα βουλιαξει!! ιδια καταληξη με την χθεσινη υποτιθεμενη κακοκαιρια θα εχει μαλλον...κριμα! εκοψε πολυ υετο!!
και φυσικα εκεινο το -10 που εβγαλε σημαινει βαρδαρη!!
"
Εμένα μου φαίνεται θα χιονίσει σε πολλές περιοχές.... Καταρχήν θα ερθει χαμηλό από Ιονιο και θα συναντήσει ψυχρό εδαφος... χιόνια σε ολα τα ημιορεινα της δυτικής κεντρικής και βορεις ελλάδας αρχικά και μετα βλέπω να το πηγαίνει προσήνεμα... Καλή φάση είναι και με λίγη τυχη μπορούμε με τέτοιο καιρό να βαρέσουμε 30ποντο στα Γιάννενα[i]
opa zerman koulare.3meres prin to exoume dei sixna to ergo fetos kai telika pirame to poulo.idika otan evlepe kai to meteo ekei itan pou den xionize katholou"
ALEΞ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΚΛΑΣΙΚΑ.ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ GFW ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ.
μη βιαζεσια φιλε μου...μπορει να αλλαξει και προς το αντιθετο ακομα[i] Edited by: snowmike@ "
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ GFS.ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.
Comment