Announcement

Collapse
No announcement yet.

06Ζ ! Φερνει χιονια στα βορεια!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kala fainontai ta pragmata gia xionia sta voreia ego to mono pou fovamai einai mhn emfanistei to polu suxno provlhma ths vorreias Elladas pou molis ftasei to psuxos exafanizetai o uetos. Uetos tha uparxei kruo tha uparxei to thema einai to timing
    Γιωργος... enjoy the weather it´s the only weather you have (J.B). Δυστυχως η ευτυχως ετσι ειναι

Comment

Ναι γιαννη δεν τα ειδα απλα απαντησα στον τζερονιμο που τα ειχε δει....κι εγω τωρα τα ειδα πραγματικα ειναι μια χαρα για το πιθανο χιονοδιαστημα και εκει που υπαρχει ο πολυς υετος...αλλα προσωπικα ειμαι πιο συγκρατημενος απο ποτε,αν δεν το δω θα σχολιαζω μεν αισιοδοξα αλλα δεν θα το πιστευω μεχρι να το δω και μεχρι τελος θα ψαχνω να βρω τι θα στραβωσει....ασχετα που μπορει να μην το γραφω εδω γιατι δεν μου αρεσει η κλαψα και η απαισοδοξια
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Στο διαγραμμα ειναι εμφανες παντως το ποσο οριακα ειναι ο υετος με το ψυχος...αυτο που μας ενδιαφερει να υπαρξει ο καταλληλος συνδυασμος των δυο.

Comment

Τα παντα εξαρτωνται απο την διαταξη του χαμηλου..
          Το ευρωπαικο δινει πιο καλη,συνεχομενο υετο απο ταταρτη μεχρι παρασκευη..αλλα οχι τοσο καλες θερμοκρασιες

Comment

Το διαγραμμα δειχνει τον καταλληλο συνδιασμο....το θεμα ειναι η πραξη βεβαια....παντως θετικο ειναι οτι στα ανωτερα παραμενει επισης πολυ καλη η κατασταση
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Τα περισσοτερα μελη δινουν καποιο υετο την ωρα που η θερμοκρασια στα 850 ειναι κοντα 0 και αρχιζει να πεφτει..στο -5 δεν υπαρχει υετος...μονο του τρεχει το κεντρικο ραν.

Comment

ΗΔΗ ΤΟ GFS ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΕΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΔΙΝΕ ΩΣ ΕΝΑΡΞΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΤΟΥ GFS KAI ENAS KOYBAS AKOMH.
                WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

ναι αλλά η ΕΜΥ που στηριζεται και βγαζει ΤΟΣΟ εντυπωσιακή πρόβλεψη?

Comment

δεν ξερω τι θα γινει, αλλα ας ειμαστε αισιοδοξοι! το διαγραμμα για την περιοχη μου! φαινεται οτι συμφωνουν αρκετα τα μοντελα μεταξυ τους, τι λετε??
                    [i]"

Comment

Working...
                    X