Announcement

Collapse
No announcement yet.

06Ζ ! Φερνει χιονια στα βορεια!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Yπομονη να δουμε τις επομενες μερες.
    xioni gia panta

Comment

το κρυο στις 114 ωρες μπαινει με τετακιε,,,,απο δυτικη μακεδονια,,,ερχεται -5 στην αθηνα και -3 στην θεσσαλονικη [i]"
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ασε το κρυο...εδω δε ξερουμε που θα παει το χαμηλο..

Comment

Ας κρατησουμε το κρυο και βλεπουμε..
          Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Τουλαχιστον αυτη η πιθανη κακοκαιρια ταζει υετο και μαλιστα μπολικο....θετικο ειναι επισης οτι ερχετε σχεδον στο καπακι απο αυτη την ψυχρη εισβολη οποτε τι να ζεστανει που να ζεστανει και ποσο να ζεστανει....εχει πολλα θετικα αλλα για να δουμε πιο θα ειναι το αρνητικο και σε αυτην(αυτο απο συνεθεια το γραψα γιατι παντα βγαινει καποιο αρνητικο[i])"
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Ισως ειναι το μοναδικο χαμηλο στον φετινο χειμωνα που κινειται τοσο αργα πανω απο τον ελλαδικο χωρο..ισως παμε λοιπον για μια κακοκαιρια απο τα παλια που κρατουσαν κανα διημερο..

Comment

απο υποστηριξη κτλ πως τα βλεπεις <a href=member_profile.asp?PF=14719&amp;FID=3" target="_blank">borios_polos ?</a>
                εισαι αισιοδοξος δηλαδη?
                "

Comment

Ειμαι αισιοδοξος

Comment

κασι σημερα ολοι εχουμε τρομερη υποστηριξη,,,,και χτες...λειπει ομως το δυναμικο αιτιο.
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

δεν ξερω γιατι αλλα και εγω ειμαι αισιοδοξος ...νομιζω οτι η βορεια Ελλαδα θα δει καλο χιονακι....
                      GREEKSNOWREPORT..

Comment

μακαρι ρε παιδια! ειναι μακρια ομως ακομα..

Comment

Ελα που τελικα γινοντε και αυτα...ολο τον χειμωνα και αυτον αλλα και αλλους παντα ημουν αισιοδοξος παντα εψαχνα να βρω το μοναδικο καλο απο χιλια κακα...αλλα τωρα ψαχνω να βρω αρνητικο και που θα στραβωσει....γιατι περιμενω να στραβωσει οχι βασει το τι δειχνουν οι χαρτες και οι προβλεψεις που ειναι πολυ καλες αλλα βασει το οτι μας κυνηγα ο καλος μας ο καιρος οποτε ε δεν μπορει καποια λεπτομερεια και σε αυτην την κακοακιρια θα στραβωσει.Εχω φτασει σε τετοια φαση που 12 ωρες πριν και 40cm να δειχνει δεν θα το πιστευω απλα και θα ψαχνω το αρνητικο...τι να πω δεν ξερω
                          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Originally posted by borios_polos
                            Ελα που τελικα γινοντε και αυτα...ολο τον χειμωνα και αυτον αλλα και αλλους παντα ημουν αισιοδοξος παντα εψαχνα να βρω το μοναδικο καλο απο χιλια κακα...αλλα τωρα ψαχνω να βρω αρνητικο και που θα στραβωσει....γιατι περιμενω να στραβωσει οχι βασει το τι δειχνουν οι χαρτες και οι προβλεψεις που ειναι πολυ καλες αλλα βασει το οτι μας κυνηγα ο καλος μας ο καιρος οποτε ε δεν μπορει καποια λεπτομερεια και σε αυτην την κακοακιρια θα στραβωσει.Εχω φτασει σε τετοια φαση που 12 ωρες πριν και 40cm να δειχνει δεν θα το πιστευω απλα και θα ψαχνω το αρνητικο...τι να πω δεν ξερω
                            ε ε νταξει δεν εισαι και ο μονος...απλα αυτη τη φορα πρεπει να το πιστεψουμε γιατι ειναι η τελευταια ευκαιρια,,μετα τελοσ...
                            GREEKSNOWREPORT..

Comment

Και εμενα μου εβγαλε ψυχρη εισβολη απο βορειο Ιονιο με υετο.Δεν ξερω δεν μπορω να το πιστεψω γιατι αν βγει με χανετε..
                              Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

ρε παιδια συγνωμη αλλα γιατι π.χ. στις 114 ωρες που εχει τασ πολλα,, πιστευετε οτι ειναι καλο?
                                [i]"

Comment

Working...
                                X