Announcement

Collapse
No announcement yet.

προθυμο το 06ζ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ενα κραταω εγω....οτι μειωσε αισθητοτατα τον υετο για το Σ/Κ,η ταση αρχισε απο το χθεσινο 18ζ και προχωραει κλασσικα 1-2-3 ραν και δεν τα ξαναφερνει...10μμ απο 50μμ που εδινε μεχρι χθες...
    Και για κοιταξτε το Ευρωπαικο που δινει ζωνικη απο τις 12 και ανοδο της Τ...
    Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
    http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
    WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Originally posted by gkatharopo
      katse esy apayta pou blepeis thn kobeis gia kakokairia proshnemon?hohohohohoho.mou ftiakses thnmera proi proi hohohoho
      απο αυτα που βλεπω στους χαρτες ? οχι ...
      Ουτε ομως και για Θεσαλονικη βλεπω κατι , οπως μαλλον θα θες να ελπιζεις ...

Μιλαω με βαση τα μερομηνια και τις στατιστικες ....

Οι χαρτες θα αλλαξουν 100 φορες μεχρι να βγει καποιο πορισμα ...

Αυτο φρονω πως θα ευνοει τα προσηνεμα ... ειναι η σειρα τους !
      Χαρης Αιγαλεω

Comment

Θα ερθει και η ωρα των προσηνεμων παιδια. Υπομονη 2 βδομαδες ακομα.
        www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Originally posted by Kabman

μακαρι Δημητρη...γιατι εχουμε λαλησει...

Comment

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εξω εχουμε 17 βαθμους ηλιοφανεια καλη ορατοτητα γενικα ανηξιατικες συνθηκες περιπου τελη απρηλιου εκει που χτειπαει ο ηλιος δεν μπορεις να κατσεις απο την ζεστα σου βγαζει την αισθηση να πας για καφε στην θαλασσα για ψαρι και τσιπουρο και οχι στο βουνο για κοψιδια και κρασια!τα χιονοδρομικα μας εχουν +1 βαθμους ακομα και στο καιμακ και βαλε +++ για τα υπολοιπα!και τα των μοντελων τωρα...δεν διχνει καμια ουσιαστικη αλλαγη ο καιρος για τις επομενες 7-8 ημερες παρα μονο λιγο φθινοπωρο με λιγες βροχουλες ομιχλες...κλπ..! ειμαι ο $konstantinos$ και μολις τελειωσα......[i]!!!..................(το παραληρημα)....! "

Comment

μακάρι αλλά θα μας είχε δώσει ενα σημάδι νομίζω κατι....εμπειρικά συνήθως πριν από εναν προσήνεμο χιονιά υπάρχει ενας μίνι" "προειδοποιητικός" χιονιάς...περσυ αυτός ο προειδοποιητικός χιονιάς ήταν στις 28-29 Γενάρη,το 2004 ειχε τη βόμβα του γενάρη, το 2002 έιχε αρκετες μερες που μας "γυρόφερνε" πριν το μεγαλό μπαμ του Γενάρη και φυσικά το 1992 όλος ο Χειμώνας ήταν μια προετοιμασία για το χιονιά στις 22-23 Φλεβάρη....φετός τίποτα..."

Comment

Εσυ δεν ελεγες οτι φετος πεδινα Νοτιου Ελλαδος γιοκ?[i]
                "
                Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                WEST MACEDONIA POWER...

Comment

[i]
                  "
                  Χαρης Αιγαλεω

Comment

nai re seis prin 2 meres dn to pe???blacktan pare kana bouno file mou giati sto aigaleo oxi xioni oute xioNonero dn prokeitai na deis.....
                    AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                    www.northmeteo.gr
                    Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

nai re seis prin 2 meres dn to pe???blacktan pare kana bouno file mou giati sto aigaleo oxi xioni oute xioNonero dn prokeitai na deis.....
                      Na S kanw re file mia erwthsh ti eisai manths ...eleos edw pera k xalarwse ligaki ..[i]
                      "

Comment

Θα δει, θαν δει...εδώ είμαστε καλά μου παιδιά!!! [i] "

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Κοιτα , γκαθαροπο , το μονο σιγουρο ειναι πως το αιγαλεω και το χαιδαρι απο τα πεδινα της αττικης ειχαν το περισσοτερο χιονι στον χιονια των προσηνεμων τον φλεβαρη του 2008...

απο εκει και περα δεν περιμενω στην γειτονια μου κατι το ιδιαιτερο ...

στην αττικη αν χιονιζει θα ειμαι ικανοποιημενος , οσο και στην πελοπονησσο και στην ευβοια ...

Απορω ομως με καποιους που ΦΘΟΝΟΥΝ τα προσηνεμα και κανουν λες και τους κλεβουμε το σπιτι , καθε φορα που μιλαμε για κατι που ερχεται σε αυτα ...

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ .....

Ολες οι περιοχες στην Ελλαδα ανηκουν ... καλο ειναι να εχουμε ΧΕΙΜΩΝΑ στην πατριδα οπου και αν ειναι αυτος ...

ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ...

οταν καποιος λοιπον λεει -εστω- την μακακια του ας μην την πεφτουν οι ζηλοφθονοι (?????) λεγοντας του κλασιικα την ατακα Σιγα μην δεις εσυ χιονι"

Μου θυμιζει την παροιμια με τον Βοσκο και τον γειτονα βοσκο ο οποιος ζηλευε ...

Αυτον τον ζηλιαρη βοσκο δεν τον ενοιαζε να βγαζουν οι δικες του κατσικες γαλα ..
                          τον ενοιαζε πιο πολυ απ ολα να μην βγαζουν γαλα οι κατσικες του γειτονα ...

Edited by: Blacktan "
                          Χαρης Αιγαλεω

Comment

Ενω εσυ εχεις μπουκωσει στο χιονι!!!Ασε μας βρε αδερφε στη δυστυχια μας και οταν μετακομισεις στο Τιρολο ελα να μας την μπεις...

Μερικοι εχετε ξεχασει που ζειτε και το μονο σας μελημα ειναι να μην χιονισει στα προσηνεμα[i]

Στο κανουμε δωρο λοιπον το χιονι που θα σε κουκουλωσει, κοιταξε να μην ξεχασεις να μας στειλεις και καμια φωτογραφια να παρουμε τις τζουρες μας εμεις εδω στην Αφρικη"
                            Αντιο Αγγελε.......

Comment

Originally posted by dasiotis
                              Na S kanw re file mia erwthsh ti eisai manths ...eleos edw pera k xalarwse ligaki ..[i]
                              ισως να μιλαμε και για τον νεο Νοστραδαμο ....
                              "
                              Χαρης Αιγαλεω

Comment

Originally posted by EVIA 1987!!

Ενω εσυ εχεις μπουκωσει στο χιονι!!!Ασε μας βρε αδερφε στη δυστυχια μας και οταν μετακομισεις στο Τιρολο ελα να μας την μπεις...

Μερικοι εχετε ξεχασει που ζειτε και το μονο σας μελημα ειναι να μην χιονισει στα προσηνεμα[i]

Στο κανουμε δωρο λοιπον το χιονι που θα σε κουκουλωσει, κοιταξε να μην ξεχασεις να μας στειλεις και καμια φωτογραφια να παρουμε τις τζουρες μας εμεις εδω στην Αφρικη
                                Μεσα στο μυαλο μου εισαι..ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΓΙΑΤΙ....ΑΝΤΕ"
                                THE RETURN OF THE KING...

Comment

Working...
                                X