EINAI LIGO OTI NA NAI.1 STOYS 100 XIONIADES PIANOYN AYTOI ALLA MAKARI TI NA PW.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ήρθε η ώρα για να δώσει το 18άρι
Collapse
X
-
τεραστιο λαθος!Originally posted by MountExplorerΜετα τα μεσα Φεβρουαριου αυξανονται οι πιθανοτητες για κατι καλο στα πεδινα αλλα θα ειναι στα τελειωματα του χειμωνα.... που σημαινει οτι δεν θα εχει διαρκεια ως συνηθως. δυνατοι χιονιαδες με διαρκεια θυμαμαι παντα μονο δεκεμβριο ή γεναρη.
τα χιονια που εχω δει τελος φλεβαρη και μαρτη δεν τα εχω δει ουτε δεκεβρη ουτε γεναρη!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
o mount δεν κάνει λάθος. Αυτό που βλέπει λέει. Στα βόρεια φλεβάρη κ μάρτη σπάνια κάνει κάτι. Εμείς όμως τότε ζούμε τις καλύτερες χιονοκαταστάσεις και με ένταση κ διάρκεια.Originally posted by notis_tripoliτεραστιο λαθος!Originally posted by MountExplorerΜετα τα μεσα Φεβρουαριου αυξανονται οι πιθανοτητες για κατι καλο στα πεδινα αλλα θα ειναι στα τελειωματα του χειμωνα.... που σημαινει οτι δεν θα εχει διαρκεια ως συνηθως. δυνατοι χιονιαδες με διαρκεια θυμαμαι παντα μονο δεκεμβριο ή γεναρη.
τα χιονια που εχω δει τελος φλεβαρη και μαρτη δεν τα εχω δει ουτε δεκεβρη ουτε γεναρη!Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment

Comment