γιανα δουμε τι θα δουμε....αν και εχω ξαναπει οτι το καλυτερο ειναι το 12αρι λογο του οτι εχει τις περισσοτερες ραδιοβολησεις αλλα τεσπα ας δουμε τι βγαζει και το 06.. Edited by: meteofreak
www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!
Ουτε το 0c στα 850 δεν φθανει η θερμοκρασια τις επιμαχες μερες, πανω απο ανατολικη Στερεα. Και απο βροχες...και απο Τεταρτη ανοδος παλι, με νοτιαδες και σκονες ισως...! [i] Edited by: Dirfis "
Το 6ζ ειναι το τραγικοτερο run για ανατολικά προσήνεμα που έχω δει ποτέ στον τζίφο!Μετά από έναν χιονιά βορειας χώρας στα μέσα του μήνα δίνει ξανά ζωνική! [i]"
Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Το 6ζ ειναι το τραγικοτερο run για ανατολικά προσήνεμα που έχω δει ποτέ στον τζίφο!Μετά από έναν χιονιά βορειας χώρας στα μέσα του μήνα δίνει ξανά ζωνική! [i]
Δεν ειδα πουθενα χιονια Βορειου Ελλαδας και αν προσεξεις καλυτερα η κυκλοφορια δεν αλλαζει...παραμενει ζωνικη...
"
Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
re eidate ta ensembles????giati poios elege gia proshnema?????
AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
to kerasaki sthn tourta psaxnoume tpt allo!!!!!!!!!!
AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
teliomenh ypothesh einai ta prosinema to xo pei kai tha to ksanapo kai bazo kai stoixhmataki ena 100ariko opoios thelei oti dn prokeitai na doun tpt
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
katse esy apayta pou blepeis thn kobeis gia kakokairia proshnemon?hohohohohoho.mou ftiakses thnmera proi proi hohohoho
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
Comment