Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ήρθε η ώρα για να δώσει το 18άρι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

EINAI LIGO OTI NA NAI.1 STOYS 100 XIONIADES PIANOYN AYTOI ALLA MAKARI TI NA PW.
    WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

POIOS THA ANOIKSEI THEMA GIA NA SXOLIASOYME TO NEO RAN ?

Comment

Να ανοίξω?? [i] Edited by: erythreabeach "

Comment

αν και θα πρότινα να μην ανοίγουμε σε αυτή την φάση πολλά,όταν έθει η ώρα λίγα 24ωρα πριν δηλαδή με την τάση σταθερή δηλαδή ίσως είναι καλύτερα.

Comment

NAI AS TO KANOYME OPWS LEEI O ERYTHRAIA GIA GOYRI MEXRI NA SIGOYREPSOYME KATI KALO.

Comment

Aνοιξε Γιωργο....αλλα αμα σε λεμε μαυρη γατα μετα[i]"

Comment

Πειτε μας και εμας ρε παιδια,δεν εχω καταλαβει τιποτα,αντεεεεεεεε εχω σκασει[i]"

Comment

TI NA POYME RE PAIXTARA MOY?

Comment

νεε μου θα δεις και θα ακουσης πολλα εδω μεσα κουφα υπομονη ....

αυτο το site ειναι σαν το στρατό λογική δεν έχει....

μόνο τρελαμένους
                    Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
                    http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

Comment

• Originally posted by erythreabeach
                      Να ανοίξω?? [i]

Τι να ανοιξει ρε παιδια"

Comment

• Originally posted by MountExplorer
                        Μετα τα μεσα Φεβρουαριου αυξανονται οι πιθανοτητες για κατι καλο στα πεδινα αλλα θα ειναι στα τελειωματα του χειμωνα.... που σημαινει οτι δεν θα εχει διαρκεια ως συνηθως. δυνατοι χιονιαδες με διαρκεια θυμαμαι παντα μονο δεκεμβριο ή γεναρη.
                        τεραστιο λαθος!
                        τα χιονια που εχω δει τελος φλεβαρη και μαρτη δεν τα εχω δει ουτε δεκεβρη ουτε γεναρη!
                        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by notis_tripoli
                          Originally posted by MountExplorer
                          Μετα τα μεσα Φεβρουαριου αυξανονται οι πιθανοτητες για κατι καλο στα πεδινα αλλα θα ειναι στα τελειωματα του χειμωνα.... που σημαινει οτι δεν θα εχει διαρκεια ως συνηθως. δυνατοι χιονιαδες με διαρκεια θυμαμαι παντα μονο δεκεμβριο ή γεναρη.
                          τεραστιο λαθος!
                          τα χιονια που εχω δει τελος φλεβαρη και μαρτη δεν τα εχω δει ουτε δεκεβρη ουτε γεναρη!
                          o mount δεν κάνει λάθος. Αυτό που βλέπει λέει. Στα βόρεια φλεβάρη κ μάρτη σπάνια κάνει κάτι. Εμείς όμως τότε ζούμε τις καλύτερες χιονοκαταστάσεις και με ένταση κ διάρκεια.
                          Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Δεν είπε αυτό, απλά το οτι η διάρκεια των χιονιάδων είναι συνήθως μεγαλύτερη το Γενάρη και τον Δεκέμβρη εδώ.
                            Κλειστόν

Comment

• ο μηνας που έχει τις προυποθέσεις να δωσει ιστορικούς πολυήμερους χιονιάδες συχνότερα από τους άλλους κακά τα ψέματα ειναι ο Γενάρης...ακολουθούν ο Φλεβάρης,ο Δεκέμβρης και τελευταίος και καταιδρωμένος ο Μαρτης

Comment

• τον μαρτη απολαμβανεις ατ χιονια στα βουνα που εχουν ηδη πεσει...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                                X